Cinsel Yaşam Hiç penis boyunuz ile alakalı ilginç bir anınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ne bileyim kucuk ya da buyuk olmasiyla ilgili mesela kadin zevk almiyordur ama aliyormus gibi inliyordur va gibi Hiç penis boyunuz ile alakalı ilginç bir anınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet geçen markette alışveriş yaptım kasaya geldim, kaç santim сükün var dediler çıkartıp kasaya koydum. Hey maşallah biraz kahvaltılık keseyim dediler. 0 0 Yorumla
Batubey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% 1 yıl Birkez kız büyük seviyorum dedi benimkide o kadar abartılı değil 20 cm felan girememistim içine çok dardı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet çok ilginç bir anım var 3 yıllık sevgilim bakire olmadığı halde görünce korkudan terk etti 3 yıl sonra ilkkez ilişkiye girecekken ayrıldı benden 1 0 Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Karının biri hilti faruk lakabını taktı benim alete ne güzel deliyorsun demişti hic unutmam 1 0 Yorumla
perqoloq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Ne boyunda ne kalınlığında nede damarlıligindan bir sorunum olmadı oyuzden Mutluyum 🙏 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Var fotoğraf istemişti atmıştım. Gerçeğini görünce oha bu daha küçük görünüyordu fotoda demişti. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evet bir ölçü alınması gerekiyordu, şantiyede 20 cm cetvel vardı , o küçük geldiği için ölçüyü benimkiyle almışlardı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Bir defa oldu öyle bir şey. Masaja gitmiştim masöz hatun havlunun altından görünce dayanamayıp söylemilti 😊 1 0 Yorumla
realman3534 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Var ciğerimi söktün diyende oldu bu çok güzel gazimi çıkartıyor diyip osuranda 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Osurmak neuden kaynakli Yorumla
ZIPPİRİK Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hiç küçük diyen olmadı ama ağlayan 2 kişi oldu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ohaa bunu nasıl içime alayım demişti birisi 😂😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 🤣😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi bakire olduğu için fazla tepki verdi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok özel bir anım var tabiki 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapısından dolayı başıma çok özel çok farklı bir şey geldi
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet geçen markette alışveriş yaptım kasaya geldim, kaç santim сükün var dediler çıkartıp kasaya koydum. Hey maşallah biraz kahvaltılık keseyim dediler.
Birkez kız büyük seviyorum dedi benimkide o kadar abartılı değil 20 cm felan girememistim içine çok dardı
Evet çok ilginç bir anım var 3 yıllık sevgilim bakire olmadığı halde görünce korkudan terk etti 3 yıl sonra ilkkez ilişkiye girecekken ayrıldı benden
Karının biri hilti faruk lakabını taktı benim alete ne güzel deliyorsun demişti hic unutmam
Ne boyunda ne kalınlığında nede damarlıligindan bir sorunum olmadı oyuzden Mutluyum 🙏
Var fotoğraf istemişti atmıştım. Gerçeğini görünce oha bu daha küçük görünüyordu fotoda demişti.
Evet bir ölçü alınması gerekiyordu, şantiyede 20 cm cetvel vardı , o küçük geldiği için ölçüyü benimkiyle almışlardı.
Bir defa oldu öyle bir şey. Masaja gitmiştim masöz hatun havlunun altından görünce dayanamayıp söylemilti 😊
Evet cuckoldum, eşim ve fbsi bakıp aşağılıyor
Var ciğerimi söktün diyende oldu bu çok güzel gazimi çıkartıyor diyip osuranda
Osurmak neuden kaynakli
Hiç küçük diyen olmadı ama ağlayan 2 kişi oldu
Kızlar görse güler diye kaçıyorum 😊
Ohaa bunu nasıl içime alayım demişti birisi 😂😂
🤣😀😀😀
Tabi bakire olduğu için fazla tepki verdi 😂😂
Çok özel bir anım var tabiki
Yapısından dolayı başıma çok özel çok farklı bir şey geldi
öyle bişi olmadı 😜
Kalın ve büyük buluyorlar genellikle