Cinsel Yaşam Bir erkek neden "senin gerçekten sahibin benim" der? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 SAHİBİN BENİM Dİ Mİİ? diyip duruyor. Neden? Sahibinim ne demek? Bir erkek neden "senin gerçekten sahibin benim" der? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Ben mal mıyım bana sahip oluyosun de ay ağzının payını verin şu hanzoların 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bir "sahibin" olması düşüncesinden hoşlanmıyorsan "sahibin benim" diyen erkekten uzak durmalısın... 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. benim o... sun diyoe sadec ebana vericen diyor erkekler seviyor köle fantazisi 0 0 Yorumla
Ordulu000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Seni * sadece benim diyor benimsin ya da kara toprağın diyor 0 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl senle birlikte olmuş mu ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayıır Yorumla bekray_006 1 yıl o zaman senin nasıl sahibin oluyormuş Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayvanmiymissin o nasıl laf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakireligi verdiysen öyle diyor olabilir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimki herseyin bana ait diyordu ama sahibin falan itici köpek degilsin sen Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sahıplenmissss 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Başka yerlere gitme 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben mal mıyım bana sahip oluyosun de ay ağzının payını verin şu hanzoların
Bir "sahibin" olması düşüncesinden hoşlanmıyorsan "sahibin benim" diyen erkekten uzak durmalısın...
benim o... sun diyoe sadec ebana vericen diyor erkekler seviyor köle fantazisi
Seni * sadece benim diyor benimsin ya da kara toprağın diyor
senle birlikte olmuş mu ki
Hayıır
o zaman senin nasıl sahibin oluyormuş
Bana aitsin başkası ile yatma diyor
Saçmalamış iyice 🤣🤣🤣
Hayvanmiymissin o nasıl laf
Oe bi de sana benim Ors.. mmsun diyor
Bakireligi verdiysen öyle diyor olabilir
Hayır.
Benimki herseyin bana ait diyordu ama sahibin falan itici köpek degilsin sen