Selamm,
Fragman da olsa insan görmek ister.. Yazı ile olur mu hiç?

Selamm,
Fragman da olsa insan görmek ister.. Yazı ile olur mu hiç?

Sekting yapanlar nedense saçma gelmiştir bana. Gerçeği varken kurgu roman okuyor gibi yani insanlar bundan ne anlıyor anlamış değilim, tercihim dışı. Yaşanacaksa eşim olursa ilerde onunla gerçeğini yaşarım gerek yok.
Bu ilişkiye heyecan katmaz bence şart değil İlişki gerçektir. Sexting saçma bazen moderatörlük yaparken yorumları görüyorum insanların aklından şüphe duymaya başladım nasıl bir Yokluktalarsa Allah akıl fikir versin 😂
Yapan akılsızdır 😀
Selam,
Seksting sevilmez sevdirilir, görsellerle renklendirilir.. Reelle bi kaç adım ileriye taşınsa da bi köşede farklı heyecanıyla kullanılmaya devam edilmesi gerekir..
Şart değildir..
Bence o kadar da saçma değil, nasıl mastürbasyon yapıyorsak sekstingde de birbirini arzulayan kişiler birbirinin hayaliyle mastürbasyon yapmış oluyor..
Sadece sekstingde kalıyorsa sıkıntı büyüktür..
Teşekkürler
Sexting güzel bir sos olabilir ama ana yemeği unutup sadece sosla doyamazsın.
Yazılı, sesli ya da görüntülü.. hepsi saçmalık.. daha çok sanki bşr filmde oynayacakmışımda yönetmen vana direktifler veriyormuş gibi.. ama cinsellik spontane doğaçlama uygulanır.. yazılı ya da yazısız kralı kanunu olmaz olmamalı..
Cevap
13Cevap
O 14/18 yaş arasında güzel oluyor şu yaşta beni sarmaz mesela😂
E yani😂
Arada kısa konuşmalar etkili oluyor gadası
Sexting kadar saçma ve komik bir şey daha görmedim şu hayatta sjhs nasıl millet ciddi ciddi şu olayı yapıyor anlamıyorum 😂
Dur babam geldi.
- Babanın atletini yırtıyorum sksnskdndkd
Günümüz ilişkilerinin amacı bu değil mi zaten hele uzak mesafe? Midem almıyor artık neyse ki yolu dönmeden ne ml olduklarını anlayıp sen sağ ben selamet diyoruz 🌷
Cinselliği yaşamaktan çekinenler, azgınlığının doruğunda olduğundan sexting'i çok seviyorlar.
Hee yaparsın, sonra doyamaz yazarsın o ayrı ama tam tersi anlamsız geliyor bana.
Tek elin nesi var iki elin sesi var sözü burada önemli sexting de ise iki kişi girince duygu olusuyor
Hiç anlamam🤷🏼♀️
Ergen işi diyenler doğru partner bulamamış. Fantezilerle çok keyifli oluyor
Abi bi tek bana mi şu seksting olayları ergence geliyor.. çok saçma
şart değil elbette, fakat çok büyük katkısı var olumlu yönde
Bize olabilir.
Nefret ettiğim bir aktivite 🤢 Çok çocuk ergen işi.
Yazılı yapam var mı halâ?
Yok kalmadı uygulamalıya geçtik
Yazılı sevmem sesli ya da görüntülü olabilir
Iyh hayır tabi ki. Bana ergen işi gibi geliyor.
Yok şart değil 😂
çocukça
Sextinf güzeldir arada yapılmalıdır
Neyden hoşlandığını bilmen lazım
Saçma geliyor ya çok ergence
Pek şart olmayabilir
Devir reel seks devri
Değil
bazen yerine göre
Olur ya
içeriğine bağlı bence
Şart degl