Kocamı sevi̇yorum vazgeçemi̇yorum ama aldatıyorum ne olur yardım edi̇n çıldırmak üzereyi̇m?

selam 2 senelik evliyim eşim son 1 yıldır acayip ilgisizdi işten geldiğimde sanki hiç gelmemişim gibi davranıyordu iş yerimde de benimle ilgilendiğini fark ettiğim birisi vardı ama evli olduğum için susuyordu. bir akşam iş çıkışı kahve içmeye gittik eşimle olan sorunlarımızı anlattım o da bana ailevi problemlerinden bahsetti. sonra 2 3 günde bir iş çıkışı kahveye gitmeye başladık sabah kahvaltıları falan. yaklaşık 15 20 gün sonra bana duygularını söyledi. ben de karşılık verdim yaklaşık 4 5 ay böyle geçirdilk ama hep dısarda görüşüyorduk öpüşmedim bile onunla çok yakın dost gibi olduk çok rahat ve huzurluydum onun yanında. artık dayanamıyordum ve eşime boşanmak istediğimi söyledim. adam bunu söyleyince bir değişti ki anlatamam size resmen ağzımın içine bakıyor. beni bıraksın diye baskasına aşık olduğumu söyledim beni boşanırsam öldürmekle tehdit etti ama hala çok iyi davranıyordu ben sana onu unuttururum ben çok değiştim hatalarımın farkındayım seni elimden ben kaçırdım senin bir suçun yok bunu düzeltebilirz falan diyordu sürekli. sonra bu durumlar yüzünden il değişikliği yapmaya karar verdik yaım saat uzaklıktaki başka şehire taşıdık evimizi ben de onunla konuşmama kararı aldım eşim çok çabalıyordu çünkü. taşındığımızda gayet mutluyduk hersey yoluna girmeye baslamıştı onu unutmadım
devamını alta ekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bir gün yabanı bir numara aradı onun sesini duyunca çok kötü oldum. yine konuşmaya başladık. buluşma kararı aldık ve evime geldi. ama hiçbir yakınlaşmamız olmadı sadece saatlerce konuştuk
devam ediyorduk tabiki. ailesine anlatmış kız kaçıracağım hazırlıklı olun demiş. geçenlerde yine geldi ve yine bir yakınlaşamız olmadı sadece konusuyoruz birlikte evde cinsellik olmada harika zaman geçiriyoruz ama eşim hala bana o kadar iyi davvranıyor ki ona boşanma konusu bile açamıyorum. ben napıcam?
Kocamı sevi̇yorum vazgeçemi̇yorum ama aldatıyorum ne olur yardım edi̇n çıldırmak üzereyi̇m?