Cinsel Yaşam Anal ilişki nasıl zevkli hale getirilir, acı çekmeden? Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Anal ilişki nasıl zevkli hale getirilir, acı çekmeden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Anal Seks Kadınlar Için Korkuyu Ve Acıyı Erkekler Için Sıkı Sıcak Bir Zevki Mi çağrıştırır? bu benceye bir göz at derim 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. öncelikle kadın kendini hazır hissetmeli bol yağ ve alıştırarak önce yavas yavas ve vaninal dokunarak zevk verilip güzel hale geliyor deneyimlerime göre çok zevk alan kadınlar tanıyorum 0 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Anal seks uzman işidir herkes yapamaz.Ben Anal seks yaptığımda kadın girip çıktığını duymaz ve zevk dört köşe olur. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Önce biraz kayganlaştırıp alıştırmak lazım. Penisten önce oyuncak veya plug kullanılabilir. 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Önce bol bol yalatıp dilletip parmakla alıştırtacaksın 0 0 Yorumla
realman3534 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl İlişkiye girmeden önce anal bölgeyi iyi hazırlamakla olur 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaptıkça zevklenir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Anal Seks Kadınlar Için Korkuyu Ve Acıyı Erkekler Için Sıkı Sıcak Bir Zevki Mi çağrıştırır?
bu benceye bir göz at derim
öncelikle kadın kendini hazır hissetmeli bol yağ ve alıştırarak önce yavas yavas ve vaninal dokunarak zevk verilip güzel hale geliyor deneyimlerime göre çok zevk alan kadınlar tanıyorum
Anal seks uzman işidir herkes yapamaz.
Ben Anal seks yaptığımda kadın girip çıktığını duymaz ve zevk dört köşe olur.
Önce biraz kayganlaştırıp alıştırmak lazım. Penisten önce oyuncak veya plug kullanılabilir.
Önce bol bol yalatıp dilletip parmakla alıştırtacaksın
İlişkiye girmeden önce anal bölgeyi iyi hazırlamakla olur
Alıştırma ve partnerin iyi olması
Bol krem ve hafif hafif başlayarak
Yaptıkça zevklenir.
İmkansız bu durum