Cinsel Yaşam Erkekler cinsellik yasamak istediği kızı unutmaz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bu adamin aklini mi karistiriyirum surekli gorunce deniyo beni Erkekler cinsellik yasamak istediği kızı unutmaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hem kendini zorlayıp hem de unutmaz mı diye saçmalaman nereden geliyor senin mayan cımbıldıyor böyle devam edersen yatırır s.. ikerr 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Off SonMohikan71 1 yıl Bana bak eşek sıpası düzgün durr elin ayağın düzgün dursun oynaşıp durma Soran 1 yıl Oynastigimi kim diyo SonMohikan71 1 yıl Yapıyon demiyom yapma diyom
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl normal bir erkek, evden çıkıp akşam eve dönene dek rastgeldiği kadınların en az yüzde yetmişiyle cinsellik yaşama arzusu duyar, ama günün sonunda bunların hiçbirinin yüzünü hatırlamaz. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladim ama bu adam beni hatiiyor
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Unutmaz zor unutur unutursa da hele ki o kızla uyum olursa istediği gibi olursa 0 0 Yorumla
Grande34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl O denemelerin sonunda kendini yatakta bulma sonra. Kaşınma hata yaparsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kasiniyorum nolmus Yorumla Grande34 1 yıl Ne halin varsa görebilirsin. Sonra kandırıldım diye falan zırlama Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yaşamak istediği değil yaşadığını unutmazlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anladim ben bisey yasamadim Yorumla Inspired006 1 yıl Yaşamadığını anladım hani bir şey yaşamadığın zaman da geçici olarak arzularlar ama unuturlar tekrar yaşadığı zaman unutamaz Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı. tabiki unut. az uhde kalir icin de 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl yani anlamadım. 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Fiziğinle ilgili 0 0 Yorumla
SokratesBerke Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Unutur aq sen nesin onun vazgecilmezi mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla SokratesBerke 1 yıl Tamam o kizdan kiza yazarken sen onu dusunmeye devamke Yorumla Soran 1 yıl Tamam canim Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Deniyo beni derken? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiç umrumda olmaz 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya bilmemki Cevap sahibi 1 yıl Verdi verdi vermedi uğraşmam Soran 1 yıl Buda oyle ama yasi buyuk adam beni bi sure goruyo akli karisiyo sanirim Cevap sahibi 1 yıl Cilve yapıyor isen bide temas frikik falan Soran 1 yıl Sadece yoldan geciyorum bu kadar Cevap sahibi 1 yıl Özele gelmek ister misin Soran 1 yıl Olur Cevap sahibi 1 yıl Gel bakalım
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şansını deniyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden beni Yorumla yolcu3434 1 yıl Amacı zaten bu Yorumla Soran 1 yıl Tamamda neden ben ya kac kadin gecmistir hayatindan Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Unutmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hem kendini zorlayıp hem de unutmaz mı diye saçmalaman nereden geliyor senin mayan cımbıldıyor böyle devam edersen yatırır s.. ikerr
Off
Bana bak eşek sıpası düzgün durr elin ayağın düzgün dursun oynaşıp durma
Oynastigimi kim diyo
Yapıyon demiyom yapma diyom
normal bir erkek, evden çıkıp akşam eve dönene dek rastgeldiği kadınların en az yüzde yetmişiyle cinsellik yaşama arzusu duyar, ama günün sonunda bunların hiçbirinin yüzünü hatırlamaz.
Anladim ama bu adam beni hatiiyor
Unutmaz zor unutur unutursa da hele ki o kızla uyum olursa istediği gibi olursa
O denemelerin sonunda kendini yatakta bulma sonra. Kaşınma hata yaparsın
Kasiniyorum nolmus
Ne halin varsa görebilirsin. Sonra kandırıldım diye falan zırlama
Yaşamak istediği değil yaşadığını unutmazlar
Anladim ben bisey yasamadim
Yaşamadığını anladım hani bir şey yaşamadığın zaman da geçici olarak arzularlar ama unuturlar tekrar yaşadığı zaman unutamaz
tabiki unut. az uhde kalir icin de
Nasıl yani anlamadım.
Unutur daha güzeli varsa
Fiziğinle ilgili
Unutur aq sen nesin onun vazgecilmezi mi
Evet
Tamam o kizdan kiza yazarken sen onu dusunmeye devamke
Tamam canim
Deniyo beni derken?
Unutur
Unutmaz
Hiç umrumda olmaz