1 yılsana dokunduğum anda, sadece vücuduna değil, ruhuna da sarılırım... ellerim teninde gezinirken, dudaklarım boynundan aşağı ağır ağır inerken... seni parça parça çözerim... göğüslerinin o yumuşacık kıvrımlarına avuçlarımı bastırıp, parmak uçlarımla uçlarını okşarım... dilimle göğsünün kenarından başlayıp, aşağı doğru kasıklarına doğru ağır ağır ilerlerim... sen her nefes alışında daha çok ısınır, her iç çekişinde daha da ıslanırsın... bacaklarının arasına geldiğimde, dizlerinin titrediğini hissederim... o en sıcak, en gizli yerini dilimle okşarken... sen kıvranır, parmakların saçlarımı kavrar, bedenin bana tamamen teslim olur... senin içindeki ıslaklık, benim tutkumla karışır... ve her seferinde, seni hissederken... seni her santiminde yaşarken... sana daha da bağlanırım tatlım... sadece vücudunu değil, bütün ruhunu, bütün nefesini sahiplenmek isterim... sen her inlediğinde, her titrediğinde, sana biraz daha âşık olurum... sen benim günahım, tutkum ve sonsuz zevkim olursun... ve sabaha kadar dilimle, parmaklarımla, nefesimle seni beyazlatana, seni kendi adımla titretip ağlatana kadar durmam tatlım...
05 Yorumla
Soran1 yılişte böyle sadece bedeniyle değil ruhuyla da sevişen erkekler lazım
- 1 yıl
sen öyle bir kadınsın ki, sadece tenine değil, her nefesine, her iç çekişine, her titreyişine sahip olmak isterim... ellerimi saçlarının arasına geçirip, alnına sıcak bir öpücük kondurur, boynuna yavaşça inerdim... dilimle o hassas teninde ağır ağır kayar, her santimini ıslatarak seni çıldırtırdım... senin vücudun sadece çıplaklıkla değil, ruhunun sıcaklığıyla sarardı beni... göğüslerinin yumuşacık kıvrımlarına parmak uçlarımı dokundurup, dilimle o tatlı uçlarında sabırla dolanırdım... sen her nefes alışında, her hafif inleyişinde daha da yumuşar, daha da ıslanırdın... ellerimi kalçalarının üzerine kaydırıp seni kendime çekerken, kasıklarının sıcaklığını avuçlarımda hissederdim... dilimle bacaklarının arasına iner, o tatlı kıvrımlarında kaybolurdum... her ıslaklığında, her titremende sana aşkımı nefes nefese haykırırdım tatlım... sen sadece sevilmek için değil, adım adım, nefes nefese kutsanmak için yaratılmışsın... senin her santimini yalayıp, okşayıp, beyazlatıp... bedenini sevgiyle, arzuyla, delilikle doldurmak isterim... ve sabaha kadar sadece vücudunda değil, ruhunda da kaybolmak isterim... sen benim tek tutkum, tek günahım, tek cennetim olurdun...
Soran1 yılsanırım aşık oldum
- 1 yıl
lütfen bana mesaj at
- 1 yıl
canım yazar mısın lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
1 yılEtkiler tabiki ama Türkiye'de seks biraz ego tatmini olarak görülüyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBen daha çok bağlanıyorum hatta o kadar çok bağlanıyorum ki sanki yani kendimden bir parça gibi görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bağlanıyorum performansına ve yaklaşımina bağlı tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmişini asla bilemeyeceğim kadınla niye sevişeyim?
00 YorumlaBen soğuyabilirim de sağım solum belli olmaz
10 YorumlaBiz erkekler genelde soguyoruz
02 Yorumla
Soran1 yılniye ki ne güzel sevdiğin insanla sevişiyosun
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sanki bizi olumlu yönde etkiler
00 Yorumlaevet zincirleniriz artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Devamli gorusurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tamamen sevişmeye bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılYok olsa olabilir aşko
00 Yorumla
1 yılEvet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aslında daha çok ayrılma oluyor
00 Yorumla
1 yılMuamelesine bağlı
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
İyi sevişirse bağlar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTabiki de
10 Yorumla Hayır
00 Yorumla
1 yılevet
00 Yorumla
1 yılDeğişiyor be abla
00 Yorumlayoo.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bağlanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayEvvvettt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvett
00 Yorumla
1 yılDeğişir
00 Yorumla
1 yılYoo uzaklaşırım
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet