İlişkilerimde genelde ilk gün öpüşme oluyor biraz dışarda takılıyoruz 2. gün yatıyoruz bunlar bana güzel geliyor ama bir yandanda ya karşımdaki kişide bu kız kesin herkesle yatıyordur imajı oluyor gibi hissediyorum oysa gayet sadığımdır ve tek kişiye tüm sevgimi vermek onunla ilişkiyi karı koca düzeyinde yaşamaktan zevk alıyorum ama uzun soluklu olmuyor maalesef sonunda f*ck e bağlıyor en yakın arkadaşıma göre benim gibi kızlar kolay ve safmış ve erkekler çekinceleri olan elletmeyen kızları tercih ediyormuş sizce zevklerimi bırakıp zor kızımı oynamalıyım yani ilişkilerim sekssiz mi olmalı o zamanda bu ihtiyacı sevgilim başkasından karşılamaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle "Sevgilim bu ihtiyacı başkasıyla karşılamaz mı?" cümlen çok iğrenç bir şey. Birisini severken başka birisinin tenine dokunabiliyorsa düşünmek lazım gerçekten sevip sevmediğini. Bunun dışında cinsellikle başlaması ya da başlamamasi ilişkinin ciddiyetini etkilemez bence. İlişkilerinin ciddiye binmemesinin sebebi, hayatına aldığın insanların profili üç aşağı beş yukarı ayni olduğu içindir belki?
09 Yorumla
Soran+1 yılYani hayatıma aldığım kişilerde bağlanma problemi var ve bana herhangi bir kadın olarak bakıyorlar, bir yerlerini kaldıran heyecanlandıran boşalmalarını sağlayan bir obje gibi oysa ben onları tanımak sevmek istiyorum
- +1 yıl
Peki genel olarak bağlanma problemi olan insanları neden hayatına alıyorsun/almaya yelteniyorsun? Normal bireylerle bile birlikte olmaya başlayınca belli başlı problemler oluyor, sen bir de baştan problemli insanları seçiyorsun. 😅
Soran+1 yılAslında bana denk gelenler 5 vakit namaz kılan genelde doğudan İstanbul’a göçmüş kariyer yapmış yakışıklı kişiler ve çok masum duruyorlar diyorumki bu bana açılamaz bile sonra görüyorum ki masaj ayağına elleyip öperek açılmalar felan p*rno günleri geçmiyor bunların
- +1 yıl
Böylelikle İstanbul'da yaşadığını da öğrenmiş olduk. 😝 Onların ciddi olup olmamasını bir kenara bırakalım. Onlarla birlikteyken mental ve duygusal anlamda mutlu musun?
Soran+1 yılÖğrenebilirsin İstanbul'da yaşıyor herkes zaten haha zevk alıyorum o anda ama bir yandanda nereye gideceği meçhul bir gemiye binmiş gibi telaşlanıyorum sanki yanlış bir şey yaptığımı düşünüyorum, beklentiye girememekten dolayı sanırım. Sonuçta dünyanın sonunda ahiret var biliyoruz ama bu olayda karşımdaki hakkımda ne düşünüyor benden hoşlanıyormu yoksa aslında başkasından hoşlanıyorda benden ihtiyaç mı gideriyor gibi düşünmeden edemiyorum arkamdan bu kız ne kadar canım diyor da olabilir çok hoş kız iyi
Ki benimle diyorda olabilir yani- +1 yıl
Zevk alıp almadığında değilim ben. Almadan zaten yapmazsın. Mutlu olup olmadığını sordum sadece. Yaptığın açıklamalarla da mutlu olmadığın gayet açık. İşin ahiret boyutuna girersek çıkamayız biz.😅 Bu arada karşındaki insanların seni kullandığını düşünme. Sonuçta söylediğin gibi sen de zevk alıyorsun. O zaman sen de onları kullanmış oluyorsun? Olay tamamen anı yaşamak ve zevk almak. Bunun yanında kafa yapısı sana yakın, eğlenceli ve komik bir tip olduktan sonra mutluluk kaçınılmaz. Sana şunu yapma bunu yapma diyecek birisi değilim. Ama yerinde olsaydım gereksiz anlamlar yüklemez, bugünden keyif almaya bakardım.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler vardığım sonuç şu beklentiye girmeyip keyfime bakıcam karşımdaki ne düşünüyorsa düşünsün ama bu şekilde ilişkilerin içinde olmaya devam edersem hiç ciddi bir ilişkim olmayacak gibi
- +1 yıl
Rica ederim ne yaptık ki?
Öylesine bir ciddi ilişki istiyorsan bunu bir kaç basit taktikle yaparsın hiç sorun değil. Sonuçta biz erkekler basit yaratıklarız. Ama istediğin doğru düzgün, birlikte geçirdiğin her anın sende heyecan uyandıracagi bir ilişki istiyorsan kasma hiç. Akışına bırakıp anı yaşa. Doğru insan hayatına girdiğinde kendiliğinden gelişir her şey. O güne kadar da gereksiz anlamlar yükleyip bugünü ıskalama.
Soran+1 yılAşık oluyum her gördüğümde heyecanlanıyım gerçekten seviliyim ve yargılanmayım istiyorum hep bana güvensin felan gizlemiyim aksine gurur duyuyum ilişkimizden aramızda özel bir dil oluşsun bana farklı baksın bazen ona ben dalıyım her sıkıştığımızda yan yana olalım bir birimize bir şey katalım sürekli merak edelim ama ayrıykende ilişki için endişelenmeyelim kendi işimize odaklanalım felan istiyorum ksksks of böyle hissettiğim kişi f*ck olalım dedi :’( * dünya
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karşındaki kişi seni severse ciddiyete biner.. ama o da takılmak için seninle görüşüyorsa sadece birbirinizin ihtiyacını karşılamış olursunuz.. bence kendin ol. Sana değer verecek biri çıkar karşına.
00 Yorumla
+1 yılErkekler elletmeyen kızı seviyor da önüne gelene gül uzatıyor o ne iş? Kimin seni nasıl gördüğüne bakmayacaksın artık bu devirde. Kimseyi memnun edemezsin. O yüzden memnun olmaya bak sen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemen her şeyi elde etmek elde edilen şeyin değerini düşürür
04 Yorumla
Soran+1 yılKarşındaki kadının sen onu ellemeye çalıştığında hayır istemiyorum demesinimi istersin
- +1 yıl
Hayır istemem, ama her defasında onda farklı bir şeyi keşfetmek isterim
Biraz da naz iyidir
Soran+1 yılİstemem yan cebime koy dkdkkd
- +1 yıl
Aynen
+1 yılCinsellik le ilişki başlıyor mu 🙄 çok ilginç
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşlasada sevgili aşamasına gelinemiyor sanırım karşındaki seni kaşar olarak görüyor sende karşındakine güvenemiyorsun playboy gibi bakıyorsun
- +1 yıl
Hiç başıma gelmedi kıskandım şu an 😀 ütopik bir olay bu vay eşek böyle kı bulmuş ne peynirinden bahsediyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBune ksrlik mk namussuz
019 Yorumla
Soran+1 yılLibido diyelim
Cevap sahibi+1 yılLibido denmez buna resmen yollu olmussun bu kadar olmaz
Soran+1 yılEe ne var çekici buluyorsam yaparım bu boktan hayatta biraz zevk alıyım sigaram alkolüm yok haha
Cevap sahibi+1 yılNe alaks lan sigarayla alkolle hahshdh
Cevap sahibi+1 yılKimleri cekici buluyon boy tip ten vs?
Soran+1 yılGenellikle kürt veya doğulu, espiritüel, uzun boylu tercih ederim ama maalesef hep kısa boylu oluyorlar bana göre, bana dokunmayı bilen şımartan cesur kişileri seviyorum
Cevap sahibi+1 yılVay anasini yine kaybettik su esmerler cok yiyor kizlarin ekmegini he 🙄
Soran+1 yılYoo beyaz tenli seviyorum ben ama esmerde denk geliyor onlar sempatik oluyorlar
Cevap sahibi+1 yıl182 beyaz tenli renkli gozlu kumral nasil sence?
Soran+1 yılÖlçüler iyi de sempati coolluk özgüven felan önemli
Cevap sahibi+1 yılBunlar yok iste pff :(
Soran+1 yılDüşünce yapında sıkıntılı neyim ben kendisini gerdek gecesine saklayan hediye paketimi hsjdjd regl oluyorsam her ay sevişmek hakkım
Cevap sahibi+1 yılYoo benimde hakkim ama hic kimse vermedi o halde bende istedigim gibi dusunurum eskiden olsam hayatta 100 kiz kosardi pesimden mk
Cevap sahibi+1 yılCinselik kimin icin var sadece sizin icin mi? Neden ortalama yuzlu 182 boyundaki erkek bakir kaliyor neden ulan sizin mi bu cinsellik neden kizlar illa yakisiklilara veriyor niye bu kadar lutuf gorup kibir yapiyonuz
Soran+1 yılEe sende yapsaydın yapmadın diye bana b*k atamazsın
Cevap sahibi+1 yılVermiyorlar mk
Cevap sahibi+1 yılSanki aciyorlar biz yapmiyoz
Soran+1 yılAçıncada kaşar dersiniz benle yapıyorsan herkesle yapıyosundur oluruz
Cevap sahibi+1 yılValla bana verene demem niye diyim ki mk bana vermis deger de vermis ben oyle biri degilim olmadim da ama benim zittima gidiyorsunuz siz
binebilir
00 YorumlaEvet bence biner
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygu oluşurmu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem