Penisinizin hiç kalkmaması gereken ama kalktığı unutamadiginiz yerler nereler?
Cevabın nedir?
Evet bir gün bir müşterinin evine görüşmeye gittim (kadın 40 yaşlarında kocasından ayrılmış fena sayılmayacak bir tipte) tabi geçtik salona koltuğa oturduk sen bekle bir kahve yapayım dedi neyse kahveler geldi kadında karşımda yalnız kadın koltuğun kol dayama yerine oturdu bir baçagı yerde bir bacağı yukarıda hava sıcak normalde kadın kapalı benim geleceğimi bildiği halde altında kısa şort üstünde askılı badi mi işte ondan var oturuş şeklinden dolayı * var gücüyle çıkmış dışarı eee öyle görünce bizimkisi dikti çadırı ama çatlıcam kafası sızlıyor resmen neyse kahve bitti görüşmede sona erdi gitmem lazım kalkamıyorum utandım kızardım ama olmuyor neyse kadın dur bir kahve daha yapayım dedi işte o zaman rahatladım da malı indirdik benim yerimde başkası olsaydı o kadını s*kerdi kadın yakınımda oturuyor kadın daha önce asılıyordu ama ben yapmadım her kadını yapan tiplerden değilim bu olaydan önce yolda felan karşılaştığımızda zorla konuşmaya çalışıyordu o günden sonra kafasını çevirip bakmıyor bile
51 Yorumla
Soran+1 yılUtandi kendi halinden de demek ki
En İyi Cevaplar
+1 yılBir keresinde lisedeyken hoca tahtaya soru çözdürmek için kaldırmıştı sınıfa bir döndüm şeyma diye bir koz vardı frikik vermiş. Benimki kalktı hemen arkamı döndüm soruyu çözmeye çalışıyorum * çözemiyorum :) hoca soruyu anlatıyor sınıfa dön diyor ben nasıl döneyim kalkmış kabarmış önden :D
024 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddddd bu anlar için bir çözüm gelistirmelisiniz :D
- +1 yıl
Çözüm basit kızlar biraz siz kendiniz çekidüzen verin iştahımızı kabartmayın birazda biz dişimizi sıkalım herşey yolunda olur herhalde 😊
Soran+1 yıl:D doğru 😘
- +1 yıl
O öpücük mü 😃 😃😃
Soran+1 yılevet :D
- +1 yıl
İçim kıpır kıpır oldu :) ben bu kadar şanslı olamam kesin gay olmalısın 😃
Soran+1 yıl:D kızım tabiki. Niye ki :D
- +1 yıl
Bidaha öp o zaman 😃 bugünlerde çok şanssızım 😊
Soran+1 yıl:D 😘😍
- +1 yıl
Eklesene beni 😊
- +1 yıl
Gizliden çıkayım mesaj at
- +1 yıl
Kaçırdım 😃
Soran+1 yıl😂 çık tamam
- +1 yıl
Çıktım 😊
- +1 yıl
Mesaj atmayacak mısın :(
- +1 yıl
Bak bu dramdır işte :(
Soran+1 yılUtandım ya :D sorduğum soruya bak 😂
- +1 yıl
Ne olacak yav sadece muhabnet benim üyeliğim famke setinde tanımam imkansız zaten 😃
- +1 yıl
Ya millet neler spruyor burada 😃 sen komik bişey sormuşsun hemde
- +1 yıl
Mesaj atmıycak mısın ben atıyım o zaman :D
- +1 yıl
Gizli yaptım kendimi :(
Soran+1 yılAtacağım zaman söylerim açarsın
- +1 yıl
Tamam :)
- +1 yıl
Profil açık dursun bari gizliden yazamazsın 😊
sevgilimde olmuştu arabadaydık bir şeyde yapmadık sadece sarılmıştı kalkmış uzaya fırlatılacak füze gibi... avmye gircektik kaldık otoparkta bekle bekle inmiyor... sinirlendim şunu indir dedim eline aldı bir kaç dakika sonra indi bu seferde keten pantolon giymiş sen pantolon ıslan :D Allahım yaz günü sıcak klimayı çalıştırdı kurusun diye :D
benim abdest gitti diye dönüşte arabaya binmek istemedi kaza yaparsam cenabet giderim diye... kendini kontrol edebilen erkek daha iyi bence bu nedir :D32 Yorumla
Soran+1 yıl:DD hahah
- +1 yıl
Erkek kendini kontrol etmeli. Kesinlikle.👏🏽👏🏽
Gizli Üye(30-35)+1 yılotobüste görmüştüm sapık hayvanın teki bir de arkama gectı sonradan kalabalıktı degdıgını hıssettıgım an tersledım uzaklastım :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd bana da oldu o çocukta taştı 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D sapıklar ya
Soran+1 yıl:D,
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
98Cevap
+1 yılBir gun metroda oldu. Karsima mini etekli cok guzel bir kiz oturdu. Bacaklari ve ayaklari o kadar guzeldi ki hemen tahrik oldum. Normalde Konak ta inecektim. Ama onum kabardigi icin kalkamadim. Kiz ege unuversitesinde indi ben sonraki durakta inebildim ancak. Sonra tekrar metroya binip konaga dondum.
21 Yorumla
Soran+1 yılHahah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakın bir kız arkadaşımın doğum gününden sonra kankamla ve yanımda bir kızla beraber uyumuştum. Gece bir ara uyandığımda kalkmıştı ve kızların 2de bakıp gülerken gördüm. Açıkçası hem utandım diyebilirim kankamın yanında kalktığından dolayı hemde sevindim diyebilirim yanımda taş gibi kızın gözlerini faltaşı gibi açıp penisime diktiği için
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl indirdin
Cevap sahibi+1 yılİndirme konusu pek bize bağlı değil açıkçası. Kafasına göre takılıyor bizde ona uyuyoruz :/
Birkac kez ofiste sekreterim varken oldu ama özellikle yapiyordu pislik
Bir kerede uniden kiz arkadaslarimda kaldim biri sabah uyandirmaya gelmis sirt üstü yatiyordum malum sabah ereksiyonumla yakalandim30 YorumlaÇalışırken olur genelde bankodn çıkmam inene kadar acil bişey lazım olsada seslenirim kanka şunu verirmisin diye ya da sabah uyandığımda kahvaltıya çağırırlar kalkarım ama elimi yüzümü yıkamaya gidemem bir türlü koridorda görürler falan diye inmesini beklerim
01 Yorumla
Soran+1 yılSabahlari ne alaka herkes sabah diyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz erkekler bu cinsellik konusunda çok mağduruz, sabahları uyandığımızda bile kalkmış vaziyette oluyor hatta nerdeyse pantalondan fırlayacak. Bazen salonda yatıyorum şort giyinmeme rağmen, bazen annem ya da ablam salona giriyor görüyorlar kalktığını geçen babam şeyimin üstüne yastık attı kapatması için.))
36 Yorumla
Soran+1 yılHahahah 😂😂
Cevap sahibi+1 yılşeyin kalkmışda diyemiyor :)) ne kadar erkekde olsak sapıklıkda yapsak böyle bir durumda acayip utanıyoruz bilin bunu. kendimizi rezil hissetmemize neden oluyor sebebini bilmiyorum.
Soran+1 yılAnnen ablan varsa nasil oyle yatabiliyosun :D
Cevap sahibi+1 yılvalla kasıtlı yapıyorum ablam evde sütyensiz 0 derece mini shortla geziyor ona laf etmiyorlar diye bende kasıtlı rahat takılıyorum ama işte kalktığı zamanda utanıyorum.
Soran+1 yılDoğru o zaman sende slipshort falan giy
- +1 yıl
Sütyenle ne ilgisi var. Saçmalık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkanajjaja ilk sevgilimle bulustugum zaman bayaa eski olay kizla oturuyoruz simdi karsilikli bank da masa gibi bise iste kiz etek giymis mini etek * uuuuf kiz kalkti geldi yanima oturdu elimi filan tutgu benim cavus direk hazirolda hemen kalktim arkami dondum bekle dedim ben icecek biseyler alip geliyim ajanajajaj 4 dk onu indirmeye calistim 😁😁😁😁😁
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D 😂 o da yanlış anlamıştır yanına gelince kalktı gitti hemen diye
Cevap sahibi+1 yılakajaja bilmiyorum da kiz hala fenaa * bu yax bulustum yine hala taşss 😂😂
Oluyor tabii kötü bir durum gerçekten. Mesela eskiden üniversitede derste otururken sertleşirdi. Ders arası verilir ama hemen kalkıp gidemezdim.
Ya da toplu taşıma araçlarında olunca ineceğim durağa gelince koltuktan kalkmak işkence Gibi gelir :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gün ders hanede bir ingizlizce hocası var hastayım ona neyse kadının sürekli göğüslerine bakıyorum poposuna felan bakıyorum neyse tabi alet daş gibi oluyor hoca fark eti kalk tahtaya yok hacam kalkmayım oturduğum yerden anlatayım ben toplam 5 dk böyle diyolog geçti tabi o arada indirmeyi başardım karıda got edecem got oldu :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:Dddd bravo beee 😂
kizlarsoruyor'da kız " çok acil yardım edin nolursunuz" soru başlagi altında
'Hoslandigim çocuk bana gulumsedi sizce seviyor mu' yazınca kalkiyor52 Yorumla
Soran+1 yılSeninki de enteresanmis
+1 yılDiş hekimim genç bir kızdı. sol tarafımdaki bardağa su doldurmak için uzandı o sırada eli aletimin yakınına çarpti benimki dimdik oldu rezil oldum kanal tedavisi nedeniyle hareket de edemedim. Penisimi o şekil gördü.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:DD ellerinle kapatsaydın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimde olmuştu bir kez beni de rezil etmişti çok belliydi :D Tuttu elinden bir cafeye gittik inmesini bekledik te geri kalktık çok kötü oluyor be :D
211 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddd utanmiyo senden de
Cevap sahibi+1 yılBu arada harf esik çıkmış ben tuttum elinden cafeye götürdüm ona kalsa öyle gezecek yanımda :D
Söyledim zaten naptığını sanıyorsun diye kızdım ki istemsiz oldu aklımda bir şey yoktu falan dedi erkeklerde oluyormuş sanırım istemsizce erekte olma..
Soran+1 yılIlk defa duyuyorum. Utanmaza bak öylece gezicek bide götürmesen :Dd
Cevap sahibi+1 yılEvet ya terbiyesizim benim ya. :D
Soran+1 yıl:D :D
Cevap sahibi+1 yılBişey diyim mi tamam ayıp belki biraz ama ne bilim hoşuma da gitti kız. Hele iki tane kız vardı onlar da fark etmişlerdi ben de gözlerinin içine baktım ne bakıyon diye vutucaktım da ağzının üstüne işte sevgilime dua etsin beni görünce kafasını çrvirdi korktu benden erkeğimizi kuşlara yedirmeyiz öyle düşünüyorumda bu olayı hoşuma gidiyor :D
Soran+1 yıl😂O zaman inmesine de yardım etmelisin :D
Cevap sahibi+1 yılEdiyom zaten müsaid zamanlarda tlf dan boşaltıyom, bazende sürtünerek kucağında boşaltıyorum :D
- +1 yıl
iyiymiş ya süpersiniz kızlar her erkeğe sizin gibi sevgili lazım
- +1 yıl
@Minusker 😂😂Artık ne düşünüyorsa o anda
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Pek çok kez
ne yapacağımı şaşırdığım ben doğal olduğunu bilsemde maahalle baskısı yüzünden saklamaya çalışmanın ızdırabını pek çok kez yaşadım16 Yorumla
Soran+1 yılDoğal değil bence hele biz varsak ortamda. Bütün kızlar kendilerin arzuladigini dusunebilir afedersin ama biz de normalden daha çok islaniyo olsaydık o günde fazla olmus olsa yani belli oluyor olsa öyle gezsek ayıp değil mi
Soran+1 yılSertleşmesi tabiki doğal ama sertlesince utanmadan gezmek ayıp
- +1 yıl
Sertleştiğinde biraz pantolon içinde şeklini düzeltip dışardan görünmesini bir miktar engelleyip (gömleğineteklerrini pantolon dısına çıkartrak ya da elimdeki bişi önümde tutarak gibi) gezmeye devam etmek den başka şansım da olmayabilir.
Birde ayıp dediğin mahalle baskısından başka bişi değil penisimin sertleşmesi yanımdaki sevdiğin kadını arzulamak dan başka bişi değil ki bunu n neresi ayıp böyle bir peşin konmuş bir kurala ben isyan ediyorum.
Soran+1 yılİyi o zaman bizde külot giymeyelim ıslanınca gözüksün böyle dışardan ona da sevdiğim adamı arzulamaktan oluyo ayıp değil diye gezelim. Mahalle baskısı falan değil mahrem şeyler terbiyesizlik etme :d Sen öylece gezsen yanından karı koca geçse adamın karısının senin s*kini o şekilde görmesi doğru mu. Belki karısının iştahını kabartıcaksın ister istemez ben erkek olsam s*kine tekmeyi geçirirdim
- +1 yıl
Yok senle tartışmıcağım çünki sen mahalle baslısı ya da ahlak baskısı ya da her ne ise basıdan baahsediyorsun ben ise iç güdüsel Allahın verdiği doğal duygudan bahsediyorum.
Farklı algılamak tayız durumu bu sebeple sana artık inatlaşmıcam bu yüzden de cevap vermicem
Ben çıplak gezmeyi ve doğal olmayı seviyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde kafasına göre takılır. Yani şu varmış bu varmış şu geldim bu gitme takmaZ kafasına. Ama çok oluyor
genelde uzun otobüs yolculuklarında otobüsten tam inme vakti kalkar. ayakdasin ve kalkmış. Elimde veya birseyle kapatır yani tam rezillik02 Yorumla
Soran+1 yılBunun için bir çözüm bulmaniz lazım
Cevap sahibi+1 yılLaf dinlemiyor
mesela siz islanmanizi engelliyebiliyor musunuz.
Bir kez daha olmuştu. Bir kızla buluşmaya başa bir şehir e gitmiştim beni terminalde karşıladı. Otobüs yolculuğu olduğu için gene terminale girmeye yakın bizım ki hazırola geçti. Bir türlü inmiyorrr.
Ama buraya gelirken deri ceket almayip palto almakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum. Hemen önümu kapatıp palto giydim vevo şekilde otobüsten indim. zaten Benin bekliyordu. Havavsicak önünü ac istersen dedi ama ben onum bu şekilde iyi dedim. 10 dakika daha inmedi
deri ceket giyseydim ne yapardım acaba. Rezillik diz boyu
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 yıl önce bir hatun vardı hayatımda ne zaman bulussak sürekli kalkıyordu bir gün trenle yolculuk yapıyorduk bir kalktı tam 2 saat boyunca üzerimdeki ceketi çıkarıp örtmek zorunda kaldım çok kötü oldum. Birde sakın yanlış anlaşılmasın evde gün olduğu zamanlar bir kadın geliyordu çok hoşuma gidiyor du fena kalkıyordu kadının bana karşı ilgisi olduğunu biliyordum o yüzden rahattım oda gülüyordu zaten😃
10 YorumlaBir kiz arkadaşım sevgilim değil bana sıkı sarıldı öptü elinde olmadan taş kesilmiş kız bırakınca nasıl saklayacağımí şaşırdım büyük olunca da rezalet çok utandım hemen gelecem deyip kaçtım
11 Yorumla
Soran+1 yıl😃😂
+1 yıloldu tabi. otobüste inmeme yakın. 10 durak fazladan gittim insin die. geri bindim bide :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahım hahah 😂
+1 yıllisede beden eğitimi derslerinde kalkardı ) eşofman varken bir de.. ee ortaya çıkan görüntü malum :))
bazende çalıştığım işyerinde oluyor. yazlık ince keten pantolon giydiğimde sıkıntı oluyor evet.)00 Yorumla
+1 yılgenelde ofiste otururken kalkıyo, patron yanına çağırcak diye tırsıyorum :D bir kere de denizdeyken kalkmıştı inene kadar çıkamadım. resmen dram :(
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D aciyorum size ya 😂
- +1 yıl
acınası haldeyiz :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yemekte otobuste yolda her yerde olabılır istemsız de olabılıyor tahrık olursakta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLisede sınıfta 3 erkek vardı 17 kız vardı arada hocalar sözlü yapacağı zaman sınıftaki kızlar rahat durmazdı her seferinde tahtaya Aydemir Akbaş gibi kıç geride olacak şekilde çıkardık :( :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSınıfta ki kızlar neden rahat durmuyo
+1 yıloldu valla ama ortam hiç kalkıpta tuvalete gidecek durum yoktu ve patlatacak gibiydi.:)
02 Yorumla
Soran+1 yılNerede oldu
- +1 yıl
çok kez oldu ama biri bir panel sırasında ortanın tam ortasındaydım ve etrafta şuh kadınlar vardı çok fena oldum anlatamam.
Evet otobusde bazende disarda yururken oluyo gizlemek icin akla karayi seciyom vallaha ☺
00 YorumlaDikkat ediyorum. Cok sukur oyle bisey yasamadim. Olcak gibi olsa hemen bacagimi kasiyorum kramp sokuyorum kalkmiyo 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah yönteme bak 😂
sınıf, toplantı, aile ortamı gibi yerlerde otururken kalkan penis olayı oldu bana. ulan ayağa kalkmam gerekiyor kalkamıyorum inmesini bekliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah hemen inmesi için napiyosun
+1 yılBenim genelde gün içinde sık kalkar. Kumaş pantolon giydiğimnden ve penisimin büyüklüğünden dolayı baya da belirgin oluyor.. işyerindeki kızların gözü banyo ediyor sanırım ki devamlı oramda gözleri :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBelli olmamasi icin nasil giyinmelisiniz
- +1 yıl
Ya napiim kot giyemiyorum dede gibide bosbol giyemem kalkinca bir sure ortada gorunmemeye calosiyorum.. hatta bikere birisini ooovvv derken yakaladim noldu dedim esneyecektim esneyemedim dedi tabi bende yedim :)
O durum çok kotu ya.. Bazen cidden acıyorum erkeklere
12 Yorumla- +1 yıl
Cokta acinacak bir durum degil :D
- +1 yıl
@duygusal-adam Aynen.
işyerinde kalkıyor bazen diyorum sırası mı şimdi , oda bazen masanın başına falan değiyor kalkıyor. veya ofiste çalışan birini bazen hayal ediyom
00 Yorumlabak ul*n benden daha iyi biliyon oluyo farkına varmadan zor durumda bırakıyo insanı :
10 YorumlaYa sorma sabahları "this is spartaaa" diyip kalkıyo inmiyo da evli değilim şu an pek işe yaramıyor ama nerde olmaması gerekiyorsa orda kalkıyor :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D mesela? Aklından çıkmayan bir yer yok mu utandigin?
Soran+1 yıl😂😂 anladim galiba
oluyor tabii 3-5 gün mastürbasyon yapmamışsam oluyor mani olamıyorsun durmuyor ufaklık :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni en utandiran yer neresiydi
Soran+1 yılAnlayışla karsilasinlar artık:D
Soran+1 yıl:Dd
+1 yılDenizdeyken kalkti sort cok ince oldugu icin baya belli oluyodu :D inene kadar denizden cikmadim :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddd yazık
- +1 yıl
25 dk bekledim yemege cagirmislardi yemek falan yiyemedim :D
Soran+1 yılHahaha 😀
+1 yıloluyor tabi zaten bu şerefsizin işi gücü bizi zor durumda bırakmak:)
10 YorumlaBir kere işyerinde kalkmıştı kerata. Neyse ki kimse farketmedi. :/
02 Yorumla
Soran+1 yılNe is yapıyorsun
Oldu tabiki :)
* muhakkak seninde hic olmadik yerde sulanma olmussundur :)02 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç olmadık yerde sulansam nolucak belli mi oluyo sanki 😄
+1 yılOlmazmı hiç rahat durmuyo
Bankacıyım şubede birden kalkıyor ayağı kalkmam gerekiyor kalkamıyorum08 Yorumla
Soran+1 yılNiye ayağa kalkman gerekiyor
- +1 yıl
Bazen yazıcıya bişeyler gönderiyorum onu almam gerekiyor
Gişeye gitmem gerekiyor
Soran+1 yılAnladimm cok zormus :D neden kalkıyor ki kapali yerdesin
- +1 yıl
Bir nedene göre değil bazen nedensizede kalkıyor
Soran+1 yılAnladimm
- +1 yıl
Sen ıslanıyormusun olmadık yerde?
Soran+1 yılbir iki kere oldu da, kim anlicak zaten sürekli olsa bile problem değil 😂
- +1 yıl
Evet sizin öyle bir şansınız var
+1 yılKomşum gelmişti kapatmak için akla karayı seçtim :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:😂😂
- +1 yıl
Nooldu niye ağlıyon :)
Soran+1 yılAglamiyorum gülüyorum
- +1 yıl
Gülme ya kötü oluyor bazen çok rezil ediyor :)
+1 yılHep olmadık yerde kalkar ama artık saklamıyorum Otobüste bile kalksa
010 Yorumla
Soran+1 yılEn unutamadığın yer yok mu?
- +1 yıl
Cidden artık utanmıyorum be yapayım Kalkıyor affedersin küçükse degil yana koyuyorum tam kalkmamissa tam kalkmışsa da yukarı dogru dikeltiyorum sonra devam ne yapıyorsam 😄
Soran+1 yılBu iyi bir yöntem niye herkes boyle yapmiyo :D
- +1 yıl
Herkes benim gibi profesyonel kullanamıyor demekki bebeğim 😉
- +1 yıl
Senin simdi benim penisimin kalkmasıyla ne ısın var onu anlamadım 🙈
Soran+1 yılbir isim yok ki kalktiginda rezil oldugunuz yerler var mi merak ettim
- +1 yıl
Tamam tamam kızmadım tatlısın 😊
Saka Yaptım sadece
Soran+1 yılNeyse :D
- +1 yıl
Neyse 😄
- +1 yıl
Hınzır aklına da nerden geldiyse 😄
Çok oldu hastaneye gitmiştim bir ara dikişleri aldıracaktım pantolunu çıkarır çıkarmaz doktorun gözüne girecekti nerdeyse :dssss
06 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD kadın mıydı
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılGerçekten mi :DDDDD
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadık yerde ohhhooooooooooo, şerefsiz kafasına göre takılıyo, lazım olduğunda kalkmaz başka zaman sürekli kafasına buyruk ayakta tesbih çekiyo. :D
09 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
al işte şimdi ne oldu? havada yine. hiç bir şey yokken, kumaş pantolon takım elbise giyemez oldum
Soran+1 yılNiye kumaş pantolon?
- +1 yıl
çünkü kumaş pantolan giydiğimde kalkınca ön tarafta çadır benzeri durum oluyo :) o yüzden.
Soran+1 yıl:D kotta mu olmuyo
Soran+1 yılKotta mı?
- +1 yıl
kotta kabarık duruyo yine ama, çadır gibi olmuyo :D
Soran+1 yılgöstermeyen hangisi :D
- +1 yıl
Ege denizine girdikten sonra kot pantolon :D
Oluyor elbet ama olmadık sebepten değil, sebebi malum :)
00 YorumlaÇalıştığım yerde sekreter için sık sık kalkıyor...
masadan kalktığımdas belli oluyıor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize sormuyoki sanki vucud kendi vucudu. l*n olum bir dur diyom. anlamiyir. ah o sahilde bana guluşleri hic unutmam
01 Yorumla
+1 yılMaalesef ya. bir de epey kalın olduğu için, inmesi zor oluyor. Kalkınca herkes görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEn utandigin yer neresi
- +1 yıl
Burdan bir kızla bulustugumda
hergün çokyerde oluyor bazen tek bir resim veya mini etekte bile
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamadığın var mı
+1 yılKontrolsüz güç, güç değildir ;)
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 doğruuu
+1 yılYeni pantolon aldım
Fit
Penis belli oluyo kalkmadığı halde napcam ben yavvvvf?00 Yorumlaolur olmadık yerde kalkma huyu var o yüzden hep dar iççamaşırı giyerim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman.
Dışarıda değilde daha çok evde oluyor annemin babamın karşısında görünmesin diye hemen başka odaya gidiyorum.09 Yorumla
Soran+1 yılbir zahmet :D
Cevap sahibi+1 yılÇakıyorlar ama bana belli etmiyorlar.
Ne yapayım meretin inmeside bir kaç dakika sürüyor.
Soran+1 yılNapiyosun indirmek için
Cevap sahibi+1 yılOturuyorum hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum.
Kardeşimle konuşuyorum o da laptopla uğraştığı için bana bakıyorum tv ye bakıyorm anca öyle iniyor.
Soran+1 yılZor hayatınız var :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle.
Her gün evdekilere yakalanma korkusuyla dört kere masturbasyon yapıyorum sen düşün hayatımı.
Soran+1 yıl:D sıkı bir bokser al kalksada belli olmaz belki
Cevap sahibi+1 yılHaklısın hayatımda gidip hiç boxer almadım gidip bakarım.
Teşekkür ederim tavsiye için.
Soran+1 yıl😂 önemli değil
+1 yılZaten genelde olmadık yerde zor durumda bırakıyor şeref yoksunu :))
00 Yorumla
+1 yılYüzüme masaj yaptırırken kalktı gözlerim kapalıydı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHahah ne durumda bakmadin hic :D
- +1 yıl
Masaj yapan bayan baktıysa bakmıştır :)
Soran+1 yılbakmıştır :D
- +1 yıl
gerçek bir daha gidicem bu sefer eşortman giyinim :D
Soran+1 yıl:D bol şans
+1 yılotobüs, ders, misafirlikte otururken felan boş ver :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D zor
+1 yılMesela şu an yok yere kalktı.
Birde misafirlikteyim hadi buyur 😒00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDün dolmusta hatunun neredeyse meme ucuna kadar gördüm ve istek dışı kalkti
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D teşvik var
Cevap sahibi+1 yılgördüğümü bile bile göstermeye devam etti s*k*m* nasıl saklaycağımı şaşırdım
Soran+1 yılBu terbiyesizlik ya o hale getirmiceks ya da gerekeni yapicaksin :D
- +1 yıl
Gözünü oysaydın.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kararını kendi veriyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılKontrollü yani 👍
Mesela şu an :) sayende kalkti penisim
10 YorumlaFarkettiğinizde canınız çekiyormu peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziği de iyiyse çekebiliyor:D
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç indiği oluyor mu :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂,
+1 yılBazen ozerklik ilan ediyor nediyorsun sen
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHergun defalarca bunun zorluğunu yaşıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEn kotu en olmamasi gereken yer neresi
- +1 yıl
Mesela en çok zorlandığım yer işim gereği beyaz pantolon giyiniyordum hastanede onlarca hastanin arasında inan saklanacak yer ariyordum aşırı belli oluyordu bazen lavaboya girip soğuk su tuttugumu bilirim
Soran+1 yıl:D soğuk su tutunca iniyo mu
- +1 yıl
Ewet başka çare kalmıyor
+1 yılsenle sohbet edelim biraz kanım ısındı sana :))
04 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ısınır penisin de kalktiysa :Dd
- +1 yıl
ordan bile anlasıliomu kalkık olduğu :))
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
seninki napio:))
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?