Sevip okşamak falan öff. Sıkıcı.
Ağzına oturmaya devam (Y) . Zorla güzellik olur bazen...
Adamın şehevi tarafını diriltecek olan da benim... Derdimi dökmek için sormuştum soruyu :)
ben gibi erkek nerdeee yeri geldimi aşkın babası kralı bende yeril geldimi sexsin babası kralı bende karımı mutlu etmıcemde ne yapcam bu hayatta? ıstemıyosa bıel bu benım kadınım dıcek şehvetini getirtecek em cek böyle gıderse senı kaybedebılır aldatılma durumuna ugrayabılır kocan ona bu durumu anlat ya baskası yapmaya kalkarsa ozaman nolcakde
Sen zevk alıyorsan aslında devamlı yapması gerekli.
ee söylesen ya, işte ben seviyorum , aslında bana böyle yaklaşsan, yatakta şunları şunları yapsak alan diye. Baktın yapmak istemiyor , olsun be ablam :)
Kocandan değerli mi :)
sorunu cevapları ve sana yazılan yorumlara verdiğin karşılığı da okudum da bayram günü eğlence arıyorsun sen. ya da rahat batıyor
Cevap
32Cevap
haha devam zorlada olsa yani tabıkı senınde hakkın her turlu mutlu olmaya bencıl olmamak lazım dımı senı sevıyorsa her seyıde yapması lazım oral olmazsa olmazıdır bayanların daha fazla zevk almaları ıcın tabıkı ve ön sevişmeyı uzun tutmak
Siz durumun zaten yeteri kadar farkındasınız.
Çözüm de güzel bulunmuş; Facesitting güzeldir :)
ağzının üstüne vajinanı yerleştir git gel kesin bu iş tamma olacaktır
belki bu gibi şeyler onu tiksindiriyor ya da sen eşisin ama eşiyle bu gibi fanteziler yapmak istemiyorda olabilir.
Fantezi değil bu. Düz, vanilya seks.
Suratına oturmaya devam edeceğim vallahi. Öyle ya da böyle alışacak.
yaa genelde kadınlar duygusal olur erkekler de bu duygusallık yüzüden tam zewk alamaz şikayet eder mesela bende sevmem tam ilişkinin en şehvetli yerinde beni seciyormusun falan diye sorunca valla orda bırakım banyoda elimle devam edesim geliyor :) cinsellikte fazla duygusallık kötü bence oral konusun da önceden yapıyorduda şimdi yapmıyorsa eşin sadece zikip yaptık demek için yapıyor hani hiç oral yapmazsa tıksiniyor falan derim ama öyle bir durum da yok
Adamın gördüğü ilk vajina seninkidir belki zamanla düzelir biraz sabırlı ol,ama sende kocaya kızıp başkasına verecek potansiyel hissediyorum yakındır bunu yapman
Ver malı ağzına yalasın dursun .Kafasını da sıkı tut kaçırmasın sağa sola.
meyveli kayganlaştırıcılar al sür, kocanı azdırmak için meşhur mavi haplardan al, hardcore p*rno izlemesine izin ver, sevişmeden önce kızdır gaza gelsiz
erkeğin en çok yapması gereken birşeyi yapmıyorsa altında çok şey var demektir ;) aldatıyor kesin...
hijyeniklik demişsin ama bence önemli değil ben karıma(senin gibi o da bana yapıyorsa) ne olursa olsun yaparım yani. önenli değil ne olduğu seven ne yapmaz ki?
çok basit.TAHMİN ETTİĞİN KADAR SEVMİYOR.ben sevdiğim için herşeyi yaparım...
Seninle evlenmedim ya.
ne demişler.kişi kendinden bilir işi.ben,kendim için cevap verdim.başkası beni ırgalamaz.birde ayrıca senle evlenmedim ya.ne saçma bir cevap olmuş bu.nealaka benle evlenip evlenmemek onu anlamadım.ben seni tanımam bilmem hasta mısın kadın sen?
birde ayrıca gerçekten sevdiğim kadın olsaydın şimdi bu köşelerde oral seks yapmıyor kocam diye ağlayacağına yatağında dilimin ucunda inliyor olurdun.
eskiden nasıl yapardı onu düşündün mü? yani gerçekten mükemmel oral yaparken bir an da mı soğudu?
Hmm cok şaşırdım insan eşinin isteklerine cevap vermesi gerekir karşılıklı zevk almak cok daha onemli bence konus onunla yani
nutella ile dene.. gobegine sur ordan baslar kendisi .. sonra bir bakmıssın istedigini vermis sana
inanırmısın tek hayalim bir gün benle yatakta böyle olacak kadın zorla güzelli olur :D çok iyi ya
Vajina yalamak kadar güzel birşey yok... Kocanı anlamakta güçlük çekiyorum.
boyle tiplere de ayar olurum, karisinin zevk aldigi biseyi yapmayacaksa neden evlenirler ki.
konusarak halledenbilirsiniz. nedenini sor.
Vallahi sinirlerim bozuldu. Oturuverdim yüzüne. İyi oldu. Böyle böyle alışır umarım.
Siz yaşadınız mı bu tarz sorunlar? :/
burda soruyu ben sormadim :D
Senin soru sorduğunu ima eden de olmadı '':D''.
ben öyle bir sorun yasamadim simdiye kadar ama yasasaydim kendime bende sorardim neden böyle diye. peki aliyormusun killarini ?
Evet. Aksatmam. Hatta hijyen takıntılı olduğumdan kokusunu vs kontrol ederim. Temizlikle ilgili sorun olduğunu sanmıyorum. Çok duygusal olmak istiyor :(
peki seklini felanmi begenmedi acaba
Yoo, sever :) Sorun oral seks değil ya... Az fırsatımız olduğundan adam çok duygusallaştı :(
Onun için yapmıyor işte.
neden duygusallasti?
baş başa az kalabildiğimizden. şehvet yerine hasret gidermeye döndü seksimiz :(
Düzeltmek de bana kalıyor
aa sende neyden sikkayet ediyorsun yaa... bence akisina birak esinle daha fazla vakit gecirmeye bak. millet romantik duygusal koca ariyor sen istemiyorsun :DDD
O bulmusta bunuyo ben varya kadina oral yapmayi cok severim banada yapmasina hastayim o biraz kibarmi ne su tiksinen turlerdenmi acaba
''bulmuş'' ne biçim kelime... Vajina bulmadı benim kocam. Ya da kadın. Hayat arkadaşıyım ben onun.
Kelime seçerken titizlik gösterin. Lisedeki iki haftalık sevgiliden bahsedilmiyor burada.
o esinin ayibi bence, ben cok severim oral yapmayi :-)
bal dök yalattir, belki hosuna gider
insanın içinden gelmeli bence tamilige dikkat ediyor musun peki
demek ki adam sevmiyor ya da tam anlamıyla sexi yaşayamıyor sınırları var demek ki
Birazda aliskanlik meselesi... romantik bir ortam olustur bence
görmem lazım :). görmeden yorum yapamam . adam haklı mı değil mi bişey diyemem
Vajinanı traş et. Kıllı ise yapmak içinden gelmez.
Bakımlıyım ben.
off yaa nasıl yapmaz yaaa o güzel şeyi saatlerce yalamak emmek dillemek öpmek varken böyle olur mu ben partnerimin vajinasını bir gün boyunca yaladığımı bilirim daha da fazla yalarım
Iyy midem bulandı. Silin bunu burdan.
:) hem üzülürsün hem silin dersin anlamam seni ya :)
Soran sacmalimissin kendin yalasin istiyon esinin sonrada bu konuyla ilgili yorumda miden bulaniyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu:/
Şu herifin kullandığı sapıkça kelimeleri seçemiyorsan... Ne desem boş.
Bu cevabın altına gelecek hiçbir yoruma bakmayacağım.
Kişilikgin bozulmuş senin
oral seks yapmayan kocadan hayır gelmez...
Yuh. Yatak arkadaşı değiliz biz. Hayat yoldaşıyız.
Evliliği dahi uçkurunuzla anlıyorsunuz.
Ay bunu çok atmışlar... Yazık.
Temiz tutmazsan altını , yapmaz .
sert ol tokatlamasını iste kalcalarını anlar
esin yalamiyorsa, baskasina yalattir.
reçel sür
bak şu hayarsıza
He anam heeee
oral oral oral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar