1 yılbence cıddı olmayan ılıskıde yasanması cokta mantıksız degıl soucta cıddı degıller ve bıseyler yasananıp bıtıyor ama cıddı ılıskıde gercekten evleneceklerse konusulup gorusuluyor ve o işten cok aılesıne karekterıne vs bakılıyor bence oylede olmalı evlenemden yasanması dogru degıl cunku kadın ıcın bır garantısı yok o ılıskının.
04 Yorumla
Soran1 yılPeki ciddi bir kadın hem ciddi olmayan ilişkide cinsellik yaşayıp hem de ciddi olan ilişkisinde "evlenene kadar olmaz" diyebilir mi?
- 1 yıl
Sımdı bence bırazda bu kısının karekterıne ve yasınada baglı bi kadın cıddı olmayan bı ılıskıye gırıyorsa ve buna okeyse o ılıskının uzun surmıcenı bılır zaten ve ılerısı ıcın ciddi bir iliski ısteyıp yuva kurmakta ısteyebılır ve artık cıddı olmayan ılıskıden sıkıldıysa evet evlenmeden olmaz dıyedebılır cunku bazı seylerı zaten tecrubelemıs eger karısındakı adamda bekaretı sorun etmıcek bırıyse ciddi bisey dusunup evlenmek ısteyebılır.
Soran1 yılAma zaten kadın evlilik dışı ilişkiye karşı değilse evlenene kadar 1-2 yıl neden beklesinler yaşamadan? Bu biraz enayi yerine koymak olmaz mı?
- 1 yıl
Oyuzden dıyorum ya karekterde onemli bekarete onem veren bırıyse evlenıp yaşar ama sımdı olgunlasmamıs bı kadın cok daha kolay manıpule edılebılır guvenıp bıseyler yasayıp sonradan pısmanda olabılır Bu durumda kadın ortada bırakılır erkek tarafından zor bı durum bu yuzden hemcınselerıme hep soyluyorum evlenmeden yapmayın sızı seven adam zaten sızı namusu yapar ve oyle bıseyler yasar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 yılEvli olmadan bunu yapıp evlenenleri gördüm çevremde demekki 2sinde de olabiliyor
12 Yorumla
Soran1 yılCiddi ilişkide cinsellik de olabiliyor yani?
- 1 yıl
Evet olabilir bence
Evlilikte yaşanır
02 Yorumla
Soran1 yılAma geç evlenenler?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlilikte yaşanır diye biliyorum bennsjsj
14 Yorumla
Soran1 yılBen belki 30-35 yaşıma kadar evlenemeyeceğim yani ben yaşamayacak mıyım o zamana kadar 😅
Cevap sahibi1 yılHaram bro 25 30 a kadar yaşamadın sonrasında da sorun olmaz.
Soran1 yılBen ateistim
Cevap sahibi1 yılHeee o zaman size her türlü serbest bro fark ederse kahrolun jzhsus
1 yılİkisinde de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik kaldırılmalı
10 Yorumla
1 yılHer ikisi de
11 Yorumla
Soran1 yılCiddide yaşanmaz diye bir kural yok yani di mi?
Gizli Üye(18-24)1 yılCiddi ilişkide
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar