Cinsel Yaşam En etkili korunma yöntemi nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sizce En etkili korunma yöntemi nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 1 yıl Erkekler korunsun bizim hormonlarımız bozuluyor ilaçlardan vsden. 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Prezervatif, geri dönüşü olmasın derseniz tüplerin bağlanması 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben geri çekilme yöntemini uyguluyorum. Herşeyi ile hissediyor ve zevk alıyorum. Karşı tarafda zevkin uç noktalarını yaşıyor tâbi. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ben geri çekilme yöntemini kullanıyorum hiç kaza yaşamadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Diğer şeylerden de koruması için kondom olur kontrollü olarak kullanılırsa zevk verir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Spiral olur heralde 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. seks yapmamak :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bağlatmak jsjs mis gibi kafa rahat 2 4 Yorumla mertbyyy 1 yıl Bağlattın mı Yorumla Alemdaralii 1 yıl mis gibi olmuyor ama pek 😜 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye olmasın Yorumla Alemdaralii 1 yıl sonrası temizlik şart Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Spirall en temizi 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Et ete değmeli 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Kendini bilmek 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Hiç içine almamandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Spiral 2 8 Yorumla Subayyyy51 1 yıl Evlisin o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Subayyyy51 ne fark eder ne alaka evli bekar Yorumla Subayyyy51 1 yıl O yöntemi yazınca yoksa banane Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Subayyyy51 yok evlimisin yok bekarmısın bu ne bee allahallah Yorumla Subayyyy51 1 yıl Kizma abla Yorumla Sundaddy 1 yıl Spiral herkeste işe yaramaz... Bizde yaramıyor aşırı sertlikten dolayı spiral yerinden çıkmış,🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sundaddy gidin tekrar taktırın Yorumla Sundaddy 1 yıl Taktirdik merak etme 😂 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yakalanmamak? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Prezervatif 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl geri cekilmek diyenler mal mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da Vasektomi Yorumla Sundaddy 1 yıl Vasektomi mi yapmayın acıyın bize 😅😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sundaddy niye istemiyonuz vasektomi ya hic bir degisim olmuyor meni geliyor yine Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geri çekilme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Erkekler korunsun bizim hormonlarımız bozuluyor ilaçlardan vsden.
Prezervatif, geri dönüşü olmasın derseniz tüplerin bağlanması
Ben geri çekilme yöntemini uyguluyorum. Herşeyi ile hissediyor ve zevk alıyorum. Karşı tarafda zevkin uç noktalarını yaşıyor tâbi.
Ben geri çekilme yöntemini kullanıyorum hiç kaza yaşamadım
Geri çekilmek tabiki kendini geri cekebilen birisiyle
Diğer şeylerden de koruması için kondom olur kontrollü olarak kullanılırsa zevk verir
Spiral olur heralde
seks yapmamak :)
Provera 3 aylık vurul
Bağlatmak jsjs mis gibi kafa rahat
Bağlattın mı
mis gibi olmuyor ama pek 😜
Niye olmasın
sonrası temizlik şart
Bütün korunma yöntemleri
testis bağlantısını kesmek
Bence geri çekilmedir yapabiliyorsa tabi
sipiral
Prezervatif
Spirall en temizi
Hiçbiri
Surata boşalma
Et ete değmeli
Kendini bilmek
Hiç içine almamandır
Net olarak kondom gerisi risk
Spiral
Evlisin o zaman
@Subayyyy51 ne fark eder ne alaka evli bekar
O yöntemi yazınca yoksa banane
@Subayyyy51 yok evlimisin yok bekarmısın bu ne bee allahallah
Kizma abla
Spiral herkeste işe yaramaz... Bizde yaramıyor aşırı sertlikten dolayı spiral yerinden çıkmış,🙈
@Sundaddy gidin tekrar taktırın
Taktirdik merak etme 😂
yakalanmamak?
Prezervatif
geri cekilmek diyenler mal mi
ya da Vasektomi
Vasektomi mi yapmayın acıyın bize 😅😂
@Sundaddy niye istemiyonuz vasektomi ya hic bir degisim olmuyor meni geliyor yine
Prezervatif veya hiç ilişkiye girmeme
Geri çekilme
Prezervatif
Geri çekilme