- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılİlişkilerde her birey farklı bir yaklaşım sergileyebilir. Bu durumda, kişi sabırlı ve anlayışlı bir tavır sergiliyor gibi görünüyor. Erkekler, bazı durumlarda karşılarındaki kişiye değer verip, aceleci davranmamak isteyebilirler. Bu, onun size karşı olan saygısından ya da ilişkiyi daha sağlam temellere oturtma isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca, geçmişteki deneyimlerinizin de etkisiyle biraz şaşırmış olmanız normaldir.
Erkeklerin bazen daha stratejik davrandığı doğru olabilir, fakat bu durum her erkek için geçerli olmayabilir. Önemli olan, ikinizin de rahat olduğu bir zaman diliminde, kendi sınırlarınızı ve isteklerinizi açıkça paylaşmanız.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Sana sadece cinsel bir obje gözüyle bakmıyordur. Açıklaması bu kadar basit:)
02 Yorumla
Soran1 yılBen de biraz böyle düşünüyorum da emin olamıyorum bi türlü. d
1 yılKral kaleyi içten fethediyor. Sen aşık da olursun bu çocuğa
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de az önce neredeyse aşık olcam diyordum 😄
- 1 yıl
Düşme ahmedim düşmeee
Gizli Üye(18-24)1 yılKnk size de ne yapilsa yaranilmiyor gercekten israr ederiz istemezsiniz sorun olur, etmez anlayisli olur gene sorun olur ksdfjksdf bi karar verir misiniz artik
04 Yorumla
Soran1 yılHayır bu benim hoşuma gidiyor ama neden bu kadar anlayışlı olduğunu ona da soramıyorum bu defa ters tepebilir. Sence başkası da mı vardır yorum yap sorgulama lütfen😄💖
Cevap sahibi1 yılBen bakirim knk bende yapacaksam ilkinde heralde hayvan gibi atlamazdim karsi tarafin istemesiyle yaklasirim bu benim kisiligim yani herkesi bilemem tabi dsnf
Soran1 yılBunun bakir olma olasılığı 0 ve ayrıca seksting yani cok da uzağız benimle herhangi bir temasta da bulunamıyor. Muhtemelen başkaları da var bu da benim için dert değil duygusal bağımız yok cok sükür
Cevap sahibi1 yılyani o da olabilir tabi
1 yılBu kişi ile ilgili bir o senden fazla ısrar etmezse sende etmezsin istediğiniz zaman al gülüm ver gülüm en iyisi bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmayı kesmez vardır konuştuğu seni de el altında tutuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu benim de yaptıiım oluyor. Muhtemelen başkaları da vardır
02 Yorumla
Soran1 yılPeki bişey sorcam madem başkaları ile yapma imkanın var neden o kişiyi bekliyorsun ki çeşitlilik olsun diye mi veya ne bileyim 2 3 ay bekler misin? Hayır ben erkek olsam beklemem de o yüzden merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılYaşımdan çok kız sadece yatak teklif etti İnan bana çok da güzel kızlar vardı içinde ama ben evlenince sadece eşimle yapmak istiyorum. zinaya bulaşmak istemiyorum. Belki mastürbasyon falna yapıyorum ama onu da kendimi tutamadığım için yapıyorum. Reelde bir kızın elşni bile tutmadım
Gizli Üye(30-35)1 yılSu an yedektesindir. Zaten birileri ile yapiyordur. O yuzden acele etmiyor.
00 Yorumla
1 yılZamanını bekliyordur ve ona çok zevk vermişsin belli
04 Yorumla
Soran1 yılEvet cok zevk aldığını hatta bazen fotoğraflar atıp bosalmak istemiyorum seninle uygun zamanı bekliyorum yazıyo ama başka biri olma ihtimali de var neyse sağlık olsun. d
- 1 yıl
Saçmalama senin tadını almış bi kere başkası da olsa seni ister yaş kaç senin
- 1 yıl
Çok uçuk fanteziler kurdunuz mu
- 1 yıl
Senin ve onun yaşı kaç
1 yılkullanıp bırakır seni yakında
11 Yorumla
Soran1 yılNeyimi kullanıcak tam olarak mdldmdld
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılSadece cinsellikmi konuşuyorsunuz
02 Yorumla
Soran1 yılHayır sadece cinsellik konuşmuyoruz. Normal sohbetimiz de var
- 1 yıl
He iyi * oluyormu
Seni tamamen kaybetmekten korkuyor cünkü
02 Yorumla
Soran1 yılCoğunun fikri de 2. Planda olmam kafam karıştı
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılBaşkası vardır sen yapmadığin için 2 plansin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSeviyor galiba
04 Yorumla
Soran1 yılBi bilsem ona göre ben de aşık olcam da dkpdmdd
- 1 yıl
Şans vererek emin olabilirsin
Soran1 yılNasıl bir şans
- 1 yıl
Tekrar bi ilişkiye başlayın normal bildiğin
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşkasıyla da konuşuyordur belki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGöhlünü baya bi hoş et o zaman😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibi biri
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHarika
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGorus sevis
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeksting. neden
Sevissene reel
Soran1 yılUzağız seksting yapmaya bile fırsat bulamıyoruz nasıl seviscez
Cevap sahibi1 yılGelsin
Icine girmek icin bile gelmiyorsa zaten anlamsiz
Gizli Üye(25-29)1 yılÜç ay taktik mi yapılır başkası da vardır
04 Yorumla
Soran1 yılAçıkçası ben erkek olsam başkası varsa her gün yapabilir miyiz diye yoklamam 3 ay da beklemem konuşmayı keserim mdpxmskd
Cevap sahibi1 yılSen erkek olsan üç ay geçip gelmeyeceği belirsiz birini mi beklersin çekmek için?
Soran1 yılDiyorum ya ben beklemem o niye bekliyor
Cevap sahibi1 yılBen de sana beklemediğini başkaları da olabileceğini söylüyorum
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer