İş hayatı, partnerlerin cinsel yaşamlarını nasıl etkileyebilir ve bu etkileşim nasıl yönetilebilir?

İş hayatı, partnerlerin cinsel yaşamlarını nasıl etkileyebilir ve bu etkileşim nasıl yönetilebilir?

İş yoğun ve talepkar olduğunda, işi bırakıp eşinize ihtiyaç duyduğu odak ve dikkati vermek zor olabilir. İşle ilgili stres birikerek cinsel dürtü ve libidoyu azaltan hormonal değişikliklere neden olabilir.
ben buna kendimce bir çözüm ürettim ve oldukça başarılı oldum, iş yerimden çıkarken bütün sorunları kapının ardında bırakıp kapatıyorum o kapıyı ve eve getirmiyorum...
Evde sorun varsa onuda evde bırakıp iş yerime getirmiyorum...
İş hayatı olumlu veya olumsuz olarak her iki yönde de etkileyebilir cinsel yaşamı.
Çok stresli, zorlayıcı ve yorucu iş hayatları cinsel yaşamı çok da yaşanamayan yaşansa bile keyif alınamayan bir durumua getirebilir.
Tam tersi pozitif etkileyen, başarı hissi oluşturan bir iş ise, başarıdan alınan bu zevkin daha da arttırılmak istenmesi ve bunun da zirvesi cinsel yaşam olduğundan daha zevkli bir cinsellik olur.
Bir de kişinin işi fantezilerle bağlantılı ve partneri de onu seviyorsa daha da olumlu etkiler.
Stresi olan bir iş ise sekse odaklanamaz buda senin seksten ve ondan sogumana neden olur
Ağır ve yorucu bir işse sekse enerjisi kalmıyabilir
🙏✨🎈
Cevap
6Cevap
Ben sağlıkçıyım, nöbetlerim vs oluyor ve yoruluyorum.
Bu sebeple olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum
İş hayatındaki huzursuzluklar cinselligi etkiler
Olumsuz etkisi yüksek ama bence iş yerinde mükemmel olurdu 🤪
Benim iş hayatım çok etkiliyor ya. Zaman bulamiyorum resmen ilişkilerime. Bir adım geride hissettiriyor beni
Sürekli yeni kıyafetler ve seks
Benim de keşke enerjim bitse bitmiyor offff
Her gün seks devam