Ikinciyi gördüğüm oldu derken sanki çok uc bir sey görmüşsün gibi dedin:) gayet sıradan ya 2 zaten sen cabalamadan zaten 2 3 4 olur 5 de baslamalisin cabalamaya
Sen hic gercek adama denk gelmemissin ki:) biraz degil baya baya çekiyorsun gibi:) tutku ve sehvet varsa kıçını dönmek ne ya zamanin her saniyesi değerlendirmek varken cok sacma o zaman oyuncak olsun daha etkili olur
Dusunmemek mumkun mu sen bunlari söylerken sen uğraşıp mücadele ederken bir kez olsun tatmanı ısterdim hemen kestirip atma bir dusun bunu bak ayagina geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çekicidir
Abaza muamelesi yapmaz misin yani
hayır arayıpta bulamadığımız 😀
Ciddi misin makara mi yapıyorsun ya
Ciddiyim gayet
Afedersin orgazm olduktan 2-3 dk sonra tekrar erekte olmaktan bahsediyorum
Anladım canım değilim
Hic denk gelmedin mi
Slak yazıyorum canım yapmış 😂
Canin sagolsun")
Yok maalesef yani ikinciyi gördüğüm olduda öyle anında değil kendi çabamla
Ikinciyi gördüğüm oldu derken sanki çok uc bir sey görmüşsün gibi dedin:) gayet sıradan ya 2 zaten sen cabalamadan zaten 2 3 4 olur 5 de baslamalisin cabalamaya
Çabaladığım için ikinciyi görüyorum zaten çabalamasam onu da göremem ben biraz beceriksiz partnerlere denk geliyorum galiba 😀
Biraz beceriksiz mi :) sen çok yanlış seçimler yapıyorsun 2 de senin cabalamana kalsa keser atarim ben onu :)
Evet pek doğru seçimlerim olmuyor her konuda böyleyim 😂
Galiba miktanis gibi çekiyorsun beceriksiz bencil kişileri duygularınla mi hareket ediyorsun acaba ondan dolayi mi bilemedim sen hic 5-6 gormedin mi
Evet biraz öyle zıt kutupları çekmek gibi bir huyum var ben ne kadar tutkuluysam o kadar boşaldıktan sonra kıçını dönen adamlara denk geldim 😂
Sen hic gercek adama denk gelmemissin ki:) biraz degil baya baya çekiyorsun gibi:) tutku ve sehvet varsa kıçını dönmek ne ya zamanin her saniyesi değerlendirmek varken cok sacma o zaman oyuncak olsun daha etkili olur
Zaten bir süredir öyle gerçekten de daha etkili 😀
Gercegi ile ayni hissiyati vermese bile seninkilerden cok daha etkili :) ütopya galiba senin icin sabahin ilk isiklarina kadar yapmak:)
Denemek ister miydin
İsterdim tabii kim istemez
O zaman bu sefer beni secmen lazim pickachu:) ölmeden bir kez olsun deneyimle bunu
Burası bu deneyimi yaşamak için birini bulmak isteyeceğim son yer bile olamaz.
On yargılı olmamalisin yerin bir önemi yok önemli olan yaşamadıklarıni hic tatmadiklarini tatmam senin 2 için ugrasmaman
Çok düşüncelisin sağol ya. Gerek yok.
Dusunmemek mumkun mu sen bunlari söylerken sen uğraşıp mücadele ederken bir kez olsun tatmanı ısterdim hemen kestirip atma bir dusun bunu bak ayagina geldi
Gerek yok.
Yanlis secimler yapmaya devam ediyorsun:)
Ya bir git Allah aşkına aşağıdaki kıza da yazmışsın kimi düşürürsen ona çakma peşindesin.
Alakasi yok tatmadigini söylediğiniz için dedim ikinizede hayallerini gerçekleştirmek icin
Tabii amme hizmeti bilirim.
Bence bilmiyorsun bilseydin takip at bana derdin:)
Gerek yok. Sabaha kadar önüne gelenle seks yapan biriyle seks yapmaktansa bana sadık ama gecede tek atan bir adamı tercih ederim.
Onume gelenle yaptigimi nerden cikardin bir suru hastalık var önüne gelenle yapılır mı sevgili ya da f*ck olmadan sadik olmadigimi bilemezsin ki
Önüne gelene yazan önüne gelenle de yapar bence.
Onune geleni yapan bel soguklugu hepatit aids gibi hastalıklara yakalanir secici olmak gerekir her deliğe girilmez her penis alinmaz
Her neyse.
Haksizmiyim
Haklısın ama yine de seninle yatmayacağım 😀
Yatsan basina gelebilecekleri az cok tahmin ediyorsun :) haklıysam takip atayim:)
Atsan ne olur ben seni takip etmedikten sonra 😀
Orasi oyle tabiki de sen takip atmadan da sms atabilirsin bir sms kadar yakin olurum takip etmeme izin verirsen
İstesen et elbette ama mesaj beklentin olmasın
Idealdir
Gerçekten mi
Evet
Bu ne ya devamli erekte oluyor demez misin
Neden diyeyim ;)
Durmadan kalkmasi rahatsiz eder diye dusundum
Çok iyidir
Daraltmaz mi
Yok ya
Bu ne ya off devamli erekte oluyor seninle mi uğraşacağım demez misin:)
Herkes yapamaz ki bunu ayrıca istemezse okşar sadece sende kabul edersen öyle devam edersin
Sen kabul eder misin
Ederim ne olacak
Hic denk geldin mi ki
Nerdeeee
Ciddi misin sen ya
Evet
Olsa oyle birisi okey misin sen
Ne düşünüyorsun
Normaldir
Bunaltici olmaz mi
Hayir eşimde öyle
Kac dk da erekte oluyor