2 gün sonra birlikte olucaz ama genital bölgem kararmış ağdadan dolayı normalde beyaz tenliyim bu yüzden göze batıyor sizce soğur mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
2 gün sonra birlikte olucaz ama genital bölgem kararmış ağdadan dolayı normalde beyaz tenliyim bu yüzden göze batıyor sizce soğur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Keske bunu onunla konusabilecek kadar aranizda iletisim olsaydi.
Şunu hic dusundun mu? Sen 2 sonra biriyle birlikte olacaksin cok seyler paylasacaksin ama su konuyu bile rahatca konusamiyorsun kendisiyle.
Yani bilmiyorum nasil kisilerle tskiliyorsunuz. Hic endişlerinizi dertlerinizi paylasmiyorsaniz bu f. b. olayidir
Konuşuyoruz bunu söylcek özgüvenim yok sadece
Ben sana hak vermiyor degilim. Bir insan kusursuz ve hic eksiksiz ozguvenli olamaz.
Çok mu fazla bence sorun olmaz şekil bozukluğu sarkma falan yok değil mi
Hayır rengi sadece
Sorun olmaz bence renk zaten biraz koyu olabiliyor çoğu kadında
Görselliğe önem veren aptllardansa soğur.. temizliğe önem veren biriyse problem olmaz..
Belki onunkide çok estetik değildir, çok rahatsız oluyorsan renk açıcı kremler var eczaneden alabilirsin.
Ya bundan soğucak da bırak soğusun. Sen ona en özelini veriyosun. Korkma kızlarda bu olan bişey
Teşekkür ederim 🙏
Bende çok takıyorum ya lazer falan araştırdın mı
Off benim de oyle ya napsak gecerki. Bende utaniyorum bu yuzden.
Çok ya tam tersi dışı kara dudakları aralayınca içi kırmızı daha seksi görğnür
Hayır ya kömür gibi değilse önemli değil
O kadar değil
Tamam doktorum aşırı kötüler görüyorum da az renk değişimi önemli değil
Özgüvenimi düşürüyor bu durum
Ya gel sana kötü olanları atayım gelir yerine
Takıntılı değilse soğumaz
Takıntılı sorun o beklentisi yüksek
Şimdi bişey dicem olmıcak ters kaçıcak sana ufak bi tavsiye kendine olan güvenini zedeleme ve madem takıntılı ise kendine aradığı gibi birini bulsun elin video izleyip prnografi kültürü geliştiren manyaklarına bu kadar önem vermeyin
Haklısın bunu kusur olarak görmemem gerekir
İnsan bedenini kendi sevmedikçe başkalarına beğendirme çabası çok saçma umarım bu durumun farkına varırsın
Aşırı değilse sorun değil
Görmek lazım ne kadar kara
Evet soğur oral da yapmaz şimdi
Çamaşır suyuyla yıka temiz olur 😂
Takilma onlara zevkine bak
Dışı mı karardı direkt
Soğumaz şekli önemli rengi değil
Esmer en sevdiğim
Hiç pembe görmedim
Soğutur tabiki
Karanlıkta yap
Dudak yapısı nasıl