Gay le falan alakasi yok. Bazi erkekler erken bosaliyor bazilarida gec bosaliyor. Kadin icin gec bosalan erkek daha iyidir. Erkek icin belki sorun olabilir. Ama o da el ile bosalsin. Aliskanlikla alaklali olabilir. Seks yaptikca bu zamanla normallesecektir. Gay olsa sertlesme hic olmazdi. Keyfine bak. Orgazim olana kadar seks yap. Sikayet etme. ;-)
Boşalamaması veya geç boşalması aranızda etkileşim ile alakalı oncelikle durumu konuşun biribrinizi neler etkiler bunları tarışın hala uygulamada sonuc alamazsanız seks terapistleri var çiftler icin mutlaka gidin
Olabilir. Gay olmakla bir alakası yok. Bir çok erkek hayatının bir döneminde benzer sorunlar yaşamıştır. Ben de yaşadım. Sabırlı olursan kendine geldiğinde çok güzel vakit geçirebilirsin.
çok soruna denk geliyorum sadece eğlence olsun die sorduğun gerçeklik payı içermeyen ama insanların gerçekmiş gibi algılamasını istiyorsun sorduğun soruları
bende gec bosalıyorum ama bu durum kotu degıl bence partnerımı doyuruyorum bazende tutuyorum beraber gelıyoruz aynı anda yanı yapıyorduk bır zamanlar :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Basınç ile çıkmıyor ise Alaaddin den bir dilek dile boşalsın 😁
En İyi Cevaplar