Cinsel Yaşam Eski sevgilinizle olan cinsel videolarınızı ayrıldıktan sonra arkadaşlarınıza gösterir misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 şu an sevmiyor olsanız bile Eski sevgilinizle olan cinsel videolarınızı ayrıldıktan sonra arkadaşlarınıza gösterir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. cinsel videom olmaz benim.. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Her kim olursa olsun biriyle birşeyler yaşamış ve videoya çekmişsek sadece ikimiz arasında kalır. Ne şekilde ayrılmış olursak olalım ilişkimiz bittiği gün silerim o kayıtları. 0 0 Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kendime saygım her zaman vardır. Ben uğruna çok ağır şeyler yaşayıp tedavi gördüğüm kızlar için bile bir kelime etmedim her şeyi sildim 0 0 Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hayır tabiki. G. vatlıktan başka bir şey değil özelini başkasına göstermek. Ayrıldınız diye o anlar özel olmaktan çıkmıyo 0 0 Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır tabi ki. Bu açık açık orsp çocukluğu olur. Ayrıca geçmişte yaşanan şeylere bu denli saygısızlık edilmez, edilmemeli. 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Tabiki hyr ne dicem böyle mi cakiyordum o iki kişinin özeli iki kişi kalmadıysa silinir gider 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. İlişki devam etsin veya etmesin üçüncü şahıslarla paylaşılan şeyler g*v*tlıktır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gösteririm tabiki nasıl koyuyorum ama kıza beğendinizmi performansımı diye sorarım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ayıo Yorumla Nergis_69 1 yıl Klasik erkek kafası, bundan çok var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Nergis_69 sizde sevişmeyin o zaman kamera karşısında nasıl edek Yorumla Nergis_69 1 yıl Kadınlar sevişmese sen nasıl doğacan ysrrm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Nergis_69 video kaydı yaptırma mk gizlilik diye bir şey bilmiyon herhalde sen Yorumla Nergis_69 1 yıl Bazıları gizli çekiyor Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkide video cekmem, ama çektiğim zamanlarda da kimseye göstermem o kadar karaktersiz değiliz çok şükür 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır asla o kadar karaktersiz değilim 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. güzel kardeşim sa gösterir onursuz ise gösterir 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karakter meselesi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Asla göstermem. 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. hayır asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
cinsel videom olmaz benim..
Her kim olursa olsun biriyle birşeyler yaşamış ve videoya çekmişsek sadece ikimiz arasında kalır. Ne şekilde ayrılmış olursak olalım ilişkimiz bittiği gün silerim o kayıtları.
Kendime saygım her zaman vardır. Ben uğruna çok ağır şeyler yaşayıp tedavi gördüğüm kızlar için bile bir kelime etmedim her şeyi sildim
Hayır tabiki. G. vatlıktan başka bir şey değil özelini başkasına göstermek. Ayrıldınız diye o anlar özel olmaktan çıkmıyo
Hayır tabi ki. Bu açık açık orsp çocukluğu olur. Ayrıca geçmişte yaşanan şeylere bu denli saygısızlık edilmez, edilmemeli.
Tabiki hyr ne dicem böyle mi cakiyordum o iki kişinin özeli iki kişi kalmadıysa silinir gider
İlişki devam etsin veya etmesin üçüncü şahıslarla paylaşılan şeyler g*v*tlıktır
Gösteririm tabiki nasıl koyuyorum ama kıza beğendinizmi performansımı diye sorarım
Ayıo
Klasik erkek kafası, bundan çok var
@Nergis_69 sizde sevişmeyin o zaman kamera karşısında nasıl edek
Kadınlar sevişmese sen nasıl doğacan ysrrm
@Nergis_69 video kaydı yaptırma mk gizlilik diye bir şey bilmiyon herhalde sen
Bazıları gizli çekiyor
İlişkide video cekmem, ama çektiğim zamanlarda da kimseye göstermem o kadar karaktersiz değiliz çok şükür
göstermelimiyim ki
Sevmesede gostermem çünkü özel seyler
Hayır asla o kadar karaktersiz değilim
güzel kardeşim sa gösterir onursuz ise gösterir
Göstermem tabıkı yanı bıttıyse sılersın
Videoya almam zaten en başından.
Tabikide görsün iyicene
Karakter meselesi
Asla göstermem.
Gösterirler çektirmeyin
Aslaaaaaa
Hayır