1 yılben bu konuya daha fiziksel değilde psikolojik bakmak istiyorum , ilk kez o kişiyle bedensel bir dokunma durumu oluyor bir tenle tanışma onun hareketlerini ve zevk anında yapacaklarını bilmiyorsun onunla ilgili her şey süpriz ve bazen tahminlerin altında bazen üzerinde kalan eylemler ve sürekli insan kafasında o anı yaşamak yerine bunu düşünebiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılbencilce davranıp sadece kendi zevkini düşünerek acele etmesi, zorlandığını hissetse de daha fazla bastırıp zorla sokmaya çalışıp sertçe git gel yapması.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yıldoğru erkekler yalnızca güven ve zevk duyarsın. zorluğu yok
00 Yorumla
1 yılerkekler için adrenalinin tavan yaptığı andır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMesela içine sıkışma ihtimali yüksek
235 Yorumla- 1 yıl
Öyle nişi olmaz
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 tabi canım kesin olmaz öyleyse bana niye oldu
- 1 yıl
Penis içindemi kaldı aw
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 detay vermem evet ve hastanelik olduk
- 1 yıl
Olm siz ne yaşadınız aw
- 1 yıl
😂😂
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 ne oğlumu ve kızım ben 😡
- 1 yıl
Lafın gelişi öyle dedim
- 1 yıl
Kesin yapıştırıcı kullanmıştır
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 ne cehennem kullandıysa artık zaten boşanma davası açtım beni 4 erkekle aldatmış daha önceden onuda öğrendim 😡
- 1 yıl
Gaymisiniz aw
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 ne gayi kızım ben ama kendisi erkek değil direk insanlık dışı yaratık çıktı bunuda bana kayın validem söyledi
- 1 yıl
Nasıl yani anlatsana
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 daha önceden arkadaş sandığım bazı insanlar getiriyordu eve bende arkadaşlar diye bişey demiyorum sonra birbirlerini öpmeye filan başladılar samimiyet diye bir şey demedim birkaç defa öpüşürken görünce artık tepki verdim şaka yapıyoruz abartıyorsun merak ettik filan dedi bı süre ses çıkmadı sıkışma olayının olduğu gün 4 erkekle o çirkin şeyi yapmış kayın validem sesleri duyup üst kata çıkmış kapıyı geç açmışlar birşeyler olduğunu anlamış kayın validem zorlamış sonra kayın babamı çağırmış öyle itiraf etmiş o gün işteydim ise gitikten sonra toplanıp ***** işlemişler kayın validem bu sıkışma olayını duyunca tuhaf oldu sonra söylerim dedi geçen hafta kavga etmişler koçak olacak namussuz kayın valideme saldırmış yanıma gelip öyle anlatti gerçekten şoktayım hala bir insan nasıl bukadar şeytanlaşır şok üstüne şok geçirdim resmen
- 1 yıl
Oha ya
- 1 yıl
Sen tanımadınmı hiç bu kişiyi
- 1 yıl
Evlenirken
- 1 yıl
Gay seksi yapmak nedir ya
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 8 yıl çıktık namusuz köpekle bi yanlışı olmadı ne olduysa evlendiken sona oldu
- 1 yıl
İyi tanıyamamışsın demekki
- 1 yıl
Test yaptır hastalık kapma
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 20 farklı test yaptırdım çok şükür hepsi temiz sadece hiv için ikinci test yaptırdım ona iki ay var aklıma gelip duruyor sinirden delirecem
- 1 yıl
Hıv inşallah olmazsın ya
Cevap sahibi1 yılZaten bir o eksik inşallah yoktur
- 1 yıl
İnşallah
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 benim en korktuğum hepatit d eğer o bulaşmışsa hiç çaresi yok
- 1 yıl
İnşallah bişi olmaz ya
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 eğer bu sıkışma olayı normal değilse demekki allahın hikmeti bana o gün bu adam kepaze mesajı verilmiş sinirden elim ayağım titriyor yere yığılıp kaldım sinirden şimdi onun anası babası geldi yine saldırmış kadıncagaza kendiside şikayetçi ondan
- 1 yıl
Azgınmı bu adam
- 1 yıl
Bence kısırlaştırılsın
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 ne azgını ya bildiğin sopayla vurup satırla yürümüş üstüne gerekirse bende kalacaklar göndermem gerekirse özellikle kayın validem annem gibi bir dediğimi iki etmez hep canım kızım güzel kızım diye arkamda dolaşır hertarafını mosmor etmiş elleri kırılasıca bir anaya nasıl kıyar nasıl vicdanı acımaz hiçmi içi sızılamaz ben dokunmaya bile kıyamam bir sesimi yükseltsem bütün gece uyuyamam o nasıl annesine kıyabiliyor hani derlerya şeytanın vücut bulmuş hali diye bu şaytanın direk kendisi gerçekten
- 1 yıl
Cani ya valla cani
- 1 yıl
Sen nasıl böyle bi adamla evlendin ya
- 1 yıl
Nasıl katlandın buna
- 1 yıl
Abla o gerçek günü onun şeyini kesmen lazım dı kökünden
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşamadım bilemedim zormu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZor girer sağlam koymak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılGirmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana bağlıı bacımm
00 YorumlaBence yoktur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler