7 aylık bir birlikteliğim var öncesinde de kendisi yakın erkek arkadaşımdı. İlişkinin 2. Ayından sonra seks birlikteliğimiz oldu ilk ayda başka bir çocukla görüşüp konuştuğum için onu aldattığımı düşündü (hala bu düşüncesini dile getiriyor) çocuk sınıf arkadaşımdı ders notu konuşuyorduk vesaire.
Ailesiyle tanışıyorum evlerine sürekli girip çıkıyorum kavga ettiğimiz zaman annesi babası gelip yapma etme kızım diye benimle konuşuyorlar ve sevgilim ağlamaktan içi dışına çıkıyor ayrılmamak için , sorun şu ki aktiviteler yapıyoruz ama boş kaldığımız her an bir seks olayı oluyor , istemediğimi söylediğimde olmuyor ama çocuk durmuyor yerinde , parası olmadığı halde hediyeler alıyor imkanı haricinde ama bu ilgisi aylardır yaşadığı seks için olabilir mi yoksa gerçekten seviyor mu?
Ailesiyle tanışıyorum evlerine sürekli girip çıkıyorum kavga ettiğimiz zaman annesi babası gelip yapma etme kızım diye benimle konuşuyorlar ve sevgilim ağlamaktan içi dışına çıkıyor ayrılmamak için , sorun şu ki aktiviteler yapıyoruz ama boş kaldığımız her an bir seks olayı oluyor , istemediğimi söylediğimde olmuyor ama çocuk durmuyor yerinde , parası olmadığı halde hediyeler alıyor imkanı haricinde ama bu ilgisi aylardır yaşadığı seks için olabilir mi yoksa gerçekten seviyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olabilir daha önceki sec hayatından daha iyisini yaşıyorsanız bunu kaybetmek istemez
seks düzenli bir şekilde ilk benimle yaşıyor önceden olmuş evet ama tek gecelik veya arada olan ilişkiler , ben hamile dahi kaldım sevgilimden beraber atlattık bebeği aldırma konusunda süreci. 7 aydır ilgisi sevgisi değişmedi monoton olan bir durum yok ki olursa da çevrem tarafından beğenilen bir kızım kendisinin kaybedeceğimin de farkında bilemiyorum.
Sevip sevmediğini bu şekilde yorumlamak çok zor önemli olan senin sevip sevmediğin isteyip istemediğin
Yani düşünüyorum böyle biri olsa hayatımda bende kraliçe gibi bakardım s*ksi bitir ilişki biter
seks yapmayıp uzak mesafe yaşadığımız zaman da bunu sorun etmedi seni bunun için sevmiyorum demişti bana
Yani yapmamanız biraraya gelince yapmayacağınız anlamına gelmiyor uzakta olunca mecburiyetlik var
Kimse katlanmak zorunda değil ama özellikle erkekler bu konuda cinsel istek veya tatmin konusunda ısrarcı oldukları için , yani niyeti seks olsa mantıken uzak mesafede bırakıp gitmesi başka dallara uzanması lazımdı. Çabası niyeti kullanmak ise ailesini devreye sokup evlilik niyeti ciddiyet ile yaklaşmaz diye düşünüyorum. Yanıladabilirim sizin sağınız solunuz belli olmuyor çünkü 😄
Yani biriyle 1 senedir uzak mesafeyim ve yanına gidip birlikte olacağım yakında ve ne kadar destek olduğumu bilemezsin başka arayış zordur elinde varsa ki aile tanıştırmakta ne var kalkıp anneme oğlun beni s*kri dicek halin yok skfjjsfjje ayrılırsanda ayrıldık derim aileme olur biter
senin ilk partnerin bu mu yoksa önce oldu mu?
Bence yaşadığı cinsellik
Zina yapmayın.
Dini nikah kıyacağız günah olmaması için bizde farkındayız , dini komplike cümleler kurmadan soruya cevap vermeyeceksen lütfen cevap atma
Allah'tan kork be
Sen çok mu dinindesin peki? Bir kadın önünde soyunsa ağzının suyu akar , dini konulara girmeyi saçma buluyorum bu konuda herkesin günahı vebali kendine
Allah'a şükür beni bilir bi' tek yaradan. Herkesi kendin gibi sanıp milletin önünde soyunmaz
Dini nikah kıyacağız helali olacağım diyorum kardeşim ne anlatıyorsun?
Resmi de kıyın kardeşim
şu an resmi kıyamayız çünkü borçları var ben üniversite okuyorum maddi gelirimiz bir aile ve düğüne elverişli değil.
Peki o elemanın bir işi var mı
Pastanede şoförlük yapıyor düzenli bir işi yok
Peki çevresi nasıldır. Çevresi onu nasıl tanır alkolü kumarı vs var mı
O kadar mı seksisin
Seksiyim evet çevrem tarafından beğeniliyorum güzel kızım Allah var sevgilim çokta kıskanç bu yüzden , ama sorduğum sorunun cevabı bu değildi sanki?
Dediğin gibi birine sürekli evire çevire beceriyorsa sevgilin bu sorduğun şeyinin cevabı değil mi zaten
Yazık sana
Yaşlar kaç