Neticede bı dk da sürse kadın zevk almaz bu doğru.
ama erkek boşalıyor ve rahatlayodur değil mi haliyle mutlu olacak dimi?
Kocamla ilgili soruyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neticede bı dk da sürse kadın zevk almaz bu doğru.
ama erkek boşalıyor ve rahatlayodur değil mi haliyle mutlu olacak dimi?
Kocamla ilgili soruyorum.
Kocanın yapısına göre değişir bu durum. Eğer empati yeteceği yüksek ise sen rahatlayamadığın için huzursuz hisseder ve haliyle mutlu hissetmez. Eğer ki takmayan bir yapısı var ise gayet yeterli bir zevk olarak hissedebilir
Kendisi hayatının genelinde hem benrcil hem de cimri biridir
O zaman ikinci seçenektedir gibi yeterli gelir onun için
Bilmiyorum ki Güzel miydi dedim evet dedi.
Ama sabah uyandığımızdan beri hep laf soktu hep böyle memnuniyetsiz eve işe her şey laf söyledi hani her saatte ne olduysa bana bugün daha iyi olmasi iyi davranması gerekmez miydi
Şöyle bir şey var, bazı erkekler soğuduğu kadınla da ilişkiye girer fakat boşaldıktan sonra libido düşünce soğuk davranır, tekrar yükselince seks yapabildiği en yakın kadın ile yani o kişi ile tekrar yapar ve döngüye girer. Veya belki memnuniyetsizliğini çok yansıtıyorsan erkekliğinin yetersizliğini hissediyordur ve takıntı yapmıştır
İşte dün geceki yakınlaşmayı ben başlattım.
Önceki gün o istemişti ben istemedim
Ama ona Dün değil önceki sefer olan ilişkide yani 10 gün önce.
Şey dedim ben hiç tatmin olmuyorum dedim.
Zaten günlük hayatta da bana iyi davranmıyorsun iki taraftan da yüzüm gülmedi dedim ne yatakta mutlu ediyorum nede günlük hayatta bana iyi davranışın yok dedim
Boşaldıktan sonra ikinci sefere gidiyor mu yoksa tek boşalma mı
2 sefer olmuyor
Hayir zevk almiyorsun sadece bosalmis oluyorsun ben de öyleyim mastürbasyon yapiyorum 1 dakika da veya 2 3 dakika da bosaliyorum hic zevk almiyorum bir de daha cok bosalasim geliyor yaptikca yapiyorum hatta gunlerce yapiyorum 1 hafta yapiyorum ancak rahatlamis oluyorum
Bunu bilmiyordum.. ben zevk almıyorum ama o alıyor haliyle neden ertesi gün hep kavga çıkartıyor ki diyridum
Kadinlarla erkekler bir degil sen cok gec sevke ulasirsin ve üst üste bosalmalar yaşarsın durmadan hem de ama erkekler bir kere boşalir ikinciye beklemek zorundadir ve erkek bosalinca cok yorulur nefes nefese kalir ama su var her zaman ilk bosalma da erken bosalma normaldir o yuzden ilkinde bosaldiginda birakmayacaksin devam edeceksinn ve ön sevisme önemli hem senin icin hem onun icin ön sevisme yapsaniz sen zevke gelirsin onu da bir kere bosaltsan ikinciye daha uzun olur hatta ikiniz birlikte geri bosalirsiniz ama sen bu sefer bir kere bosalmayla zevk alamazsin senin de 3 4 kere bosalman gerek bir de erken bosalmanin tedavisi var ama uzun bir sürec bu tabi youtube da Azer Aras Uluğ hoca var kendisi dünyalar tatlısı bir kadın bayiliyorum ona takip ediyorum videolarini izliyorum cok guzel anlatiyor herseyi ben onu izlemekten ne dedigini anlamiyorum duymuyorum gerci çok tatlı çok seker bir kadın hayranım ona sen de videolarini izleyebilirsin ve daha bir cok video var zaten doktorlar var erken bosalmaya çözüm öneriyorlar ama Azer hoca senin icin daha cok iyi olur Azer Hoca sadece cinselligi anlatmiyor izlerken sadece cinselligi anlatiyormuş gibi izlemeyeceksin o eşler arasindaki bagı iliskiyi herseyi anlatiyor
Cevap
21Cevap
Oluyordur ama siz uzun tutmak isterseniz geciktirici vs tavsiye edin kocanıza sizin de yaşamanız önemli
Zaten ben istemiyorum birleşme çünkü hemen geliyor dedi. O anda
Ertesi gün ise bunu yapmayı artık hiç istemiyorum dedi
Erken boşalmayla ilgili bir doktora görünmeli sanırım. Senin de tatmin ve mutlu olman önemli💯
Kocan rahatlarda sen rahatlayamazsın bide belki öyle olduğu için canı sıkılıyordur
Yok sanmıyorum
Sen ne düşünüyorsun bundurımda bşlmca seni bırakıyor mu öylece
Evet
Aaa o kötü oluyor bnce çözüm arıyor musun
Ne sıklıkla yapıyorsunuz 2. Yi deniyor musunuz
Hayır 2 deneme olmuyor.
Açıkçası 2-3 aydır olmuyordu Bu ay 3 kez oldu
Hee yeni başladı birlikte olma aralığınız uzun öu yani kaç günde bir
Bu ay 1 defa yaptığımızda.
Ona gerçekten hiç bir zevk almadığını söyledim.
Hemen o işten sonra.
Çok çabuk oluyor dedim zaten bana normal hayatta iyi davranmıyorsun burada da bir tatmin yok vesaire dedim.
Dün gece de yapmak istemedi çünkü erken geliyor.
Sabah da bana artık hiçbir şeyleri yapmak istemiyorum dedi çünkü erken oluyor dedi ben de geciktirici kullan dedim
1 ve 2'nin arasında 1 gün var.
3 ile 2 arasındaysa 10 gün oldu
İyi demişsin en azından deneyin bari bi kaç hapda var aslında daha öncesinde 2-3 oluyor muydu
Gelsene az knşak
1-2 arası derken
Evire çevire mikmek varken 2 dk da boşalmaktan kimse zevk almaz hiç olmasjn daha iyi o ne öyle
Sanırım bende de var ve benim hosuma gitmiyor
Pişmanlık oluyor yani boşalma sorması
Ya pişmanlık değil sadece can sıkıyor. Benim istediğim parcalamak tabiri caizse ve bir anda geliyor kontrol etmesi sacma bişi.
Düzenli bir ilişkim olsa tedavi olurdum
Evli dgeilsn
Değilim. Cinsel ilişkim oldu sadece
Hayır olmaz ilk ilişkide benimde başıma geldi tam doyuma ulaşamadım sonra düzeldi tabi
Erkek de rahatlayamaz...
Olur ama bisey anlamaz
Boşalmak zevk aldığı anlamına gelmez
Erkek içinde kadın içinde zor mutlu olamazlar
Tabiki de mutluluk var ama pişmanlık daha fazladır
Hayır mutlu olmaz yaptıgından bir şey anlamaz
hiç birisi mutlu olmaz
yalancı mutluluk gıbı olmaz mı?
E tabi, bosch alan rahatlar
Kimse 1 dk dan mutlu olmaz
E sonuçta boşalıyor bir gevşeme olmali
Ben uzun sürmesi tarafındayım 1 dk ile yetinemem