Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Bence bunun nedeni kocanın bencil olması. Normal hayatta öylemi bilmem ama seks konusunda bencil net olarak.
Kadına oral seks istek değil ihtiyaç ve görevdir bence. Zaten şöyle bir durum var, kadına oral yapıp onu azdırdıktan sonra karşılığını fazlası ile verir.
Belki sen karşılığını zaten çoktan verdiğin için sana oral yapmıyor. Bir süre ona oralı kes belki aklı başına gelir ))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle bir durumda insanın içinde bir sürü karmaşık duygu olur, çok normal. Çünkü burada mesele sadece bir fiziksel haz değil, aynı zamanda görülmek, arzulanmak, önemsenmek ihtiyacı da var. Sen kendini verirken, karşıdan aynı tutkuyu görememek bir süre sonra insanın içini kemiriyor, yok sayıldığını hissettiriyor. Bu duygular küçümsenecek şeyler değil, bence haklısın.
Kocanın oral sekse karşı soğuk olması, tamamen sana ya da senin cazibene dair bir mesele değil. Birçok erkek, kendi yetiştiği kültüre, çocuklukta aldığı cinsellik algısına, kişisel hijyen takıntılarına, ya da bazen de kendi içindeki bastırılmış duygulara göre böyle şeylerden rahatsızlık duyabiliyor. Kimi zaman, "erkeklik" rollerinin içinde birine hizmet eden bir pozisyona geçmeyi bilinçaltında zayıflık olarak görebiliyor. Veya belki de, kontrolü kaybetmekten korkuyor. Bunların hiçbiri senin değerini azaltmaz, ama sonuçta senin eksik kalmana neden oluyor işte.
Bu noktada bence yapılacak şey, onunla çok açık bir konuşma yapmak. Sadece "şunu yapmıyorsun" değil de, "ben kendimi nasıl hissettiğimi" anlatan bir yerden. Bir beklenti değil, bir duygu olarak koymak önüne: "Ben bu anda senin arzunla erimek istiyorum, bana duyduğun şehveti hissetmek istiyorum" gibi. Yargılamadan, utanmadan, açıkça. Çünkü erkekler bazen "yeterince iyi değilim" korkusuyla da savunmaya geçebiliyor, ve bu işleri daha da zorlaştırıyor.
Aldatma fikrine gelirsek... İnsanın aklından geçmesi bile, içinde ne kadar büyük bir boşluk oluştuğunu gösteriyor. Kimse "durduk yere" bunu düşünmez. Bunu düşündüğün için kendine kızma. Ama şunu da unutma ki, aldatmak sadece fiziksel bir boşluğu doldurmakla kalmıyor; genellikle yanında daha ağır duygusal yükler de getiriyor: suçluluk, pişmanlık, güven kaybı gibi. Bir yarayı başka bir yara ile kapatmak gibi bir şey oluyor çoğu zaman.
Senin bedenin, senin arzuların değerli. Uzun bir evliliğin içinde bu arzuların kaybolup gitmesi gerekmez. Belki bir çift terapisti, belki ikinizin de daha rahat ve dürüst olabileceği bir ortam... Belki de, daha büyük bir yüzleşme. Kendi içinde şunu da tartabilirsin: "Bu isteğim benim için vazgeçilmez bir ihtiyaç mı, yoksa başka yerlerde başka şekillerde beslenebilecek bir şey mi?" Çünkü bazen bir şeyden vazgeçmek değil, ona başka yollar bulmak da iyileştirici olabiliyor.
Sen çok normal bir şey istiyorsun: arzulanmak, hissedilmek, doyurulmak. Bunda hiçbir yanlış yok. Keşke herkes bu kadar açıkça, utanmadan arzularını sahiplenebilse.
Senin yerinde olsam kendime şunu sorardım: "Bu ilişki, beni olduğum gibi var edebilecek kadar geniş mi, yoksa artık kendimi küçültmem mi bekleniyor?"113 Yorumla
Soran1 yılZamanı gelince bunu EİC seçicem.. her kelimesini okudum. Teşekkürler🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim, ben teşekkür ederim. Aldatmak bir çözüm değil, seni sona götüren yolun başlangıcıdır. Kendim tarot okuyucusu ve ilişki koçuyum İnstagram'da. Günde 10 tane aldatan kadın bana hikayesini anlatıyor, hepsi aldattığı için ağlıyor...
Çünkü aldatmak seni ruhsal bir boşluğun dibine sürüklüyor. Bu dip, seni yiyip, bitirip, zarar veriyor. O aldatan kadınların hiçbirisi mutlu değil, hepsi psikiyatriste gidiyor. Gerekirse ayrıl, ama aldatma.
Hatta al karşına, "bak senin bu bencilliğin, beni aldatma düşüncesine bile sokmaya başladı. Bu karşılıklı bir haz doyumudur. Kendin doyum noktasına ulaşmak için benden her şeyi beklerken, aynısını benim istediğim bir kavramda beni geçiştiremezsin. Bencil olamazsın. Sen bencil olursan, ben seninle olmam. Ama sen hazzın her noktasını benden isterken, bana da yaşatırsan, işte o zaman seninle ömür boyu çok mutlu oluruz" bunları ezberle, aynılarını söyle :D - 1 yıl
Ayrıca burada ben şöyle yalarım, ben böyle yaparım, cart curt diyen puştları da aldırma. Hepsi nefes alsın yeter modunda olup, özgüveni sıfır olduğu için, zor durumda olduğunu düşündükleri kadına yorumda yürümeye çalışan aşağılıklar. Ki birçoğu hpvdir, baksana nefes alsın modundalar... Aldırış etme yorumda seni kendisine çekmeye çalışan dümbüklere
Soran1 yılAy bayıldım sana 😂😂😂😂
- 1 yıl
Teşekkürler hocam :D Dostça bir takibini alabilirim, bu da geleceğin KS fenomeni olmama destek olabilir hahaha :D Şaka bir yana sen dediklerimi ezberle. Eğer fayda etmezse, başka bir taktiği yorumda söylerim ben sana. Ne evlilikler kurtardım, iki dil darbesi nedir yahu... peh! Halledilir, takma kafana. Sadece ölüme çare yok :))
- 1 yıl
Gerçekten harika bi cevap. Her satırında emek var👑
Soran1 yıl@Es_Ess hiç sanmıyorum aynı olduğunu
- 1 yıl
Chat gpt yazmış aq 🤣🤣
- 1 yıl
Bu kadar enayi olmayın
- 1 yıl
@blnmyorkim chatgpt nin nasıl yazdığını bilecek kadar akıllıyız. Bu moda da yeni çıktı. Akıl erdiremediğin şey olunca “kesin ip var ameka” modu
- 1 yıl
@softpowerr 19 yaşında bir çocuk, ne kişisel gelişim okumuştur, ne psikoloji okumuştur, ne felsefe okumuştur... İlla bu gençlerin yazdığım cümleleri, okuduğum kitaplardan edindiğim bilgilerin olduğunu anlamaları için, 3000+ kitaplık kütüphanemin önünde çektiğim fotoğrafı profil resmi yapmam lazım :)
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Yapilmasina bayilirim
Hani seks bir konuysa oral apayri bi konu
Hani bazi zamanlar sadece oral icin bi zaman ayrilmasi gerekir diye dusunenlerdenim
Bende oralda en basta temkinliydim ama emmenin verdigi hazzi tadinca cok hosuma gitti
Ama bi zaman diliminde sogumustum disardan bakimli duran kadinin orasinin bakimsiz hatta cok baska renkte olusu falan ust uste ole kisiler denk gelince sogumustum ama tekrar bakimli birileri fit birileri denk gelince o ozledigim zevke kavusma heyecaniyla o yeniden ilk baslayisimda kadini resmen inletmistim
Ben oral seven biriyim ve seni en iyi ben anlarim
Cenem uyussa bile yuzume surtucek kadar arzulu kadinlarada asik biriyim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİki tane partnerim oldu, ikisi de bu konuda muazzamdi, kadını zevk alınca çok daha keyif alıyor erkekler cinsellikten. Birleşmeden önce bir erkek kesinlikle kadınını bir kere orgazma ulastirmali, bu da oralle olmalı 🤤 ay canım çekti ya
88 Yorumla
Soran1 yılBenimki de ökz gibi yatıyo uyuyo yanımda🥲 bense bunları yazarken bile ıslanıyorum🫤
Cevap sahibi1 yılTek başına islanma, okşayarak uyandır kocani, şu an yalnız uyanan ben napayım 😄
Soran1 yıl@fenrirt 😂😂😂
- 1 yıl
Sizi tanimak isterfim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende tam tersi olarak düşünüyorum. Bakımlı kadınla Uzun ön sevişemeyi ve ilişkiye girmeden önce uzun uzun oral yapmayı çok severim. Bunun verdiği zevk çok başka kadın kasılana kadar titreyene kadar oral yapmak dur dedikçe durmamak filan mükemmel bişey. Amaç sadece kendi zevkini düşünmek olmamalı karşındakini de düşünmelisin..
03 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkes svemiyor maalesef halbuki senin bu denli isteginin karsilanmasinda alacagi ghazz8 senin o anki seksteki durumunu yasamayi istese hiç ama giç vakit kaybetmezdi. Iste sinirlar olmamali sekste olmasi halinde doyumsuzluk huzursuzluklar oluyor tatminsizliklerbhayatta zevksizlestiriyor.
00 Yorumla
1 yılBencil erkek modeli. yapılmasıni herkes sever ama önemli olan karşılıkli memnuniyet. sen kendine yapmadan onun isteklerini yapma.
32 Yorumla
Soran1 yılSeksimsi şeyler yaşıyoruz zaten o zevkini alıyor ben yarım kalıyorum hep
- 1 yıl
Diyorum ya. zevk vermeye değil almaya odakli. bu oral işi biraz sıkıntılı. hem yapmak hem yapılmasından hoşlanmıyor demekki
Gizli Üye(25-29)1 yılSırf bunun için kocanı aldatiyosan sevgin yok demektir. Nasıl bir nefsin var ya ar damarın çatlamış
46 Yorumla
Soran1 yılSeksi görev olarak gören zevk almaktan bi haber partnerinin altına dümdüz yatan işini bitirsin de kalkayım diye düşünen kadın konuştu….
Cevap sahibi1 yılNe anlatıyon sen ya bu kadar basit olma. Gerçek aşk sevgi bu değil sizin gibiler yüzünden evlilikten soğudum
Soran1 yılEvlenme zaten… tavsiye etmem..
ne aşkların sonu ihanetle bitiyor. Önemli olan anlayışlı olmak karşındakinin beklentilerine kulak vermek..
Cevap sahibi1 yılEvleneceğim adam beni oyalayıp durdu. 9 yıl sevgililik donemi yaşadım. İkimizinde hayata karşı farklı hedefleri vardi ayrildik hiç bisey ilişkinin başındaki gibi saf temiz kalmıyor. Bu saatten sonra onca emek vermeme rağmen evlenmediysem asla evlenmem.
Soran1 yılAkıllı kadınsın.. ben şuanki aklım olsaydı asla ama asla evlenmezdim. Hayatını yaşa keyfine bak..
Cevap sahibi1 yılEn iyisi bekarlık kafan rahat en azindan
1 yılBizde de tam tersi ben oral seks yapmayı çok severim eşim hiç sevmez ama kendisine yapılmasını istiyor
O yapmıyor diye bende ona yapmıyorum artık
Senin de dediğin gibi bende aldatmayı düşündüm ama ya o da sevmiyorsa diye düşününce isteğim gidiyor
Fb takılmayı düşünüyorum00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eşini seven adam onu her yönden mutlu etmek ister ben eşim istemeden yaparım bu sadece cinsellikle ilgili bir durum değil sevdiğin insanı mutlu etmekle alakalı
00 Yorumla
1 yılSana oral seks yapmayan birisine sende yapmayacaksın bence. Onu bu şekilde yola getirebilirsin. Bende bir süre yaptım ama eşim bana yapmadı. Artık o zevki de ben ona tattirmiyorum.
00 YorumlaBencil insanla beraber olması zor. Kimi kütük gibi yatar kimi karşısında kini umursamaz. Sen çabala dur sonu sıfır. Yemek değil ki bu dışardan söylesen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBunu onun ile konuşmalı, samimi bir dil ile anlatmalısın ve oral yol ile boşalmadıkça da ona diğer zevkleri tatma imkanı vermemlisin, bu de benim isteğim, kuralım, olmazsa olmazım demelisiniz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılPenetrasyon öncesinde mutlaka bir kez boşaltana kadar yalamayı severim. Oralsız olmaz... Kocan işi bilmiyor.
02 Yorumla
Soran1 yıl🙁🙁 maalesef
- 1 yıl
Güncelleme için: Evet, seviyoruz.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik bencillik değil iki tarafın da istediklerinin tamamını aldığı ve tek vücut olduğu alandır. Birinden biri sadece kendisini düşünmeye odaklıysa orada zevk ve haz yok sadece kullanmak vardır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılSöyle yapmazsa belden aşağısında nevar ne yok çıkar git ağzına otur. İleri geri yaparak iyice vajinanı ağzına sürttür.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bunu hiç anlayamam büyük ihtimal kocan sadece kendini düşünen bir adam kadınını düşünen oral yapar ver bu gerçekten çok zevkli bir olay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBazı erkeklerin özellikle hijyen ve lezzet algısı bunu engelliyor
Büyük bir hazzı kaçırıyorlar tam bir lezzet patlaması00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yıl3 yıldır evliyim eşime yalvardım yapmadı. Oral için gerçekten aldatılır diye düşünüyorum ama o cesareti kendimde bulamadım. Aynı şeyleri düşünüyoruz.
00 Yorumla
1 yılAh ahhh, bu isteksiz eşleri biz napacaz, bende herşeyi yaparim ama eşimde tık yok, cinsel uyumsuzluk çok kötü bişey, hep yarım kalıyorsun
00 YorumlaYeter artık hadi zk diyene kadar yalvartmadan girmem.. partnerimin cücudunda dilimin değmediği yer bırakmam.. oral yapmayan erkek bencildir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOnu bu duruma alıştırman lazım yoksa ondan asla zevk alamazsın yaparken odaklanmazsın seni bu konuda tatmin etmek zorundadır
00 Yorumla Tam benlikmişin ve sen şanssın. Yapmaktan doymam ve fışkırısını görmek isterdim. O iflah olmaz, artık ondan medet beklememelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 yıldır birde 10 yılda nasıl yapmaz nasıl bi eş almışsın sen öyle gözün başkalarına kayar oral yapmanı için her yaş erkeğe 10 yıl nasıl dayandın oral sana yapılmamasından gözün hiç kaydı mı yasak şeylere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsöle teiz helede tam seksten 10 dk önce banyoa yapmıs gelmıs bı kadını oral yaparak 4 köse yapmak mememnu eder ama her erkek bir olmuyo demeki
00 Yorumla Seni mutlu etmiyorsa mutlu olmanın çözümünü ara :)
00 Yorumla
1 yılsana haksızlık ediyor söylediğin gibi ise sana saatlerce oral yapabiliriz :D
00 Yorumla
1 yılAl işte deli olucam 🥹 profilime girip soruma bakar mısın? 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbence zorlamamalısın
bazıları sevmez
bazıları ise kadının zevk almasını birinci öncelik yapar. hoş, kadın zevk alınca erkeği zevk alır. u karşılıklı elektrik olayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu işler karşılıklı erkekte kadında oral yapıp finali ilişki ile tamamlamalidir
00 Yorumla
1 yılBence de sonuçta iğne deliğine bile girerken yalanıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen senden tiksiniyor. Sonu dediğin gibi bu zevki dışarıda aramaya gidecek.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYükseldiği an hiçbir şey yapmadan yapmasını iste
01 Yorumla- 1 yıl
Karşındakine zevk vermek herşeyden zevkli
Gizli Üye(30-35)1 yılBende yakışıklı atletik biriyim cinsel yönden maalesef zayıf karşımdaki kişi ben aldatıyorum hayalimdeki kişi libidolu tutkulu birisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oral candır gerisi heyecandır. yapabilen insanı göklere çıkartır lakin herkes beceremez bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKadına mutlaka yapılmalı bence. Saatlerce yapılmasından hoşlananlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende yapilmasindan çok yapmayı seviyorum eşim her zaman müsade etmiyo arada bir kendi isterse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEig seçeceğim dediğin cevabın her kelimesini nasıl okudun😃 gel sen boşalana kadar ben seninle hem ön sevişme yapayım hem sana oral yapayım ister üstüme çık vajinanla boğ beni ağzıma gel ister uzan öyle ağzıma gel bütün sıvılarını yutayım☺️
05 Yorumla
Soran1 yılOkudum, niye ki?
Cevap sahibi1 yılÇok uzundu
Soran1 yılEmeğe saygı 🙃
Cevap sahibi1 yılBende yazdım birkaç şey benim emeğime saygı yok mu☺️
Cevap sahibi1 yılEşin senin bal kutunun değerini bilmiyor hayatım
1 yılBakin bisi diyimmi ayni durumun tam tersi benim esimde var o da bana oral yapmak istemiyor. Rica etsem kulak verir misiniz bana bisey danismak zorundayim size
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOrgazmdan sonra vajina kapanıyor alet elimde kalıyorum 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHayaller ve hayatlar maalesef bencil bir öküzle evlisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAğızının tadını bilmiyor ben özellikle yapmaya bayılırım
00 Yorumla Doğuştan uzun dille aralıksız oral hizmet verilir şehir konum farketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek sadece kendini düşünmez o iniltileri duyacaksın dilini içinde hareketlendirecek titreye titreye boşaltacak o sıcak akıntıyı hissedeceksin bende kadına oral yapmaya bayılıyorum saatlerce yalayabilirim ben
00 Yorumla
1 yılEn sevdiğim dir. Ben yaladıkça dil darbeleri buldukça o saçımı oynasın saçımı çeksin ritme göre. Keşke partnerim olsa senin gibi
01 Yorumla- 1 yıl
Sende seviyorsun
1 yılOralle bosaltmak cok zevkli asil soru sen oralle bosalttiktan sonra yutuyormusun?
05 Yorumla- 1 yıl
Soruma cevap vermemissin hani
Soran1 yılZorunda mıyım
- 1 yıl
Tipsiz kezban seni
Soran1 yılAynen tipsiz ben ahahahahah
- 1 yıl
Kabul etmen guzel dmkdsk
Kendini düşünen kişileri hiç sevmiyorum..
Madem eşiniz siz yapınca hoşuna gidiyorsa o da size yapmalı isteyerek ve öyle 1-2 dk değil 10-15 dk00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılSen harika bir kadınsınnnn
11 Yorumla- 1 yıl
Kadının oral le zevkten kıvrılması beni hep çoşturmuştur
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSende ona yapma ki anlasin sekste kadını mutlu etmek için her şey yapılmalı ki oral zaten yapılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes farklı yaa.. bende eşime yapmak için deli oluyorum o da bana yaptırmıyor yaa. Şanslı adam eşin ama kullanmıyor...
00 Yorumla
1 yılO erkekte sıkıntı var bnce ben boşalana kadar kesin yapıyorum buda rahat yarım saati buluyor 👍🏻
00 Yorumla
1 yılTemizse yalanır abi bal sürülür çikolata sürülür yalanır en güzeli bal bal sürüp yalamak daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBencil insanlari sevmem önce kadın demek gerekiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadını orgazma ulastirmak için oral şart ne demişler sulamadan ağaç dikilmez yalanmadan a... S...
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Bu görsele baksana çok güzel oral değil mi
01 Yorumla
1 yıl69 pozisyonu işe yaramıyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılOnu oraya yönlendir ipleri eline al
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Al bendende okadar durum tam tersi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ben seve seve yaparım sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOral olmadan olmaz insan sevdiğine oral yapar
00 Yorumla Ben her türlü sever yerim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de sizin gibi birini bulur muyum acaba
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım bulursun 🙂
1 yılsextingten hoslaniyormusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıloyuncak al oral yapan :D
02 Yorumla
Soran1 yılBitane istediğim var ama Türkiyede yok yurt dışında satılıyor 😓
- 1 yıl
Yurt dışındna sipariş ver sende vakumlasın dursun :D
Oral için saatlerce yaladigimi biliyorum eriyorum
11 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası