- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılBen buna ayrı ayrı kaç yerde cevap verdim ve hala aynı düşüncedeyim. Erkeğin performansı bana göre 35 yaşından falan sonra düşmeye başlar ister istemez. Kusura bakmayın ama yaş ilerliyor yani doğanın kanunu bu işte buna karşı gelemezsiniz. Birçok sporda bile 35 e kadar falan yine bir iyi giderler ama o yaştan sonra ister istemez bir gerilemeye başlar. Ha bak bu demek değil ki kötü olur ki hayır asla. Yine de gidip de o yaştaki adamdan 20-30 yaşındaki kişinin performansını beklemek cidden komik olur. Hele ki spor yapmıyorsa o yaştan sonra zaten daha da çok sorun yaşar. Yine de umarım doğru kişiyi bulursunuz ve en iyi deneyimi yaşarsınız
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılO kadar azginim ki seni boşatabilirm sırf bu yüzden dayanamazsın her yerde isterim banyoda giyinrken soyunurken bulaşık yikarken yemekten önce yemek yerken yemekten sonra film dizi izlerken haberleri dinlerken evi temizlerken ailenin evinde tuvaletinde alışveriş merkezinde soyunma kabinleri de en ufak bir eğilme de bile hemen orada bitiririm seni direk boşanirsin benden o derece yüksek biriyim
21 Yorumla- 1 yıl
Eşin şanslı ya da kız arkadaşın
1 yılCinsel performans denilen şey spor gibi, belirli mekanizması olan, "şunu yaparsan daha iyi olur" diye kriterler barındıran bir eylem değil. Öyle olsa, emin olun, bu işi her erkekten daha iyi yapacak elektrikli oyuncaklar var.
Sevgi ilişkisi, bedenlerşn birbirine hazla dokunması "performans" değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim gibiyse olmaz ama her erkeği bilemem ben hiç yaşamadım libidom yüksek değil ama cinselliği aşırı merak ediyorum ve zannedersem hiç bıkmam gibiöe geliyor öpüşmeyi çok istiyorum sevişmeyi falan bir kadını kucağıma alıp ona sahip olmak istiyorum yaşım 33 bu arada
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada bişey daha yazacam erkeklerin genelde performansı iyi değildir kadınlar şikayet eder bu da kulağına küpe olsun diye yazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeği boş ver bu yaşta senin ki nasıl olacak onu düşün
102 Yorumla
Soran1 yılBen baya yükseğim
1 yılOnu bunu bilmem de benim libido asla düşmez yaşım kaç olursa olsun çünkü libido mu en iyi ben tanıyorum.😜
11 Yorumla
Soran1 yılBüyük laflar bunlar
Biz indiremiyoruz millette kalkmıyor vay arkadaş 😂
13 Yorumla
Soran1 yılHerkes kendine öyle der zaten iş yatağa gelince almayınız fısss
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Yaşım 51 benden 20 yaş küçük bir bayanla beraber oldum şaşıtdı performansımı ilaç falan almadın demi dedim hayatımda hiç almadım asıl erkeklerin cinsel gücü geç boşalması 40 yaştan sonra başlar kaç yaşa kadar devam ediyor bilmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılnasıl bu nedenle boşandın ya kocan istemiyor muydu bi erkek nasıl istemezki
12 Yorumla
Soran1 yılKalkmıyordu doktora da gitmedi vurdum twkmeyi bedevi yapağına
- 1 yıl
biz indiremiyoruz millet kalkmıyor diye şikayet ediyor :D ya bi de sürekli kalkıyor olsaydı her ordamda pantolondan bile belli oluyor olsaydı napacaktın o da zorda bırakıyor insanı :D
Gizli Üye(36-45)1 yılKötü olur, kendinden biliyorum, benimki resmen Bülent apladan artık bülbül ötmüyor şarkısını söylüyor
19 Yorumla
Soran1 yılDikkat et kaçmasın elinden
Soran1 yılEsin
Soran1 yılBu arada yaşın kaç ve kaç yaşında başladı
Cevap sahibi1 yılOlmayan şey kaçar mı 🙄🙄 oldu olası küçük zaten çükkümm, ama son zamanlarda yani bir kaç yıldır tık yok yalnızım da zaten yani etkileşim yapacak bişey olsa belki öter 🐦 ama öyle kış uykusuna yatmış 🐻 gibi uyuyor hep 🙄
Soran1 yılboş ver daha iyi
Cevap sahibi1 yılNesi iyi 🙄🙄
Soran1 yılRahatsın işte ne güzel
Cevap sahibi1 yıl🙄🙄🙄
Cevap sahibi1 yılSen rahat diil misin 🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yıl55 yaşına basacağım ama gel gör ki enerjimden, adamlığımdan, cincel performansımdan hiç bir şey kaybetmedim. Aşk, tutku, şehvet, niyet, ciddiyet var ise hiç bir sorun yaşamazsınız hanfendi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl43 yaşındayım
Bu tamamen kişiye göre degisir
Sağlıklı ve dengeli beslenen, sağlıklı yaşayan, ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmamış, erken boşalma sorunu olmayan biriyse hiç korkunuz olmasın
O yüzden kişinin yaşam kalitesini bilmek gerek. Gerçi ne kadar bilseniz de yaşamadan asla bunu anlayamazsiniz
En güzeli test etmek olacaktır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yıl30 lu ysşlar gibi bekleme bence. Hergün seks yapmak istiyor musun?
16 Yorumla
Soran1 yılHemen hemen
- 1 yıl
Genç bul bence 40 s gitme
Soran1 yılKaç yaş
Soran1 yılMesela
Soran1 yılEn fazla
- 1 yıl
İsteme sıklığına bağlı da burada özel konulara girmiştim istersen
Gizli Üye(30-35)1 yılBende makina iyi ama zamanla elbet düşer. Sporcuyum bu yüzden tenis ve yüzme pelvik kaslara iyi
13 Yorumla
Soran1 yılYaşın kacc
Cevap sahibi1 yıl35
Cevap sahibi1 yılCinsellik bende açlık gibi değil önemli bir ihtiyaç ve istekliliğim hep var
Gizli Üye(36-45)1 yılSen ona takıyosun da adam çocuk isterse sen bu yaşta sağlıklı doğurabilecen mi önce ona tak bence
12 Yorumla
Soran1 yılAdamın tohumları hâlâ sağlam mı o yaşta sanki?
Cevap sahibi1 yılsağlam tabi 1 tane sperm vurması yetiyor erkek 70ine de gelse hamile bırakır sadece milyon tane sperm biraz daha düşebilir ama bu hamile bırakmaya engel değil 1 tanesi ulaşsa yetiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılCuckold takılırsınız siz de. Eşim de memnun değil cinsellik olarak ihtiyacını görüyor fbsiyle
12 Yorumla
Soran1 yılHmm senle de sadece hayatı paylaşıyor
Cevap sahibi1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. 40 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum hiç performans problemi yaşamadım aksine dahah da arttı istekliliğim
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBu insanin kendine bakmasi ile alakalı:)
Kuru sıkı da çıkabilir
Bir makine de
Denemeden alma Yani
10 Yorumla Kadın her yaşta doymaz ama erkek tükenir birazda beslenme yaşamı önemli o kişinin yaşadığımız toplum strese sebep
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Deneme sürüşü yapmadan kimseyle evlenme bir daha
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. 1 defa zor yaparlar sonra horlayarak salya akıtarak uyur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir bu durum 30 yaşinda bir şey olmaz 50 yaşında olur hiç problem olmaz
10 Yorumla
1 yılTamamen kişinin kendisine bakmasıyla alakalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam benim gibi kendine özen gösteriyorsa spor yapıyorsa 50 ye kadar yolu var
10 Yorumla Yorumlarda uçarım kaçarım ederim diyenlerin hiç birine inanma hahahahaha
11 YorumlaErkek büyük olmalı kafasından kurtul Neriman, 20'lik oğlanlara yönel
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişiyor bu o yaşlarda olup deli gibi istekli olanda var cinselliği ölmüş olanda
10 Yorumla
1 yılevde kalan kızlara destek bilği paylaşımı yapmıyoruz :) 🙄
00 Yorumla30. 40. Arası erkek cinselligin hayatın olmadsa olmazı olmadığını anlamıştır oeeformans sorunu yaşamaz saglikliysa ama aç da değildir40 yaş uzeri erkeklere gelirsek onu tecrübe etmen lazim belkide çok hoşuna gider
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorsan 70 yaşındaki amcalar bile performans olarak ne hikayeler anlatır. Bu işi layıkıyla yapan adam laf yapmaz. Yaşatarak anlatır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. iş görebilirmi diye sormuşsun 40 yaş üstü sağlıklı tecrübeli bir erkeğin performansı senin aklını alır altından kalkmak istemezsin
10 YorumlaÇok cüretkar laf ediyosun umarım pala bıyıklı penbe dayılardan deildirsin
Şunu asla unutma erkeği ayakta tutan kadındır 😉00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl45 50 en doyurucu haşlarıdır erkeğin emin ol koynundan çıkmak istemezsin olgun seviyorsan. Bilinçli bir olgunsa aklını alır yatakta
10 Yorumla30 yaş ideal sana kadın erkekten büyük olursa daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim gerçek yaşım buradakinden çok daha fazla... Performansım 18 den daha iyi... Kalp-damar sorunu yoksa, psikolojik olarak iyi durumdaysa daha etkili cinsellik olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Sana bağlı. Kadının isteği ve teninin olaya olan davranışı önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli birine denk gelirsen Nirvana’ya uşasırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok ateş gibi olurlar
52 Yorumla
Soran1 yılDeneyim mi
- 1 yıl
Kaç yaşındaydın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet iyi olur. 55-60 yaşına kadar yolu var o işin.
01 Yorumla- 1 yıl
35 yaş civarı kadınların da ayrı bir çekiciliği var...
1 yılYas 43 neyi merak ediyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılPerformans düşüşü başladı mı
- 1 yıl
20 yaşlarda ki performansı olmaz düşüş oluyor elbette
- 1 yıl
Sadece cinsellik olarak düşünme bence o atmosferi yakalarsin muhkakak olumlu artıları da mevcut fazlası ile
1 yıl40 yaş üstü erkeği bilmem ama. Ben 33 yaşındayim libidom yüksektir yataga gelincede 8 posta atarım parçalarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKarsina cikanlardan hic deneyim olmadi mi peki boyle?
15 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılYani genellemek zor bence iyi performans olanlar da cikabilir :) denemeden pek anlasilmaz gibi :) ama senin performans yuksek galiba :) oyle mi?
Soran1 yılOldukça
Cevap sahibi1 yılAcikcasi ben de boyle yuksek partner bulmakta zorlaniyorum. Gercekten yuksek kadinla performans bambaska noktaya cikiyor. Hangi sehirdesin?
Cevap sahibi1 yılnapiyorsun :) biriyle denedin mi? denemek icin aday var mı?
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Sen yükseksen karşındaki de yüksek olur
12 Yorumla
Soran1 yılLibidom yüksek denebilir
1 yılBenim yaşım 28 olmaz mı
15 Yorumla
Soran1 yılKüçüksün ablam
- 1 yıl
Ablam deme sadece yaşım küçük ama o konuda çok iyiyim
- 1 yıl
Performans bekleme o yaşlardan
- 1 yıl
İlacın ben deeee
- 1 yıl
Bekliyorum
Gizli Üye(25-29)1 yıl48 yaşındayım, cinsel olarak bir sorunum hala yok, 20’li yaşlarımda gibiyim, erken boşalma ve ereksiyon olamama sorunları yaşamıyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasıl erkeklerden hoşlanırsın
Gizli Üye(25-29)1 yıl51 yaşında bir adamla takıldım burada adam makina
1229 Yorumla
Soran1 yılBurada derken sanaldan mı ve senin yaşın kaçtı?
Cevap sahibi1 yılBen 24 um bu siteden tanıştık
Soran1 yılReel de bir araya geldiniz mi
Soran1 yıl?
Cevap sahibi1 yılEvet nerden bilicem yoksa makina gibi olduğunu
Soran1 yılİlginç bir deneyim olmuş senin için peki sen adamın hızına libidosuna yetişebildin mi? Makine dediğin için soruyorum 🤣🤔
Cevap sahibi1 yılPestilim çıktı ya
- 1 yıl
Hadi ya buradan birde
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Nasıl tanışdınız tek seferlik miydi
Cevap sahibi1 yılYok hâlâ devam burada tanıştık
- 1 yıl
Fb mi takılıyor sunuz
- 1 yıl
Evli mi
Soran1 yıl@electrician_ muhtemelen f*ck
Cevap sahibi1 yılEvli değil sadece f*uck
- 1 yıl
Tipinden mi etkilendin, seks yapmayı isteme sebebin neydi
Cevap sahibi1 yılTipi sadece çok karizmatik
- 1 yıl
Göbekli, kel biri değil herhalde
- 1 yıl
Merak ettim rahatsız olmadın herhalde sorduğum için
Soran1 yıl@Youngboss1 Kenan İmirzalıoğlu da 50 yaşında şahsen karşıma çıksa atlarım hemen koynuna
Cevap sahibi1 yılYani
- 1 yıl
Zengin mi
- 1 yıl
- 1 yıl
Yorum yapan kız merak ettimi ama sustun nolduysa 😅 nasıl tanıştınız sitede, sen mi yazdın
Cevap sahibi1 yılYav sanane bilince ne olucak muhtar misin
- 1 yıl
Ya merak ettim, hiç bu yaşta biri ile ilgili yorum görmedim daha önce, ne kızıyorsun hemen ya, ben seni eleştirmedim ayrıca. Sakin ol ya kalbine zarar 😊😅
Cevap sahibi1 yılEvladım durmadan ahiret sorusu soruyorsun toptan cevap vereyim SANANE
- 1 yıl
Tamam bende sormuyorum artık
müthiş Mesela ben 40 yaş üstüyüm gerçekten üstün genelde yapılan çalışmalarda bunu belirlemiştir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onu bilemezsin senin. Kişiye göre değişir.
13 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak peki?
Sağlıklı ve kendine dikkat eden birisi için 40 yaşta sorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmek için mi görüşüyorsun kişilerle
13 Yorumla
Soran1 yılEvet. Bir aday var 39-40 yaşında sence nasıl olur o yaşlar?
Soran1 yılPerformans
Cevap sahibi1 yılO yaşlara geldiğimde öğreneceğim, 31 yaşındayım
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha genç cikmazmi karşına 30 35 arasi
110 Yorumla
Soran1 yılÇıkmıyor
Cevap sahibi1 yılBakiremisin
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılMerak ediyormusun cinsellihi
Soran1 yılSevişme sürtünme oldu ama
Soran1 yılYüzeysel şeyler
Cevap sahibi1 yılBurdan rahat konuşulmuyor bu konu konuşmak istersen çıkayım
Cevap sahibi1 yılolur mu ne dersin
Cevap sahibi1 yılGittin galiba
Cevap sahibi1 yılNasilsin
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 40 yaşındayım performansım iyi idi ama ameliyat oldum maalesef sıkıntılı durumlar oldu. Eşim ile düşünüp duruyoruz napacaz diye...
02 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz?
Cevap sahibi1 yılPriapizm rahatsızlığından dolayı ameliyat oldum... Uzun süre erekte halde kalma sonucu kan akışının durması... Ve şimdi erekte olamıyorum maalesef.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. 5 saniyede obur taraf
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılYaşla alakası yok o durumun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılCanını sıkmana gerek yok fazlasıyla yeterli olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHala iyi devam ediyor hatta daha da iyi oldu sanki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Artış oluyor
12 Yorumla
Soran1 yılSaçma
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
19 Yorumla
Soran1 yılGenel
Soran1 yıl1.73 boy 58 kilo ve fit 💪
Soran1 yıl39-40 yaşında birisi var hoşlandığım. Adam spor yapıyor mu bilmiyorum ama kilolu değil normal kilo da İnce yapılı yani
Soran1 yılYeterli olur mu sence malum yerde?
Tam aksine olduğunu biliyorum ama genelde
13 Yorumla
Soran1 yılDerken
- 1 yıl
40 yaş sonrası daha istekli oluyor kadın ama erkek istekli olsa da sanırım fizyolojik özgüvensizlik başlıyor ve bu da maalesef geri çekilmeye ve performans düşüklüğüne yol açıyor aslında kadına biraz daha fazla iş düşüyor burada maalesef ama her kadında uğraşmaz sabretmez okadar doğal olarak
Gizli Üye(30-35)1 yılDenemeden bılemezsın
46 Yorumla
Soran1 yılSen denedin mi
Cevap sahibi1 yılHayır yanı senın var mı aklımda bırı
Soran1 yıl39-40 yaşında bir adam var hoşlandığım
Soran1 yılKarizmatik ama yatakta iş görür mü hala o yaştaki erkek?
Cevap sahibi1 yılGorur bence karızmatukce ılgı cekıcıdır tabıkı
Gizli Üye(36-45)1 yıl35 im en az 3 4 yeterki istekli kadin olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendisine bakıyor ise sorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni tercih edebilir misin 🌸🌹💐
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılLütfen bana yardımcı olun
Gizli Üye(36-45)1 yılGörür neden görmesin ben şahsen hergün yaparım yeterki istekli biri olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar