Doğruluk/cesaret sorusunda cesareti seçmişimdir... ahahs keyifli günler 🥂

Doğruluk/cesaret sorusunda cesareti seçmişimdir... ahahs keyifli günler 🥂

Fazlasıyla elzem.. Ama bana gelen adamda cesur olacak.. Bana karşı adam atmazsa gizli kalan taraflarımdan mahrum kalabilir.. Bir evin kapısını açarsan o evi görebilirsin.. Ben bir ev 🏡 im. Ancak kapımı açarsan seni içerisinde bekleyen şeyleri görebilirsin..
Diyorsun.
E tabii. 😄 Hayatıma girecek adam atılgan ve cesur olmalı.. Ahaha
haklısın bence de :D sana yazıyorum gördün mü hiç
Bu sorunun cevabı, “cesur” kelimesiyle neyi kastettiğine bağlı olarak biraz şekil alır. Ama samimi, açık ve saygılı bir çerçevede konuşacak olursak: evet, cesur olmak önemli olabilir. Çünkü cinsel ilişki, sadece fiziksel bir birliktelik değil; aynı zamanda iki insan arasında güven, iletişim ve ruhsal uyum gerektiren bir paylaşım.
Cesur olmak derken kast edilen; ne istediğini ifade edebilmek, sınırlarını açıkça söyleyebilmek, partnerinle dürüstçe konuşabilmek, karşılıklı keşfetmeye açık olmak gibi şeylerse — evet, bu bir ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için oldukça değerlidir. Çünkü sessizlik, utanç ya da bastırılmışlık bir süre sonra hem bedensel hem duygusal bir kopuşa sebep olabilir.
Ama bu cesaret, dayatma ya da sınırları zorlama şeklinde değil; karşılıklı rıza ve anlayışla, iki tarafın da içinde rahat hissettiği bir çerçevede olmalı. Cesaret, bazen hayır diyebilmekte de gizlidir. Kimi zaman istemediğin bir şeyi yapmamak da en büyük cesarettir.
Yani cesur olmak önemli, ama bu cesaretin arkasında sevgi, saygı ve güven varsa anlamlı. Aksi takdirde cesaret değil, sadece kontrolsüzlük olur — ve bu da ilişkiyi derinleştirmek yerine yüzeyselleştirir.
Cesur olmak tabi ki önemlidir ama cesur olmak ve arsızlık arasında bir çizgi de var. Nerede hangi hamleyi yapmak önemli ve buna yatak da dahil.
🥂🤟✨
🥂 :D
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Rica ederim abla ne demek ✨🥂🤟
Baya önemli 😂
😂
Cevap
18Cevap
Cesur olmaya gerek yok savaşmaya gitmiyoruz sonuçta 😂 ama rahat ve kendini doğru ifade etmek ne istediğini bilmek gerçekten ilişkide önemli rol oynuyor
Önemli evet daha bi zevkli olur
Önemlidir çünkü kişinin kendisini ifade etmesi hayır diyebilmesi sınırlarını çizmesi için gereklidir buda o kişinin beden ve zevk özerkliğini kullanabilmesi yani kendi oluşturmuş olduğu kuralları uygulayabilmesi için gereklidir. Ayrıca diğer bir yandan cesur haliyle takılmak ilişkide performansı özgüveni daha çok arttırır. Kişi karşı tarafa sorunlu ve yetersiz hissetmez o konuda. Yani kısacası evleneceklere bol şans 😄
Cesurluk evet önemli. Buna bağlı güven ve sınırsızlık.
Oo hoş geldiniz uber hanım nerelerdeydiniz :)
Çok teşekkür ederim🙏🏻🙂
Biraz uzaklaştım komşum sıkılmıştım pek sarmıyordu.🙂🙂
Rica ederim arada kafa dinlemek iyi gelir. ama sevindim döndüğüne komşum 🙏🥳
Teşekkürler çok naziksin✨🫶🏻
🥳✨ 🫶
Biraz stalklayayım seni bakalım neler sormuşsun😅😅
yeni soruları genelde sildiğim için pek soru kalmadı ama bak tabi ki de ✨😅😅
Hahaha bende sormakla sormamak arasında kaldım görüş yazıyordum😅😅
sende sorabilirsin soru bence 😅😅
Olabilir bakalım😄
Selam,
Cinsellik korkakları sevmez.. En azından isteğini ortaya koymakta sorun yaşamayacak olgunlukta olmak önemlidir..
Gardırobun üzerinde mi çıkıp oradan falan mı atlayacağım :D Cesaret gerektiren konu ve duruma bağlı şimdi biraz daha fazla detay lazım...
Evet
Kesinlikle; hayatın birçok sahasında olduğu gibi cinsellikteede cesaret kazanç demektir
Kanka bu işler pek cesurluğa bakmıyor cesur olayım derken kadının belini kırmamak lazım, tadında bitsin her şeyi niye zorluyoruz ki
John Wick'in de dediği gibi ''talih cesurdan yanadır''
Kesinlikle ne istediğini bilicek aklından geçeni ortaya koyup istiyecekk offff
Cesur olunmali fakat cizgisi varsa da durmali. Ona kalmis :)
hayır bence değildir.. zaten eşle yapılırsa kime cesur olunsun eşe mi zaten tanıdık gerek yok shdhdh
Risk almal gerek. Riski almakta cesaret ister
Tabiki kadın biraz utangaç olmalı ama cesur olmak lazım yoksa bı zevki olmaz erkek tabi karşı cinsi düşmanı gibi skmli
Bazı seyler için artık korkmayi bıraktım içimden geldiği gibi davranıyorum sicak samimi
Cesur olmadan olmaz ateşle oynamak gibi
Çok haklısın
Önemlidir erkek adam cesur olur..
Evet cesaret onemlidir
Evet kseinlikle
Fazla cesaret zarar verir.
Cesurluk en önemli konulardan
Evet cesaret olmayınca olmuyor
Yani önemli tabikide
Cesur olmak önemlidir 🔥
cesur erkek olmalı.
O güven olmalı her zaman