Cinsel Yaşam Uykun varken seks teklifini geri çevirir misin? angaralıebe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Uykun varken seks teklifini geri çevirir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. çevirmem 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Hayır tabiki cinsellik Sağlıklıdır ve daha çevik olmak için gereklidir 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Uykulu çevik olabilecek msn Yorumla 54BULL54 1 yıl Istekli bi kadın cin gibi yapar adamı 😊 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok uykum varsa yarım bırakmaktansa hiç yapmamayı isterim 0 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl Hımm Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çevirmem cunki yarar kobra baş kaldırır uyutmaz 0 0 Yorumla
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% 1 yıl Çeviririm, ne ben zevk alabilirim uykulu iken, ne de karşıdakine zevk verebilirim. 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çoksa etmem kim teklif etcek bize aç tavuk kendini darı ambarinda götürmüş kim napsin beni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl hayır tam tersi hafif uykuluyken olması çok erotik bence. tabi her insan için farklı bu 0 0 Yorumla
Nerminhoo Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 97% 1 yıl çok cevirir bizim kızlar valla 4 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl Çoğu evet yaa Yorumla
TilkiS2mi7 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Ne kadar uykum olduğuna bağlı. Şu an çevirmezdim mesela 0 0 Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bir kere de başka kategori sor be 0 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl Of niye djcjxj Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Uykumun önemi yok.. sabahki işimin önemi önemli 0 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Emir sayarım. 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykumdan bile uyandırabilir bayılırım 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seks deyince akan sular durur 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. birlikte olduğum geceler uyumuyorum 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır geri çevirmezdim 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu yaşadım ve geri çevirmedim 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uykuda da basarız no problem 0 0 Yorumla
yaswinxss Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl evet 4 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Neden yaa Yorumla yaswinxss 1 yıl uykuma seksten daha çok önem veriyorum ondandır Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öyle şey geri çevrilir mi hiç 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Çevirmem 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Hımm Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Öyle Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hiç çevirmiyorum 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. çevirmem 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Çevirebilirim 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çevirmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
çevirmem
Hayır tabiki cinsellik
Sağlıklıdır ve daha çevik olmak için gereklidir
Uykulu çevik olabilecek msn
Istekli bi kadın cin gibi yapar adamı 😊
Çok uykum varsa yarım bırakmaktansa hiç yapmamayı isterim
Hımm
Çevirmem cunki yarar kobra baş kaldırır uyutmaz
Çeviririm, ne ben zevk alabilirim uykulu iken, ne de karşıdakine zevk verebilirim.
Çoksa etmem kim teklif etcek bize aç tavuk kendini darı ambarinda götürmüş kim napsin beni
hayır tam tersi hafif uykuluyken olması çok erotik bence. tabi her insan için farklı bu
Üstüme çıkıp ziplayavaksa olur yoksa olmaz uyumam lazım
çok cevirir bizim kızlar valla
Çoğu evet yaa
Ne kadar uykum olduğuna bağlı. Şu an çevirmezdim mesela
Bir kere de başka kategori sor be
Of niye djcjxj
Uykumun önemi yok.. sabahki işimin önemi önemli
Emir sayarım.
Uykumdan bile uyandırabilir bayılırım
Seks deyince akan sular durur
birlikte olduğum geceler uyumuyorum
Cevirse bile ben devam ederim