Evli kalabilir misiniz bir ömür gecirebilir misiniz? Duzelmiyor ne yapayim 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kardeş canını sıkma, ilk heyecanlarda olur. Tekrar denersin, olmazsa gün aşırı yaparsın. Zamanla normale döner. Çok aşırı tahrik olduğun için çabuk geldiğini düşünüyorum.
bir de iki ilişki arası çok uzun sürdüğünde de insan çabuk gelir. O kadar heyecan duyma, eşini de düşün.13 Yorumla
Soran1 yılMastürbasyon yaparken hep çabuk geliyorum değişmiyor. Duzenli cinsel hayatim varken de cabuk geldim bir değişiklik olmadi ne yazik ki
- 1 yıl
Çok fazla mastürbasyon. yaptığın için alışıksın sanırım. Yani mastürbasyon. da da çabuk geliyorsan bu doktorluk bir mevzuya dönmüş olabilir. Tamam bizde de erken olduğu oluyor, geç de oluyor ama yani sürekli sürekli erken gelmesi senin de zevk almanı kısıtlar. Bu işlerde süre de önemli, 2dk içinde bitmesi mi güzel, 10dk kadar sürmesi mi? Tabi fazla olanını isteyeceksin, çünkü bazı anların bitmesini insan istemez. Bence şu doktorların söylediği olay sende var galiba, bi destek almanda fayda olabilir.
- 1 yıl
Ayrıca açıklamadaki soruna da cevap vereyim, Cinsellik her iki cinste de olmazsa olmaz ihtiyaçlardandır. Evlilik bu işi helal yoldan yapmaktır. İnsan doyuma ulaşamazsa, kız/erkek olsun bu ihtiyaç karşılanmak durumunda. Farklı yönlere insan kayabilir. Yani çok çok önemli olduğunu unutma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılSeven kadının gözü başkasını görmez kardeşim merak etme
Ayrıca düzelir de üzerine düş destek al hem tıbbi hem psikolojik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktora gidin illaki düzelir uzulme
311 Yorumla
Soran1 yılSorumu dikkatli oku duzelmiyor dedim.
Cevap sahibi1 yılDoktora gittin mi
Soran1 yılGittim
Cevap sahibi1 yılOzmn farklı yolla tatmin et illaki penterasyon mi olucak
Cevap sahibi1 yılOral elleme falan filan iste
Soran1 yılSorum da bu zaten ömür boyu evli kalir miydin buna ragmen? Yoksa hic evlenmicem 🥺
Cevap sahibi1 yılBen çok sevsem belki kalırdım ya beni seviyorsa falan ama tatmin etmesi gerek tabiki çünkü evlilikte bu önemli oral de olur elle falan da olur yani bilmiyorum değişik biraz ama bence bu sendeki zamanla değişir
Soran1 yılUmarım. Dua et bana
Cevap sahibi1 yılİnşallah düzelir dua ederim 😊
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılEvlimiisn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri