Cinsel Yaşam En iyi prezervatif sizce hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 tırtıklı ben pek sevmiyorum onun haricinde önerirseniz iyi olur En iyi prezervatif sizce hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. en iyi prezervatif, takmadığım prezervatiftir... Takmayı hiç sevmiyorum :P Ekstra ince olanı (durex - okey) hem erkeğin daha fazla hissetmesini saglıyor hem de kadın, içine giren pe nisin tüm kıvrımlarını hissediyor :) 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zaten o da tırtıklı felan değil en mantıklısı okey 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. En zevklisi kullanmamak 4 1 Yorumla demircan89 +1 yıl Aynn bende hic kullanmadım Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Zero nirvana veya rötar 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. okey zero güzel bence 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nefret ediyorum prezervatif ten 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Farkederse kahrolayim 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. kullanmıyorum ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
en iyi prezervatif, takmadığım prezervatiftir... Takmayı hiç sevmiyorum :P
Ekstra ince olanı (durex - okey) hem erkeğin daha fazla hissetmesini saglıyor hem de kadın, içine giren pe nisin tüm kıvrımlarını hissediyor :)
Zaten o da tırtıklı felan değil en mantıklısı okey
Kullanmıyorum da neden sevmiyorsun tırtıklıyı
En zevklisi kullanmamak
Aynn bende hic kullanmadım
kullanmadım hiç
Zero nirvana veya rötar
Kullanmadım hiç.
Ben kulanmadim bilmiyorum
Tirtikli genelde can yakiyo sanorim
okey zero güzel bence
Nefret ediyorum prezervatif ten
Farkederse kahrolayim