Sert kendinden emin ama sınırlara saygı duyan. Örneğin çoğu zaman kızların şikayet ettiği konu kendi istediğinin ötesinde erkeğin bir zorlaması olması. Örneğin kız sadece sarılmak ister veya öpüşmek iç çamaşırıyla sevişmek ister ama saygı duymayan adam zorla soymaya organını bastırmaya falan uğraşır. Saygı duyansa bu sınırla kadının keyfini çıkarıyor. Bence çok hoş bir davranış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılHeh bende onu diyorum ama gerçekten bizim millet anlayamıyor. Ya bak sen ilişki yaşıyorsun ve o kişiyle sen bir bütün oluyorsun resmen ama onu ve duygularını önemsemezsen ne anlamı var? Ayrıca tamam sert olabilirsin mesela ama kadının canı yandığında bir dur veya en basitinden git en sonunda masaj yap. İşin bittiğinde köşeye çekiliyorsun git kardeşim 31 ini çek işte o kadın bir obje değil. Hatta tam tersine kadınlar sizin gibi değil ve duyguları daha yoğun yaşıyorlar. Bir kadını anlamak istiyorsan duygularına, hislerine ne istediğine ve nasıl istediğine önem vereceksin her türlü şeyde. E sen rahatladın belki ama ya o kadın? Onu mutlu etsen zaten sende daha çok keyif alacaksın ama sen ben kendi işimi göreyim sadece dersen üzgünüm ama o kadını zaten bir gün kaybedersin. Mesela anal istiyorsan ki bu kadına acı veren bir şey ve kadınlar kabul etmezse saygı duyarım ama gittin yaptın mesela ama cidden onu anlamaya çalış be. Mesela sert olmasına karşıyım ben e o kadın 1 hafta oturamayacak mesela sen sert şey gibi olursan yazık yav. Ayrıca sonrasında git gerekirse 1 saat masaj yap. Neyse ben böyle düşünüyorum ama umarım bir gün de herkes benim gibi düşünür ama sanmıyorum. Partnerini mutlu ederken mutlu olan bir ülke değiliz maalesef.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellikte duyulan haz insan kendini kolay kolay frenleyemez. Sen nasıl ki sevişmekten mutlu oluyorsan erkek de içeri girince mutlu oluyor. Sen adamı havaya soktuğunda nasıl ki vermiyorsan, o da senin istediğin gibi seks yapmasına karşı çıkmakla eş değerdir.
Yani tek taraflı düşünmeyeceksin. Senin de söylediğin şeyler tek taraflı mutluluktur.04 Yorumla
Soran1 yılO senin balatanın sorunu
Soran1 yılTişikkür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
1 yılZaten üstüne gitmezsen kadın rahatladıkça kendi istiyor
12 Yorumla
Soran1 yılGüveniyorsa evet ister
- 1 yıl
Hep öyle oldu ben heyecanla atlamam. Güven öyle oluşuyor zaten. Sonra kadın kendini bırakıyor
İç çamaşırla sevişmek bazen daha heyecanlı oluyor. Ben çok uzun süre saygı duydum sevgililerimin isteklerine. Diğer türlü öküzlük olurdu
00 YorumlaÖnce sen saygıyı öğren çılgın bakire, liseli gibi sürtünmek ne
01 Yorumla
Soran1 yılSoruda sürtme kelimesi geçmedi. Mama saatin geldiyse kapıya bıraktım havlama gece gece
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılZorla bişey olmaz zaten kadının zevk alması önemlidir her noktada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevşmek içiin 1 yıl kızı bekledim sen ne anltıyon be abla
00 Yorumla
1 yılKaba daha iyi değil mi? Sert şekilde sevişmek
02 Yorumla
Soran1 yılKabalıkla sertlik aynı şey değil. Kadının sınırına saygı duyarak da sert olabilir. Kabalık sınıra saygı duymamak
- 1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılbence sekste sınır olmamalıdır hersey akışına olmalı yoksa bir tadı anlamı olmaz
00 Yorumla
1 yılBence süper kandikini hayvan gibi davranmicen
00 Yorumla
1 yılHer türlü dominat olması gerekli
00 YorumlaBence de evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke bunun kıymetini bilse herkes
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKöle erkekle sevişin. Ne isterseniz yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBi sure dayanir sonra bizi de guldur artik der
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saygı güven sağlarsan kadın zaten sana kucak açar…
00 Yorumlaİşte aradığımız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSaygılar
00 Yorumla Aynen öyle saygı olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenden bahsetmen hiç hoş değil haha
02 Yorumla
Soran1 yılKocam da kocam
Cevap sahibi1 yılEfendim hayatım
Gizli Üye(18-24)1 yılVarsa alalım ablam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSaygı çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKatılıyorumm sana
00 Yorumla
1 yılŞart
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri