Beyler gercekten icinizden gelerek soyleseniz bunu birine ne hissedersiniz o an ne icin soylersiniz anlatsaniza :)
Kızlar biri size soylese ne hissedersiniz :)
Kızlar biri size soylese ne hissedersiniz :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne hissederdim biliyor musun? Benim babam ben bildim bileli anneme tecavüz ederdi annem acı içinde yapma canım yanıyor diye avazı çıktığı kadar kısık sesle bağırırdı... Ben duyup korkmayayım diye.
Sevdiğim adam bana söyleseydi ağlamamak için kendimi tutardım ve belkide dayanamaz ağlardım... Ben evlenmekten korkarım. Fakat yalnızlık korkum daha fazla. O yüzden mantık evliliği de olsa evlenmek zorundayım korkarak yaşayamam bir ömür boyu kocamdan çok korkardım biliyorum. Belkide onun yanında kendimi güvende hissettiğim için o kadar da korkutucu gelmezdi...
Benim sevgilim bana bir kere dedi. Allaamm bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti.
Aynen :)
çok derin anlamlar yatar o kelimenin altında
benimsin benden başkasının olamazsın
benimsin benden gidemezsin
benimsin kimsenin sevmediği kadar seviyorum seni
benimsin öyle ya da böyle eşim olacaksın
benimsin seni kimseyle (normal arkadaşın bile olsa karşı cinsle) paylaşamam vb.
Cok. duygulandim
Amin cumlemizede cok. dua et olur mu okadar kotuyumki şu an
Allah razi olsun
heee he ben dedım benım olurmsun dedım ama o farklı manada anladı oysaki ben evlilik kasıt etmiştim gitti sen bır kadına nasıl boyle bır sey dersın dedı amaaaa dedıkten sonra benımle oldu olduktan sonra gıttı boyle demıyecektın dedı nıye oldun dedım çıt yok kadın milletı işte yaranamıyorsun
Cevap
10Cevap
daha önce söylemedim bırıne ama söylemek isterdim de türk kızları işte bayan desen kabahat kız desen kabahat bunları dert edıyorlar onu dusunemedım :) sahı ne hıssedersınız
bir zamanlar sevdiğimle kavganın en hararetli yerinde, benim kıskançlık krizine girdiğim zamanlarda söylerdim, olay kapanırdı. heyy gidi günler...
Bence dünyalara bedel. Ozellikle sevdigin insanin demesi
Gercekten oyle
Benimsin bence cok acik sana benden baska kimse bakmasin kimse dokunmasin cigerim ol kalbim ol yani genellikle icime sokasim geliyor ayrica bu soze ters cevap veren kizlar feminist olmayin erkegin durustlugund inaniyosaniz sevdigi icin soyluyodur.
Gercekten bu yuzden mi soylemistir :)
Evet bu ihtimal cok yuksek
:))
bunu birkere dedim ve o şidi yok bu kelimeyi birdaha hiçbirşey vehiç kimse içni demedim dmemde artık ama seviyorsam sonuna kadar herşeyi yaparım
Sen benimsin bende seninim diyordu ama şu an ayrıldık bütün sözler boş inanmayacaksın bunlara gece gece nerden sordun bu soruyu yine sinirlerim alt üst oldu
Hakkını helal et ozur dilerim ama bnde iyi degilm
Helal olsun canım sen niye iyi değilsin
Ben olsam çoçuğu söylediğine pişman ederim malmıyım ben eşyamıyım benimsin ne ya ayrıca kimseye bağlı değilim olmamda
Öyleyimdir
erkek sevdiği kadını sahiplenmeyi sever. kadının da bundan hoşlandığını düşünür.
erkek sevdiği için söyler bunu. seni seviyorum demek gibidir
Ben kimsenin malı değilim öyle dediği an biter sahiplenilmek hoş değil
Kızı Yatağa atma yolları bölüm 1:kızda sen benimsin, evlenicez gibi sözlerle kendine bağlayıp güven oluşturmak.
İki gün sonra başkasına diyorlar
Baby you belong to me 😃😂😃 ben böyle diyodum 😝
Ne demek
Senin yazdığının aynısı 😃😂
Hoş bir şey
sahıplendiğim için
Neden sahiplenirsin peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar