- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye başlar başlamaz bu şekilde yürüyorsa sorun var demektir fakat belirli bir aşamadan sonra zaten ister istemez yakınlaşma olabiliyor. Yani bana göre seviye, saygı ve tutku önemli.. İlişkinin içeriğinde cinsellik olması gidişatını belirlemekte yeterli değil.. Genel gidişata bakılır.. Keyifli günler..
01 Yorumla- +1 yıl
Yani az önce yakın arkadaşı ile 8 yıllık görüştüm benden bahsetmiş hep arkadaşı demiş o kıza gitmezsen vururum seni falan sonra dedi onda yamuk olmaz da olursa haberdar ederim seni çaresine bakarız tarzı konuştu ve rahatsız olduğumu belirttiğimden beri daha öyle şeyler yapmıyor demiyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürüyebilir tabiki biz sevgilimle dibine kadar vuruyoruz cinselliğin ama birbirimizden soğumuyoruz yani evlencezde, Nasıl istiyorsak öyle davranıyoruz ilişkide seks olması ilişkiyi bitirmez asla, ama hiç olmaması bitirir bu konuda kimse kusura bakmasında öyle yani.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Direkt ilk konular cinsellikse ve ondan başka doğru dürüst bir şey konuşulmuyorsa temeli sağlam atılamaz zor yani. Yok eğer her alanda sohbetiniz varsa, anlaşıyorsanız tabi ki cinsellikte konuşulması gereken konulardan birisi, yürür neden yürümesin.
00 Yorumla
+1 yılher şey kişide geçiyor ciddi bir insan aklı başında Yuva kuracak kişidir ancak bizim ülkemizde bir kadını sadece et parçası gören zihniyet var o yüzden bu konuda kadınların güvenmesi zor diye düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yürüyebilir. Neden yürümesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yürüyebilir cinsellik başta konuşulmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. İşin içine cinsellik girdiğin de erkeğin attığı mesaj dakika başı şu olur, aşkım meme at aşkım popo at aşkım şöyle poz at böyle poz at diyip gidiyor o yüzden hiç girilmemesi daha iyi 😂😂
10 YorumlaSadece cinsellik konusuluyorsa her konu oraya kayıyorsa iliski ciddi degildir ama tam tersiyse ciddiyete varabilir
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi bir şekilde yürür bitmez bitmemesi de gerekiyor çünkü cinsellik mutlaka konuşulması eş geçilmemesi gereken bir konu bana göre.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulan ilişki yürüyebilir ama yapılanının yürümediği çok kez görülmüştür.
00 Yorumla
+1 yılNiye konusulmasın evlenince yatak odasında okey mi atacaksınız
00 Yorumla
+1 yılBu durumdan 2 tarafta rahatsız olmuyorsa yürür neden yürümesin.
00 Yorumla
+1 yılEğer sohbet sadece cinsellikten ibaret değilse yürüyebilir neden yürümesin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tanır tanımaz cınsellıge ön plana alan biriyle cıddı dusunulemez
00 Yorumla
+1 yılYürüyebilir fikir düşünce beyan etmek neden sorun oluştursunki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir ilişkinin içine üreme organlarını soktuğunuz an o ilişkiden hayır beklemeyin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmada kalmıyor sonuçta bir yerde yaşanacak illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır cinsellik konuşan ilişki den hayır gelmez sevgi varsa işin içinde bel altı konuşma asla olmaz zamanı gelince zaten yaşanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiz hiç konuşmamıştık. daha doğrusu o hiç müsaade etmiyordu böyle şeylere şimdiyse evliyiz
155 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 evet haklısınız. ben sadece kendi deneyimimi paylaştım
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 bir haftalık evliyiz
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 evet öyle:)
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 kendisi din görevlisi. evlenmeden önce öpüşmemiştik bile. evet ben istekliydim ama ona çok belli etmiyordum tavrını bildiğim için
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 yok her şey gayet iyi. ben sadece ona doyamıyorum tek sıkıntı da bu
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 yok yanlış anladın. özlüyorum yani o anlamda doyamamak
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 ikimiz de çalışıyoruz. ortak vakti ayarlamak zor oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 çok da büyük bir sorun değil. sadece o kendisini dizginlemeyi biliyor ama ben onun kadar iradeli değilim
- +1 yıl
Oğlum sanane evli baklı insanın özelinden
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 onun mesleği gereği yanlış anlaşılmaması için ve de sürekli tanıdıkları olduğu için senelerce dokunmadım bile ben ona. bu kadar zamanda bu kadar mesafede heyecan azalmadıysa şimdi hiç azalmaz
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 çok girmiyorum buraya
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 böyle şeyleri konuşmaya karşı değil. sadece evlilikten önce konuşulmasına karşı. biz nişanlıyken bile konuşmazdı ilerde nişan atılırsa diye.
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 başta da kötü değildi. mesafeli olması, sadece bunun için istememesi, gerçek anlamda sevip değer vermesi daha çok hoşuma gidiyordu
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 herkes bambaşka
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 ben sadece sarılıp öpme taraftarıydım ama ona da müsaadesi yoktu. sarıklı cüppeli haliyle sokak ortasında beni öpecek hali yok ya:))
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 bakışlarından anlıyorsun onu da. aslında ne kadar istekli ama kendini geri çekiyor
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 sadece bir kez konuşmanın sonunda dayanamayıp boynundan öpmüştüm donup kalmıştı onu hatırlıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 her ne kadar onun tam zıttı olsam da ben de evlenmeden cinselliği mantıklı bulmuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 ilk tanıştığımızda çok zıttık. ben inançsızdım o sürekli bana kitap bulup getirirdi video atardı sorularımı dinlerdi birkaç kaynaktan araştırıp bulduklarını getirirdi. cinsellik olmasa da öpüp sarılıp her yere de gidebilecek biriydim yani ben. hatta arkadaşlarıma söylediğimde dalga geçmişlerdi bu seni kapatır çok baskı uygular falan diyorlardı ama öyle olmadı. Ama hiçte eksik hissetmiyorum çünkü dilediğimden fazlasını yaşıyoruz şu an.
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 onun niyetinin ciddi olduğunu anladığım an itibariyle hiç kimseyle hiçbir konuda konuşmadım
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 olmaz inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 annesi uzun zaman önce öldüğünden tek başına büyümüş yani anne sevgisinden mahrum babası da ilgisiz ablası yok kardeşi yok. hayattaki tek dayanağı benim yani şu an. sırf bu sebepten ötürü bile düşünmem öyle bir şeyi. çünkü nasıl sarsılacağını biliyorum bunu ona yapmam
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 Fazlasıyla delirtip çıldırtıyor zaten beni. Bir başkasına ihtiyaç duymam
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 Teşekkürler. Bu mesajdan sonra gidip biraz daha sırnaşayım bari
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 Ben dışında kimse yapışamaz o sadece benim
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 Onun dibinden ayrılmıyorum ki bana yapışsınlar
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 O boşluklarda da fotoğraf atıp konuşuyoruz sen meraklanma
+1 yılGünümüz şartlarında en popüleri diyebilirüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürüyebilir. Karşıdaki kişiler ne istediğini bilmeli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Cinsellik artı değer katabilir bence. Olumsuz bir etkisi olmayacağını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKonuşma ilerde yaşanmaya işarettir. Ciddi ilerlermi kimse bilemez bunu sana zaman gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuruyebilir, kosabilir. Dua ile hersey mumkun insaallah
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sürede başladı konuşulmaya
00 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin.
00 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin
00 Yorumla
+1 yılYurutmek taraflarin jstek arzusuna kalmistir.
00 Yorumla
+1 yılYaşanılırsa biraz zor gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılÇoo fazla konuşulırsa büyük resim bellidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYahu seks olmadan ilişkimi olur. Konuşmak nedir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yaşansa da yürür konuşulsa da yürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYürür tabiki
00 Yorumla Yürür
00 Yorumlakonusmayan kalmadı kı artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYürür
00 Yorumla
+1 yılYürümez
00 YorumlaYürüyebilir
00 YorumlaTek konu o ise zannetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılYürümez
00 Yorumla
+1 yılGayet doğal,
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyürütülebilir...
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 YorumlaKonuşulabilir bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler