Mastürbasyon için bi süre sonra zararlı olduğu söyleniyor ve erkeklerde daha çok etki varmış sizce doğru mu, kadınlar da etkilenmez mi
Ben de merak ettiğimden soruyorum herhangi bir kaynak böyle bi ayrıma varmadı tecrübesi olan
Ben de merak ettiğimden soruyorum herhangi bir kaynak böyle bi ayrıma varmadı tecrübesi olan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Önemli olan süre değil aslında miktar. O yuzden dikkat edilmesi gereken bu.
Mesela fazla su içilince ama baya su içilince su bile insanı zehirler 😀 Yani her şeyin fazlası zarar lafı doğrudur.
Cinsellik konusunun bunun dışında kalması düsünülemez o da buna dahildir. Yıpranma kelimesi burada işime yarar.
Eğer kişiler cinsel bölgelerini ve dolaylı etkenleri yıpratacak kadar yaparsa elbette zararlı.
Tabiki Zararlı Kızlarda Orgazm olamama Oluyor maalesef
Bende Sürekli yaparım ama bende sıkıntı olmadı
Ben Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla Seks Yapabiliyorum
Bu Sayede Kadınlar Üst üste Gerçek Orgazmları Yaşıyolar
Peki ya Sana Zararı olduğunu Hissediyor musun 🤔🤔
@emoli15
24 yaşında mastla tanışmış biri olarak şunu söylüyeyim kadınlar için yararı var bence kendini tanıyosun orgzm ile tanışıyosun fazlası zarar bir süre sonra bünye sürekli istemeye başlıyor rahatsız ediyor yapamayınca ve güçsüzleşiyosun çok garip ama orgzm dan sonra vücut bütün enerjisini atıyor. Cinsellikte sıkıntı yaşamadım masta bir dakika için de orgzm oluyorum bu cinselliğe de yansıyor anında orgzm oluyorum devamı gelemiyor tek sıkıntı bu.
Cinsellikte peki sıkıntı değil mi bu durum
@Nanelimon09 hayır olmuyor kadın orgzmı tanıması için mastürbasyon şart sonrası geliyor
Hayır o değil seks esnasında erken gelip bir daha gelememek
@Nanelimon09 tabi ki oluyor bazı kadınlar devam ettirebiliyor ben edemiyorum anında soğuma geliyor hasslaşma başlıyor istek kaçıyor idrarın geldiği için baskı oluşuyor buda seni zorluyor
Sevgilin geç geliyorsa sorun o zaman
@Nanelimon09 ben gelince oda ayarlıyor ama tabi uzun süreli ilişki olamıyor en azından beni tatmin ettiği için mutlu oluyor
Sevgilin çok şanslıymış
@Nanelimon09 teşekür ederim
Ne kadardır berabersin
@Nanelimon09 bekar değilim evliyim
Harika yorumladın tebrikler
Her iki cins içinde çok fazlası tabi ki zararlı...
Erkeklerde gerçek birleşmede sertleşme sorunu, erken boşalma, zevk alamama, kuru boşalma gibi cinsel problemlerin yanı sıra özgüven kaybı gibi sonuçlara sebep olur.
Kadınlarda ise sadece klitoral orgazma alışacağı için gerçek birleşmede vajinal zevk alamama, ilişki sırasında sürekli klitoral uyarılma isteği, yetersiz ıslanma gibi sorunlara yol açar
Evet kız için de erkek için özellikle erkekler için çok zararlı cinsel ilişkiye girdiği zaman vajinadan farklı olduğu için cinsel ilişkiden zevk alabiliyor sertleşme sorunu yaşayabiliyor mastürbasyon yaparken sertleşiyor ama vajinaya girdiği zaman iniyor muş falan gibi şeyler
Ay çok korkunç
Herseyin fazlasi zarardir. Vücudun ihtiyacı kadar yapmali. Erkeklerde sertlesme erken bosalma vs yaratırken, kadinlarsa klirtorisel orgazma alısmadan dolayi vajinal orgazmi köreltebilir
Çok korkuyorum bundan ya
Monoton olma sürekli klitoris uyarımiylada yapma. Yeni seyler dene orgazm sıklığını şeklini zamanini vs şaşırt. Ve dediğim gibi ihtiyac duydukca yap alışkanlık haline getirme
Benim hep aynı monotonlukta, sıkılmaya başladım bile
Bunu değiştirmende fayda var işte
Bakalım
Gönlünce olur umarım
Teşekkür ederim
Rica ederim
Neye göre zararlı valla ben ergenlikten beri hafta da 3 4 yapan biriyim normal sekste yapıyorum ne erken boşalmam var ne sertleşme problemim makine gibiyim
Sen bulunmaz Hint kumaşı gibi bişeysin
Öyle bir iddiam yokta bir zararını görmedim şuana kadar
Ciddiyim
Nasıl oluyo o haberim niye yok
Cinsellikle Alakalı Çok büyük bilgilere Sahibim
mastürbasyon her iki Cins için de Çok Büyük Zararı var
Kızlarda İlişkiye girerken Orgaz Ve Zevk almama Riski var
Ne kadar Çok mastürbasyon yaparsanız Risk Yükseliyor
Bazı Kadınlar Yıllardır Hiç Orgazm olamadığını Söylüyor
Bence Çok Doğru...
Etkiler tabi hersekilde. Erkegi etkiliyince kadini bosaltamaz e oda kadinida etkiler. Ama fizyolojik olrak kadinin gec bosalmasina yol acar oda var.
Zararlı da olsa vazgeçmem hele ki sexting ile inanılmaz zevkli tabi karşımda konuşacak biri bulursam
Ben asla almam öyle
Ben çok zevk alırım
Mastürbasyonun neyi zararlı olabilir sanki arkol sigara mi içiyorsun tam tersi ruha bedene iyi geliyor rahatliyorsun her anlamda
Garip bir milletiz. Elimizde kebap var biz ise kuru ekmekle gün geçirmeye çalışıyoruz
Ooof of napalim
Seks?
mastürbasyon yaparken kendini keşfedip ona göre davranıyorsun, gerçek ilişkide karşı taraf seni keşfetmemişse sıfır zevk.
Ay kabus olur hayat
Kesnlikle zararı yokmuş hele kizlari rahatltmasi icin gerekliymiş uzmanlar söylüyor
Tamam da vajina şekli bozuluyor o derece
Ya bazi kizlar az okşamakla zevk almıyor dudaklarını dilini nasir olna kdarboksayip srklinj bozuyor evet zarı yok erkekler ucin anlmzlar şekilden:)
daha once zararli oldunu duymamistim. ne zarari olabilir ki😉
Evet zararlı birisi olayı erken bitirmek zorunda kalır diğeri bir cacık anlamaz
Bunu söyleyenler kaynak olarak genelde mabadını gösteriyor.
mastürbasyon her zaman herkese zararlıdır...
İki cinsiyet için de zararlı. Cinselliğin kendisi faydalı. Mastürbasyon değil.
Alakasız valla ben sürekli hergun 3-4 kere yapıyorum hiçte zararını görmedim
saçma sapan fantezilere kapılmadığın sürece bir zararı yok bence iki taraf için
Alışkanlığı kötü bir şey yoksa zararlı değil, herşeyin fazlası zarardır zaten
Evet fazlası zarar unutkanlık yapıyor zayıf düşürüyor normal seksten zevk alamiyorsun tecrübe ile sabittir
Kadın için de mi böyle ya
Onu tam bilemiyorum ama erkek olarak tecrübem bu kızlardan da cevap gelir bekleyelim bakalım
Kızlar asla konuşmuyor Allahım cildiracam
Ayıp bişey değil ama anlamıyorum olmadı gizli yaz değil mi ama
5 günde 7 8 kez yaptım biriyle tanıştım beni çok heyecanlandıriyor onu çok sevmeye başladım yani kısacası bku yedim.
kadinlarin bunu yasayarak yapmasi daha makul. erkekler ise mutlaka limitli olmak sartiyla yapmasi makul , yoksa kadinlar disari cikmaya korkar :))
Neden
Kadinlar ozellikle 35 yas sonrasi tam anlamiyla uzun surede gerceklesir. kadinlarin masturbasyondan alacagi haz ile yasayarak (tabiki profesyonel partneri ile) haz almasi
mumkun degil ayni olamaz. seks gercekten zor istir sanattir bir nevi cok zengin bir senaryo olmasi lazim ve cok ciddi efor sahibi olmali erkek. dunyada yuzbinlerce kadin orgazm yasamiyor
Aynı miktar mı zararlı bilmem ama aşırıya gidildiğinde sadece sertleşme sorunu değil zihinsel yorgunluk da başlar iki cinsiyet için de. Ve tabiki her şey gibi bu da bağımlılık yapar sık yapıldığında
kadın tarafını bilemiyorum ama erkek tarafında öyle bir şey. bu işin süresinden yöntemine kadar her şey erkekte psikolojik.
Kukunla çok oynarsan hem dış dudakların sarkar hem vajinal orgazmda bazı sorunlar yaşarsın
Partnerin varsa emsin yavaş yavaş
mastürbasyonun erkek için tek zararı eline alışması ve vajinaya girince erken boşalması
Erkeklerde erken boşalmaya yol açar ama sizde nasıl olur bilemem
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım doğru evet ama mesela kaç kere oda önemli
Kişiye göre değişir psikolojik ve fiziksel durumu çok önemli unsur
hayır bi zararı yok neden olsun 3.4 güne bir yapıyorum çok rahatlıyorum
Fizyolojik gereksinim, partnerin yoksa mastürbasyon yapmanda fayda var
Zararlı olması bağımlılık yapması bence aralık biraz uzun tutulmali
azı karar çoğu zarar kıvamında olmalı
Evet doğru bir süre sonra bırakamıyorsun
Hayır ya bir ayrım da yok
Her şeyin fazlası zarar
Bilmiyorum araştırmadım
Günde 2-3 u geçince zararli