ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Kadın söylese 'basittir, ucuzdur, kudurmuştur' değil mi¿

ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Kadın söylese 'basittir, ucuzdur, kudurmuştur' değil mi¿

İliskide ilk Cinsellik düşünen erkekten bir halt olmaz , benim sevdiğimm kişilerde bunu yaşamadım. bence bunu biraz öne çeken çok ülke var lütfen kendinizi istemediğiniz bir şeyi kaybedicek dürtüsü ile yapmayın pişman olursunuz. benim için evlenmeden olmaması gereken bir şey. ilişkilerimde de açık açık beyanda bulunurum bunun için.🙏🏻
Seven dokunmadan da sever. Sevmek için cinselliğe gerek yoktur, o gönül işidir..
@fıstıklı_kurabiye @Sosyetic_SheqiiL Zaten öylelerine adam denmez karakteri bozuktur.. net, kızları bu şeklide cinsellik zorlama ya da vs yaşayacakların.. allah islah etsin..
Sevgiliyken herkes cinsel birliktelik yaşamak istemiyor. Bu gayet normal bir şey. O yüzden sevgiliyken bu cümleyi kuruyorsa ben o adamın benimle cinsellik için birlikte olduğunu düşünürüm. Cinsel ilişkinin planı, programı olmaz. Zamanla, duygusal bağ derinleştikçe iki taraf da bu konuda daha rahat ve istekli hale gelirse yaşanır zaten. Sen kim köpeksin de beni bu konuda tehdit ediyorsun diyip o özel bölgesine tekme atarım çünkü niye atmayayım.. 😂
Helalss dkdj
Birliktelik gönül işidir beraberlik ise iki tarafın duygularına bağlı olarak yine gönüllü şekilde yaşanır. Bunu bir şart olarak ilişkinin başında dile getirmek açıkça bir kadının da benim maddi ihtiyaçlarımı karşılamazsan ayrılırım demesi gibidir. İtici bir durum ve insana kesinlikle kullanılıyor hissiyatı veren bir cümle.
Cinsellik için sevgili mi olunur? İki taraf istiyorsa olur zaten , ayrılın gitsin.
Cevap
78Cevap
Sevgilisi ile cinsellik yaşamak istiyorsa haklıdır bunu normalde sorun etmiyorsa zaten böyle bir şart sunmaz
Kendime göre yorumlamak istiyorum.
Her iki tarafında bu olmaz ise ayrılırım söylemi
Bana hiç samimi gelmiyor ve gereksiz görüyorum
Anlamı yok.
Sevdiğin şey beden ise doğru
Fakat sevdiğin karşındakinin kalbiyse yanlış.
Bana göre böyle kısaca anlatmaya çalıştım
Sayın burjuva hanımefendi😂
Aferin djd
Teşekkür ederim burjuva 😂
Bu genelde sevmediğin, aşık olmadığın zaman geçerli oluyor. Şöyle istiyom böyle istiyom diye kendin hayat kuruyon, hayaller kuruyon ona göre istemediğini sallıyon. Ama aşık olursan, seversen cinsellik sana olmasa da olur yeter ki o olsun hayatımda diyosun
Eğer bunu ilişkinin en başında söylüyorsa veya Söylemese bile bunu belli ediyorsa Evet o ilişki zaten yürümez maalesef ama kişiyle belli bir süre zaman geçirdikten sonra artık belli bir yola girdikten sonra da bunu isteyip de karşı taraftan Red cevabı alıyorsa Gerçi yine bu kadar sorun edilmemeli Ama sorun ediliyor maalesef
Bunu diyen erkek veya kadın fark etmez sektire sektire gitsin nereye gidiyorsa
cinselliği istediği gibi yaşayanlara karışmam ama bazı şeyler evliliğe bırakılmalı. bi ömür birbirinin yüzünüze bakacaksınız. bazen yıllar sürer iki insanın birbirini tanıması. öyle olunca tanımak için emek harcamak yerine dürtüleri ile buluşmalar yaşayanlar çabuk soğurlar birbirlerinden. tecrübeyle sabit. bu hayatı yaşamak bi tercih.. ama sizin aileniz ve yaşantınız bu şekle uymuyorsa bence o kişinin ayrılması en güzel hediye olacak iki tarafada.
Haksızdır. Cinsellik istiyorsa ilişkiye başlamadan önce "eğlence ilişkisi" istediğini belirtmeli. Eğer belirtmeyecekse ilişki yaşamasın gitsin fb bulsun ya da genelevdeki kadınlarla takılsın.
Ciddi ilişkilerde taraflar birbirine güvenince cinsellik olabiliyor bazen. Bunu çok garipsemiyorum çünkü birçoğu evleneceğini düşünüyor. Ama ciddi ilişki adamıyım diyip 1 ay sonra sevişmezsek ayrılırım diyen karaktersiz itin tekidir.
İki insanın birlikteliğinde cinsellik ön şart olmamalı. Seven iki insan illa ki tensel temas kurar. Ama daha yolun başında, "cinsellik yoksa ayrılırım." demek, artık niyetli yaklaşıldığını gösterir. Bu kafada birisi ile sevgili olunmaz. Bencil ve sadece kendisini düşünen birisi ile sevgili olursanız, sonra da "sevgilim böyle dedi. Böyle yaptı. Naapayım?" diye yazarsınız
Haksızdır sevgiliyken seks olmamalı zaten. Seks için sevgiliyse de hiç olmasın daha iyi.
Evlilik öncesi dönemde ise haksızdır çünkü evlilik öncesi ayrılma ihtimali hep vardır yani kadın erkeğin ciddi düşündüğünü nereden bilebilir boşu boşuna neden kötü anılar biriktirmek isteyebilir
Ayrilirsa ayrılsın haklı değildir kuduruk arizona kertenkelelerinin söylediği bir şey bu. Kendilerini haklı çıkarmak için de "ten uyumunu görmezsek nasıl evlenebiliriz ki" derler bide.. yaşadım.
Erkekler hiç bir zaman haklı değillerdir.
Nokta jddj
Degiller çünkü.
Değiller yavruuu
Önce içimden bu sözleri söylerim 🤷🏻♀️😄
https//youtube. com/shorts/6GZPuO9sBng? si=YlLrE_6D1BFDMSXE
Sonra da kapıyı gösteririm
dkdkdlsl 😅😅
Evli bir erkek diyorsa haklıdır. Sevgili hayatında bu konu karşılıklı olarak konuşulmalı ve bir taraf bunu kırmızı çizgisi olarak belirmişse o andan itibaren böyle devam ederim veya buraya kadar diyerek dürüstçe fikrini söylemelidir.
Herkesin istediği ilişki dinamiği birbirinden farklı senin de gönlün varsa bu senin için de normaldir. Ama sen evlenene kadar beklenmeli falan diye düşünüyorsan eğer o zaman zaten sana göre biri değildir karşı taraf.
Ayrılırsa ayrılsın. Beni kullanmak istediği için benimle sevgili olmuş demek ki. Böyle kötü kalpli birisiyle ilişkiye devam etmez, ben yol veririm 😏. Ne diyordu Yıldız Tilbe "Yürü anca gidersin." 😹.
Doğası gereği yapmazsa ölür ya 😆😆pipileri kopasıcalar..
Öyle de demeyelim şimdi sjdjs
😀😀
Cinsellik olmadan bir ilişki düşünülemez elbette lakin bunu bu şekilde dile getiren kişi karşı tarafı kullanmak istediğini apaçık söylemiş oluyor. Düşmeyin kızlar
Haksızdır haklı değildir elbet olacak zaten cinsel şeyler yeri gelince zamanı var sebat kazanır her zaman bunu unutmayın cinselliğe değer veririm
Biz de böyle kadın söylese basit vs.. Kadınlar da insan onlarında istekleri arzuları duyguları var biz de hemen o bahsettiğiniz damgaları yiyorlar büyük haksızlık bence
S olup gidebilir arkasından sovgulerimizi iletiriz. Nikah kıymaya totolari yemiyor ama her şeye kolayca ulaşım bekliyorlar. İstihareye yatin belki görürsünüz.
Bunu söylemesi, haklıyken haksız konumuna düşürür. Sâlak değilse aktif cinsel hayatının olup olamayacağı kadını anlar zaten, ona göre de yol verir. Liseli değilse tabii :d
Ayrılsın, cinsellik için gelecek adam, yer tekmeyi gider 😄
Hak veriyorum
Kızkardeşinin sevgilisi öyle derse diye başla cümleye sinirleniyorsa demekki tek dersi seni slkmek yoksa eşitlik özgürlük falan değil
Aşın artık şunları ya. Nerde görülmüş sevgililerin kardeş gibi takıldıkları. Elbette arzulama olayı yaşanacak. İlişki istenecek. Sırf sevişemedikleri için 3-5 ayda evlenip 2 seneye kalmadan boşanıyorlar sonra.
Seks yapmak istemiyorsun diye ayrılacaksa ayrılabilir
Sırf cinsellik için gelecekse gelmesin daha iyi... Kendimi kullandırtmam.
Evlendiğinde olur zaten sevgiliyken diyorsa defolsun gitsin umrumda olmaz
Sen bu resimleri nerden buluyorsun Allah aşkına :))))
Google 🙄
Deli
Akıllı
Oy anama oyyyy
Böyle bir şart koşamaz kimse kimseye
Cinselliğin olmadığı ilişki bana göre değil, diyerek ayrılabilir bunda sorun yok
Sevmek denen şey koşula bağlanır mı hiç. . bu apaçık bir tehdit.. ayrılık için bir bahanedir.
Kişiden kişiye göre değişir Kimisi farklı şeyler dedi Kimisi duygusallıktadır O yüzden saygı duymak lazım
Sektrip gönder gitsin arkasından su bile dökme
Gercek manada sevmiyorsa der de, ayrilir da. Sasirmam
Evlenmeden böyle bir şey istiyorsa haksızdır direkt yol ver böyle insanlarla muhattap olmaya değmez
Cinsellik için gelecekse hiç gelmemeli. Haksız.
Sevgililikte diyorsa sektirsin gitsin evlilikte diyorsa haklidir
Evli değilse haksızdır. Kimse evli olmadığı adamla sevişmek zorunda değil
Değildir. Cinsellikten önce birlikte yaşam hayatı birlikte paylaşmak önemlidir.
Sevgiliyle olmayacaksa kimle olacak tabiki hakli isyanı
Haklıdır , kadına da saygı duyulmalıdır istemiyorsa
Hayat cinsellikten ibaret değildir ama bir yerde de olması gerekiyor yeri geldiğinde yani.
Haklıdır ama kadınında bu hakkı her zaman saklıdır.
Hayir hakli değildir erkekler hakli olamaz zaten:((
Bunun haklısı haksızı yok tek taraflı olacak bir şey değil bu zorla güzellik olmaz saygı şart
Kim ne derse desin. Bir zaman sonra kaçınılmaz son ayrılık oluyor...
Haklı tabiki cinsellik olmadan olmazki adam gidiip zinami yapsın evliyken
Her iki taraf da cinselliği isterse anca yaşanır. Yoksa mutlaka sınırı ve saygıyı bilmek gerekir.
Hayır kadında haklıdır, öyle bir şey yok iki taraf içinde ihtiyaç
Kesinlikle haklıııı istemeyen kadında eksiklik vardır
İlişkide güven yoksa iolmsz kadın vermemekte hakli
Bunu diyen cinsiyeti ne olursa olsun haklıdır
Kimse kimsenin turşusunu kuracak değil
Haklıdır kimse enayi değil zaman önemli.
Görmekten daha çok dokunmak lazım..;)
Çok sevebilir ama evlilik konusunda olmazsa tabii ki de haklıdır
Memnun olurum derim kapı orada baştan niyetini belli ettin. Adam kepazesi seni jkj haklı değil.
Saçmalık aşkım
Hangi yolu versek djdj
Sağdan bence djjd
Yol da vermeyelim uçurumdan yuvarlansın djxj
Kişiye göre değişir herkesin sınırı vardır.
Alakası yok her iki cins içinde cinsellik olmazsa olmaz.
Bir erkek neden ilişki ister?
Cinselliğe ulaşmak için. Seks yoksa normal bir arkadaştan farklı ne kalıyor?
Bu muuu sevgili olmanın tek gayesi
Tek gayesi değil elbette ama iki karşı cins birbirini seviyorsa muhakkak seks olmasa bile sevişmek öpüşmek koklaşmak ister.
O zaman tek gayesi buymuş gibi davranmayın
Peki sen neden sevgilinle temas etmek istemiyorsun?
Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum da ben, ayrıca benim özelim beni ilgilendirir
Soruyu sen sordun diye sana sordum. Elbetteki kimsenin özel ile ilgili işim yok, bana ne.
Sadece bu soruyu soran kişi cinsellik vermiyor ve bunu bir problem olarak görmüyor. (Bu olay kimine göre problem kimine göre değil. Ama böyle bir cevap varsa eğer erkek için problem anlamına gelir)
Birincisi eleman en azından niyetini ve isteğini dile getirmiş ve dürüst olmuş. Ben sadece bunu sorun olarak gören o kıza soruyorum; neden sevgiline dokunmak istemiyorsun, ya da onun sana dokunmasını?
Sen ne biliyorsun da boş yapıyorsun şu an
Ben hiç bi şey bilmiyorum haklısın. Bir kadın olarak kadın düşüncesi ile erkekleri anlamaya çalışıyorsun. Ben sana dürüst bir şekilde erkek doğasını ve düşüncesini söylüyorum.
Ama senin zaten bakışın net, sıfır empati.
Siz her şeyi çok iyi biliyorsunuz hanımefendi. Vaktinizi aldım kusura bakmayın.
Ok bye 😅
Haksızdır kapı orada.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?