Cinsel Yaşam Sizce en iyi prezervatif hangisi? muratkbn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce en iyi prezervatif hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kondomla seks olmaz 4 3 Yorumla muratkbn 1 yıl Neden Yorumla Maveher 1 yıl Kesinlikle ne öyle hissettir miyor. A. Suyu değmeli yaaaaa Yorumla ErdalK 1 yıl Kondomsuz yapanlara ne denir bilirsin. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kullanmayı sevmiyorum 4 1 Yorumla Atarlibey2 1 yıl En mantıklısı da Özgür olunmalı Yorumla
Hatunundunyasi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Okey tirtikli 7 3 Yorumla ortaka 1 yıl Katılıyorum Yorumla Maveher 1 yıl Benim hatunda turtıklı seviyor 😃 Yorumla Onur-35 1 yıl Et ete değmesi lazım benim tezim bu yönde Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. hic sevemem kullanmadım 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Durex 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç biri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bana göre okey en iyisidir.
Kondomla seks olmaz
Neden
Kesinlikle ne öyle hissettir miyor. A. Suyu değmeli yaaaaa
Kondomsuz yapanlara ne denir bilirsin.
Okey nirvana hot 😏
Kullanmayı sevmiyorum
En mantıklısı da Özgür olunmalı
Okey tirtikli