Böyle sapıkça düşünen insanlar var. birtakım mesleki durumları saymıyorum fakat bunu düşünmek gerçekten iğrenç. Tanıştığım birisi mesleğimin cinsellikte çok iyi olduğunu ve onun için rütbenin ne kadar önemli olup fantezileri ile libidosunun meslekle çok bağlantısı olduğunu anlatmıştı. Kariyer sahibi birisine daha çok ilgi duyduğunu falan anlattı. Daha detaya ne yazık ki burada giremem ve girmek istemem. Bu benim için bir utanç kaynağı. Ama böylr insanlar var ve gerçekten iğrençler.
23 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum.. yo bence gayette güzel bir yazı olmuş.
O düşünce şu açıdan yanlış , bunun genele maal edilmesi. Ki cinsellik pek çok faktörden etkileniyor, genetik alt yapı, çevre , eğitim falan filan. O nasıl bir kafa anlamadım yani.
En İyi Cevaplar
1 yılDolaylı yoldan tabii ki var... Sürekli stres altında çalışan biri olduğunu düşün, yatak hayatında bir süre sonra bütün rengi kaybolacak çünkü stres cinselliğin en büyük düşmanlarından bir tanesi.
Ya da sürekli ilginin alakanın üzerinde olduğu bir meslek sahibi olduğunu düşün, özgüven hayatının her yerine bir süre sonra sirayet edecek, bu da yatakta aynı şekilde daha başarılı olmanı sağlayabilir.
Tabii bunlar tamamen üstel yaklaşımla verilmiş örnekler ancak gün içerisinde maruz kaldığımız ortamlar, kişiler, durumlar maalesef önce psikolojiyi, bir süre sonra da yatak dahil bir çok özel alanımızı kaplıyor 🙃23 Yorumla
Soran1 yılUzun süreli stres neyin düşmanı değilki.
Elbette o da olabilir yani.
Denk geldiğimiz insanlar, çoğu zaman pozitif olamayabiliyor.
Mükemmel bir yorum eline sağlık- 1 yıl
Teşekkür ediyorum efennim 🙃 aslında üzerine saatlerce konuşulabilecek bir soru sormuşsun bence 😂
Soran1 yılÖyle ama soru güme gitti , yanlış anlaşılan tarafı çok.
1 yılNe kadar kabul etmesem de var tabi ben öyle görmüyorum karşımda insan olarak bakıyorum statü cinsiyet makam vs hiçbiri beni etkilemiyor hepsine eşit görür empatiyle yaklaşıyorum bu yönümü de çok seviyorum.
23 Yorumla
Soran1 yılmesleğini yaparken insan olarak bakabilmek ve hepsini eşit görmek zordur. Olması gereken odur.
Geçen bir yere gittim evrak işleri için doğru düzgün ilgilenilmedi bile.
Hemen arkamdan bir kadın içeri girdi , adam ayağa kalktı buyrun hoş geldiniz falan filan. Garip çok garip insanlar.- 1 yıl
Hadlerini bildirecek Seval her yerde yok ki hahaha
Soran1 yılHaklısın : )
Aslında uğraşmak istemiyorum. Yayları gevşek bu tür insanların.
Doğrudan yok ama dolaylı yoldan var 😀
Mesela sürekli özel yer gören erkek doktorların bir süre sonra cinselliğe ilgisi azaldığı veya kalmadığı söylenir.
Daha erkeksi meslek yapan kadınlar veya mesela kadın kuaförlerinde de mesleki deformasyon konusu konuşulur.
Bu tarz etkiler var ama doğrudan yoktur.
25 Yorumla
Soran1 yılDolaylı olarak Mesleki deformasyon
Anlıyorum.
Soran1 yılHayır ama komik dururdu ahhaha "takma kafana hallederiz"
Soran1 yılO zaman hiç takma kafana ahhahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılÇok aman aman bir etkisi olacağını sanmıyorum. Aklıma jinekologlar geldi ancak onlarda da aman aman bir etkisi olmaz bence ya.
110 Yorumla
Soran1 yılOnlarda ters etki oluyordur bence ya.
- 1 yıl
Ama garip yani eşinin şeyine de diğer kadınlarınmış gibi bakıp etkilenmeyecekse evlenmesin o zaman🤣
Eşse yeri ayrı tadı ayrı olacak
Soran1 yılDoktorlarla ile evlilikler sıkıntılı ya hakikaten.
Yani yorum yok o konuda : /
Soran1 yılSen soruya nirde denk geldin kedi ben bu soru kayboldu diye düşünmüştüm
Soran1 yıl: )
- 1 yıl
Oralar çok gizli derin bilgiler🙈
Soran1 yılNe alakası var : )
- 1 yıl
Devlet sırrı olmaz 😁
Soran1 yılİyi tamam tck 318 ihlali gibi bişi olcak . Sankii ahahah
- 1 yıl
Jcskjdsnnd
1 yılElektrik elektronik mühendisi tüm erkek tanıdıkların kız çocuğu oluyor.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok ilginç, gerçekten.
1 yılKarizma katar
11 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum haklısınız.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılevet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılYokk
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar