Cinsel Yaşam Kocam bana aşkım duygusal bağ kurmadan başkasıyla yatsan bile senden vazgeçmem diyor neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 O derece çok seviyorum seni sen benim herşeyimsin falan diyor bu adam deli mi? Yoksa beni gerçekten o derece çok sevdiği için mi böyle bişey söyledi? Güncellemeler1 yıl Kocamda mikro penis sorunu var kendini yetersiz hissediyor o yüzden bana böyle şeyler söyledi, seni kaybetmemek için herşeye razıyım ben dedi Kocam bana aşkım duygusal bağ kurmadan başkasıyla yatsan bile senden vazgeçmem diyor neden? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok seviyor olmalı ki bunu bile kabulleniyor yani... 1 1 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Kocanı seviyorsan ayrılmana gerek yok, kocan belli ki seni seviyor. Cinsel tatmini başka erkeklerden alırsın.
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oyle bir durumu olduğu için söylüyorsa gercekten çok seviyor. Ona iyi bak... 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kocan senin aldatmayacagini bildiği için onu söylemiştir. Karşılıklı uyum varsa güzel var mı uyum yoksa yetersizmi 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Tuhaf ve mantıksızca bir istek. Bu kelimesinin altında sapkın fantezi var gibi geliyor. Sanırım 3 lü düşünüyor tepki ölçüyor olabilr.. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evli biri olarak bunu eşime söylesem Sanırım beni alnımın çatısından vurur akşama 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. aşmıs senınkı ıllakı kıskanır sımdı olmasada ılerde 0 0 Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bence başka fantezileri var bir şekilde yavaş yavaş belli etmeye çalışıyor 0 1 Yorumla Gezentilkii 1 yıl Sen ne düşünüyorsun Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Karıma benden başkası dokunamaz. bu ne saçma şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl gerçekten seviyor ama bu kadarı fazla kendine saygısı yok bence aldatmasına rağmen nasıl onaylar eşini bir insan 0 0 Yorumla
izmirli3536 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Yazık adam sever bı dert sevmez bi dert ne lazım size merakla soruyor um 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu adam senin başkasıyla birlikte olmanı istiyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşlar kaçç
kentdarkbluee Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kocan geniş baya hemde ayrılmanı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. Abuk subuk fantazisi var 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence yer yapıyor grup fantezisi icin 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. denizlide mi yaşıyorsunuz? 0 0 Yorumla
Öyleyle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Saçmalık 1 1 Yorumla Pikaçuuu1122 1 yıl Dmi ama Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Test etseydin 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Adam alageyik. 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yuh yani 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vericenn 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fahri kocan mı 0 0 Yorumla
Postman5252 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Kocanın meslek ne güzel kardeşim felan mı 0 2 Yorumla Postman5252 1 yıl güzel kardeşim yazdım çıkmamış Yorumla Postman5252 1 yıl P. z. v. nk Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. o ne demek ya sdfsf 0 0 Yorumla
Long_Horn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Cuqckold bence 0 1 Yorumla Long_Horn 1 yıl Güncellemeye baktığımız zaman dediğim gibi Yorumla
Pikaçuuu1122 Takip Et Xper 6 Yaş: 111 1 yıl Cidden diyo mu 0 1 Yorumla Pikaçuuu1122 1 yıl Kısa ve yetersiz yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Çok seviyor olmalı ki bunu bile kabulleniyor yani...
Kocanı seviyorsan ayrılmana gerek yok, kocan belli ki seni seviyor. Cinsel tatmini başka erkeklerden alırsın.
Oyle bir durumu olduğu için söylüyorsa gercekten çok seviyor. Ona iyi bak...
Kocan senin aldatmayacagini bildiği için onu söylemiştir. Karşılıklı uyum varsa güzel var mı uyum yoksa yetersizmi
Tuhaf ve mantıksızca bir istek. Bu kelimesinin altında sapkın fantezi var gibi geliyor. Sanırım 3 lü düşünüyor tepki ölçüyor olabilr..
Evli biri olarak bunu eşime söylesem Sanırım beni alnımın çatısından vurur akşama
aşmıs senınkı ıllakı kıskanır sımdı olmasada ılerde
Bence başka fantezileri var bir şekilde yavaş yavaş belli etmeye çalışıyor
Sen ne düşünüyorsun
Karıma benden başkası dokunamaz. bu ne saçma şey
gerçekten seviyor ama bu kadarı fazla kendine saygısı yok bence aldatmasına rağmen nasıl onaylar eşini bir insan
Onu bunu boş ver şimdi sen ister misin başkasıyla onu söyle
Yazık adam sever bı dert sevmez bi dert ne lazım size merakla soruyor um
Bu adam senin başkasıyla birlikte olmanı istiyor
Yaşlar kaçç
Aldatacak seni bahane sunuyor
kocan da maşallah çok geniş
Kocan geniş baya hemde ayrılmanı tavsiye ederim
Adam g*vat hayatım 🫵
Alagavat bir kocan var
Abuk subuk fantazisi var
Bence yer yapıyor grup fantezisi icin
denizlide mi yaşıyorsunuz?