Cinsel Yaşam Oral seksi daha fazla sevmek normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilim ilişki sırasında girmektense bana oral yapmayı daha çok seviyo normal mi? Oral seksi daha fazla sevmek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İlişki başında bende öyle. Bir süre oraldan sonra girmek daha tatlı oluyor 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Oral yapmayı daha çok seviyo gibi geliyo Yorumla cozumariyor 1 yıl Doğrudur. Bırak yapsın, zararı var mı senin için? Yorumla Soran 1 yıl Yok sadece garip geldi Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. seni bi rahatlaticak, sonra erken bosalirsa sikinti olmasin diye 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Erken boşalmıyo aslında Yorumla hasegec 1 yıl bazen cok canim cekiyo benim de. o zmn donemsel olabilir Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Senin daha çok hoşuna gittiği için olabilir.. ya da seni çıldırtmak onun hoşuna gidiyor olabilir.. 1 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl normalde erkekler oral yaptırmayı seven taraf değil miydi 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum o yapmayı seviyo Yorumla ax2akrep 1 yıl yaptırmıyor mu peki sana Yorumla Soran 1 yıl Ben yapıyorum o yaptırmıyo Yorumla ax2akrep 1 yıl sende seviyosun ozaman djdjd ne tuhaf bir çiftsiniz birbirinize oral yapmak için savaş veriyorsunuz ahaha Yorumla Soran 1 yıl Aslında tam olarak öyle değil ya mesela ben illa yapiyim demem yapılmasını tercih ederim ama onun da zevk alması için yapıyorum bazen (69) ama o yapmayı çok seviyo Yorumla ax2akrep 1 yıl yaşlar kaç sizin? ne kadar zamanlık bir ilişki? Yorumla Soran 1 yıl Ben 19 o 215 ay oldu Yorumla ax2akrep 1 yıl pembe ve güzel bir vajinan olabilir:) Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla ax2akrep 1 yıl İlkin mi peki Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla ax2akrep 1 yıl tadını çıkar:) Yorumla Soran 1 yıl Peki teşekkürler Yorumla ax2akrep 1 yıl yalnız beş ayda biraz hızlı gitmişsiniz bence eğer bakireliğini verdiysen Yorumla Soran 1 yıl Normalde böyle bişey yapmazdım ama onu sevdiğim için böyle oldu Yorumla ax2akrep 1 yıl genelde kızlar sevince böyle oluyor Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer düz çizgi gibiyse ve tertemizse istemesi çok normal 0 0 Yorumla
sertt_94111 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tadını seviyodur. Lezzetli mi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla sertt_94111 1 yıl Gizliden çıksana Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Normal ben de çok sık yaparım 1 1 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Kendisinden çok karşısındakine değer veriyor demek Yorumla
mertbyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Oraldan çok mu zevk alıyorsun 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla mertbyyy 1 yıl Senin zevk almandan çok zevk alıyordur o da isteğin artıyor mu oralle Yorumla Soran 1 yıl Artıyo Yorumla mertbyyy 1 yıl Benim için de öyle mesela oral yapıp yalvartmayı severim belki o da öyledir yapmam için yalvarana kadar durmam Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla mertbyyy 1 yıl O da mı böyle Yorumla Soran 1 yıl Yalvarmıyorum da inlemem artınca giriyo Yorumla mertbyyy 1 yıl İşte o da bundan aşırı zevk alıyor ki eminim başka şeyler de istiyordur mesela kendinle oynamanı izlmeyi de çok seviyordur Yorumla Soran 1 yıl Evet ama utanıyorum fazla yapamıyorum Yorumla mertbyyy 1 yıl Aynı kafadayız aynı şeyleri yaşıyoruz gibi istersen detaylı konuşalım Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doğrusu o girince hamile kalma riski var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama korunuyo Yorumla Hadiiyani 1 yıl Orak seks gizel karşılıklı oral yaparak ikimizinde bosalmasi mümkün zevklidir olur. Tabiki prezervatif takarak normal iliskidede sorun olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ne güzel işte 2 4 Yorumla hasegec 1 yıl severiz :)) Yorumla Soran 1 yıl Ya benim açımdan güzel tabi ama ilişkiye girmekten daha çok seviyo gibi geliyo oral yapmayı ondan garip geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl garip bencede Yorumla hasegec 1 yıl ikisi de olmali ya, kivaminda iste :) hakkini vermek icin Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynı ben daha güzel valla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Erken Bosalmaktan korkuyodur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Erken boşalmıyo ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sokuyo mu Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E desene sok daha cok keyif aliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Millet oral ister sende 0 11 Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen içinde mi zevk alıyorsn Yorumla Soran 1 yıl İkisinde de alıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki aşağı dudakları pnse sürtmeyi denedinmi Yorumla Soran 1 yıl Yani sürtünme oluyo ama senin dediğin gibi mi bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sen üstte o altta senin sürtmen Yorumla Soran 1 yıl Ben uzanırken o sürttü bikç kere Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok tam tersi dene sen üstte ol Yorumla Soran 1 yıl Denerim sağol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki inlemeler oluyor mu Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
662-Tamu-Cizre Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Erken bosaliyir diye utandığı icin 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Erken boşalmıyo Yorumla 662-Tamu-Cizre 1 yıl Içine girip git gel yanıma başladıktan sonra kaç dakika sürüyor 20 dakika durabiliyor mu Yorumla Soran 1 yıl 15 dakikadan uzun sürüyordur Yorumla 662-Tamu-Cizre 1 yıl O zmn sen. kuruyorsun oral yapiyir Yorumla Soran 1 yıl Islanma sorunum da pek yok Yorumla 662-Tamu-Cizre 1 yıl Yaşlar kac ki Yorumla Soran 1 yıl Kuruyunca okşadığı an ıslanıyo zaten Yorumla Soran 1 yıl Ben 19 o 21 Yorumla 662-Tamu-Cizre 1 yıl Yani 19 yaşında kızı bulmuş bir gezdirmesi yeter Tabii ıslanman için Peki buluşmada kaç sefer birlikte olabiliyorsunuz 3 yapıyor mu Yorumla Soran 1 yıl Yaşımdan dolayı mı ıslanma çok oluyoEvet en az 2 o da vakit sorunumdan dolayı Yorumla 662-Tamu-Cizre 1 yıl Niye vakit sorunu Yorumla Soran 1 yıl Ailemden dolayı Yorumla 662-Tamu-Cizre 1 yıl Tutucu aile Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Bkiremisinki 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İlişki başında bende öyle. Bir süre oraldan sonra girmek daha tatlı oluyor
Oral yapmayı daha çok seviyo gibi geliyo
Doğrudur. Bırak yapsın, zararı var mı senin için?
Yok sadece garip geldi
seni bi rahatlaticak, sonra erken bosalirsa sikinti olmasin diye
Erken boşalmıyo aslında
bazen cok canim cekiyo benim de. o zmn donemsel olabilir
Hmm
Senin daha çok hoşuna gittiği için olabilir.. ya da seni çıldırtmak onun hoşuna gidiyor olabilir..
normalde erkekler oral yaptırmayı seven taraf değil miydi
Bilmiyorum o yapmayı seviyo
yaptırmıyor mu peki sana
Ben yapıyorum o yaptırmıyo
sende seviyosun ozaman djdjd ne tuhaf bir çiftsiniz birbirinize oral yapmak için savaş veriyorsunuz ahaha
Aslında tam olarak öyle değil ya mesela ben illa yapiyim demem yapılmasını tercih ederim ama onun da zevk alması için yapıyorum bazen (69) ama o yapmayı çok seviyo
yaşlar kaç sizin? ne kadar zamanlık bir ilişki?
Ben 19 o 21
5 ay oldu
pembe ve güzel bir vajinan olabilir:)
:)
İlkin mi peki
Evet
tadını çıkar:)
Peki teşekkürler
yalnız beş ayda biraz hızlı gitmişsiniz bence eğer bakireliğini verdiysen
Normalde böyle bişey yapmazdım ama onu sevdiğim için böyle oldu
genelde kızlar sevince böyle oluyor
Eğer düz çizgi gibiyse ve tertemizse istemesi çok normal
Tadını seviyodur. Lezzetli mi
Bilmem
Gizliden çıksana
Normal değil
Fazla p*rno izliyor olmalı
çabuk bitmesin diye sanırım
Normal ben de çok sık yaparım
Kendisinden çok karşısındakine değer veriyor demek
Oraldan çok mu zevk alıyorsun
Evet
Senin zevk almandan çok zevk alıyordur o da isteğin artıyor mu oralle
Artıyo
Benim için de öyle mesela oral yapıp yalvartmayı severim belki o da öyledir yapmam için yalvarana kadar durmam
Olabilir
O da mı böyle
Yalvarmıyorum da inlemem artınca giriyo
İşte o da bundan aşırı zevk alıyor ki eminim başka şeyler de istiyordur mesela kendinle oynamanı izlmeyi de çok seviyordur
Evet ama utanıyorum fazla yapamıyorum
Aynı kafadayız aynı şeyleri yaşıyoruz gibi istersen detaylı konuşalım
Doğrusu o girince hamile kalma riski var
Ama korunuyo
Orak seks gizel karşılıklı oral yaparak ikimizinde bosalmasi mümkün zevklidir olur. Tabiki prezervatif takarak normal iliskidede sorun olmaz
ne güzel işte
severiz :))
Ya benim açımdan güzel tabi ama ilişkiye girmekten daha çok seviyo gibi geliyo oral yapmayı ondan garip geldi
garip bencede
ikisi de olmali ya, kivaminda iste :) hakkini vermek icin
Olabilir zevk meselesi
Aynı ben daha güzel valla
Erken Bosalmaktan korkuyodur
Erken boşalmıyo ama
Sokuyo mu
Evet
E desene sok daha cok keyif aliyorum
Millet oral ister sende
😅
Sen içinde mi zevk alıyorsn
İkisinde de alıyorum
Peki aşağı dudakları pnse sürtmeyi denedinmi
Yani sürtünme oluyo ama senin dediğin gibi mi bilmiyorum
Yani sen üstte o altta senin sürtmen
Ben uzanırken o sürttü bikç kere
Yok tam tersi dene sen üstte ol
Denerim sağol
Ne demek
Peki inlemeler oluyor mu
Normaldir
Değil inan
Olabilir
Erken bosaliyir diye utandığı icin
Erken boşalmıyo
Içine girip git gel yanıma başladıktan sonra kaç dakika sürüyor 20 dakika durabiliyor mu
15 dakikadan uzun sürüyordur
O zmn sen. kuruyorsun oral yapiyir
Islanma sorunum da pek yok
Yaşlar kac ki
Kuruyunca okşadığı an ıslanıyo zaten
Ben 19 o 21
Yani 19 yaşında kızı bulmuş bir gezdirmesi yeter Tabii ıslanman için Peki buluşmada kaç sefer birlikte olabiliyorsunuz 3 yapıyor mu
Yaşımdan dolayı mı ıslanma çok oluyo
Evet en az 2 o da vakit sorunumdan dolayı
Niye vakit sorunu
Ailemden dolayı
Tutucu aile
Bkiremisinki
Nasıl yani
Uzun surmesi icin
Niye
Bilmiyorum