Ertesi günu hapı da riskli mi?
Daha önce hiç ilişki yaşamadım sadece merak ettim siz nasıl korunuyorsunuz?
Ertesi günu hapı da riskli mi?
Daha önce hiç ilişki yaşamadım sadece merak ettim siz nasıl korunuyorsunuz?
Ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir, korunmasız cinsel ilişki sonrası gebelik riskini bertaraf etmek için kullanılır, son çaredir. Doğum yapmamış kadınlar için kontraseptif ilaçlar (Jasmin gibi) ve kondom en kolay ve güvenilir yöntemlerdir.
En iyisi kadının tüplerinin bağlanması ve aynı anda erkeğin prezervatif kullanması.. ya da kadının rahmine spiral yerleştirilir ve iliski anında prezervatif , super korur.
Haplar var iğneler var.. çok yani
Merhaba..
En etkili olarak ilk başta prezervarif geliyor genel olarak. Onun dışında spiral taktırmak ta güvenilir. Hapı gerekli zamanda hemen içersen oda korur. Ama sen prezervatif kullan en güvenilir olanı o bence.
Cevap
17Cevap
Prezervatif en iyisi haplar kadınlara sıkıntı özelikle ertesi gün sonuçta kürtaj gibi bişey ama kadınlara takılan sipral daha iyi
Erkek için prezervatif.
Kadın için ertesi gün hapı.
Hiçbir zaman yüzde yüz güven vermez.
cut.
Ertesi gün hapı ile birlikte prezervatif kullanmak
Evet daha korunaklı olur.
en iyi korunma yontemi ilk baste kondomdur sonra haptir kondom arti hap da olabilir
Ben dışarı çıkarım ya da boşalmaya yakın kılıf takrm
doğum kontrol hapları ilk aydan sonra en etkili korunma oluyor.
Hiç biri tam koruma garanti etmez evli isen spiral olabilir her iki kişi için de keyifli
Ertesi gün hapı kadının kimyasını bozuyor ya spiral ya kondom ya da doğum kontrol hapı
Güvenilir biriyle olmak
bence prezervatif en garantisi
Ben kullanmadim simdiye kadar
Hem ertesi gun hem de prezervatif
Ertesi gün hapı servet ayda 10 tane alsan batarsin
yumurtalıkları bağlatmak. gerisi riskli..
İcine bosalmiyorum gobegine bosaliyorum
Kondom tabii ki
Prezervatif