Cinsel Yaşam Libido ne gibi durumlarda yükselir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Çok zor dayanmak Libido ne gibi durumlarda yükselir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. durduk yere yükselir 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Ooooo senin özel ve takip istekleri tavandır şimdi muhtemelen kız bile değilsin kafa buluyorsun iyi işler 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok aşırı tahrik olunca tahrik edilince erotik ve p*rno filim seyredince veya çok istekleyip arzuladığın biri ile konuşurken vs vs vs saymakla bitmez 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Evet ya ani olunca hele ben geçen dolmuşta bana sokulan kadınla resmen değdirmeli değdirmeli gittim rahatsız olmadı hiç 0 0 Yorumla
eengoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Ahu ahu dikkat et bu zamanlarda yaptığın bir hata ömrün boyunca yanında gezebilir :) 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Benim hep yüksek keşfedecek kişiyi arıyor benim ufaklık 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Benim hep yüksek valla öyle ekstrem bir duruma gerek duymuyorum 😂 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Düşünüyorum da bundan daha zor bir durum yok sanırım ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sitemizde sıkıntılı durumlar için hazır ve nazır hayırseverler imiz var.Onlardan istifade edebilirsiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bazen dekolteden meme catali cok belli olur ya birde kadının vucudu terliyse benim iş tamamdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Libido bu yeri zamanı belli olmuyor. Hiç Olmadık yerlerde bile yukselebiliyor bazen 😀 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Akreplerde hiç dğşmez ki 0 0 Yorumla
maskeliadam09 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Kimin yükselttiği ya da düşürecek bir partnerin olup olmaması daha önemli 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Yükselmesi gereken durumlarda yükselir 2 1 Yorumla Cefternal 1 yıl Mesela Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. İstekli partnerle olur 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapamıyorsan cinsellik her durumda tavan olur 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha 3 gün önxe yaptın yaa 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla bende anlamadım hep yüksekkk 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)) yalniz oldugunu hisseetiginde :) 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Yüksek yerlere çıkınca.. 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bilşyosun işte ne gibi durumları şu an yaşıyorsun 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Libidonu kontrol altına alabilirsin 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Gece vakitlerinde yalnız kalındığında 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nesi zor, gayet kolay işte 0 0 Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Akşam ları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
durduk yere yükselir
Ooooo senin özel ve takip istekleri tavandır şimdi muhtemelen kız bile değilsin kafa buluyorsun iyi işler
Çok aşırı tahrik olunca tahrik edilince erotik ve p*rno filim seyredince veya çok istekleyip arzuladığın biri ile konuşurken vs vs vs saymakla bitmez
Evet ya ani olunca hele ben geçen dolmuşta bana sokulan kadınla resmen değdirmeli değdirmeli gittim rahatsız olmadı hiç
Ahu ahu dikkat et bu zamanlarda yaptığın bir hata ömrün boyunca yanında gezebilir :)
Benim hep yüksek keşfedecek kişiyi arıyor benim ufaklık
Benim hep yüksek valla öyle ekstrem bir duruma gerek duymuyorum 😂
Düşünüyorum da bundan daha zor bir durum yok sanırım ya
Sitemizde sıkıntılı durumlar için hazır ve nazır hayırseverler imiz var.
Onlardan istifade edebilirsiniz
Bazen dekolteden meme catali cok belli olur ya birde kadının vucudu terliyse benim iş tamamdır
Libido bu yeri zamanı belli olmuyor. Hiç Olmadık yerlerde bile yukselebiliyor bazen 😀
Akreplerde hiç dğşmez ki
Kimin yükselttiği ya da düşürecek bir partnerin olup olmaması daha önemli
Yükselmesi gereken durumlarda yükselir
Mesela
İstekli partnerle olur
Yapamıyorsan cinsellik her durumda tavan olur
Daha 3 gün önxe yaptın yaa
Valla bende anlamadım hep yüksekkk
:)) yalniz oldugunu hisseetiginde :)
Elinle patlat rahatla
Yüksek yerlere çıkınca..
Bilşyosun işte ne gibi durumları şu an yaşıyorsun