daha heyecanlı ve ateşli oluyor çünkü, nasıl vajinanında içine iyice sokmaya çalışıyorsan öylede oralda iyice köklemye çalışıyor, o anki zevk ve istek bunu getiriyor... sen hiç yaşadın mı?
Boşverin evlenince yaşayın o ateş sönünce geriye derbeder bir ruh ve beden kalıyor, hele erkekler düzgün kadınlara da b*k gibi davranmaya başlıyorlar vahşileşiyorlar
İnan bir kadına güven ve sevgiyi verince , gerçekten sahip çıkıp sevip el üstünde tutunca bir erkeği dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor. Hersey cinsellik değil , bir kadın kendini güvende hissettiği anda sahiplenildigini bildiği anda kendini erkeğine herşeyiyle teslim eder zaten. Erkekler hiç bir şey vermeden kadınlardan herşeyi almak istiyor tek sorun bu bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
daha heyecanlı ve ateşli oluyor çünkü, nasıl vajinanında içine iyice sokmaya çalışıyorsan öylede oralda iyice köklemye çalışıyor, o anki zevk ve istek bunu getiriyor... sen hiç yaşadın mı?
Kafayı öne çekip daha fazla sokmak için saçtan tutariz
Ben sevdiğim kız 1 gece yaptı hiç öyle tutmadım çok naziktim ona ☺
Evettttt çok zevkli oluyor bi de o an boğazınıda kadar sokmak istiyoruz en sıcak nokta orası
O derecede bastırmak değil de saçlarını toplayıp yaparken görmek bize daha çok haz veriyor
Halbuki penisin ucunda tek sinir var , partnerinin başını yalamasi yeterli , kökünde zevk veren bişi yok ki gereksiz köklüyorlar
Yaptın mı hiç
Ben henüz kimseye oral yapmadım. Yapmayı en çok istediğim şey aslında ama bunun için gerçekten vajinası ilgimi çeken birine denk gelmedim.
Pardon yaptırdın mı olacaktı sorum
İlk Cevabına katılıyorum bu arada film etkisinden bence
Aynen film etkisi. Benim öyle ateşli bir ilişkim olmadı maalesef. Olmasını istermiydim , isterdim tabiki ama olmadı maalesef.
Boşverin evlenince yaşayın o ateş sönünce geriye derbeder bir ruh ve beden kalıyor, hele erkekler düzgün kadınlara da b*k gibi davranmaya başlıyorlar vahşileşiyorlar
İnan bir kadına güven ve sevgiyi verince , gerçekten sahip çıkıp sevip el üstünde tutunca bir erkeği dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor. Hersey cinsellik değil , bir kadın kendini güvende hissettiği anda sahiplenildigini bildiği anda kendini erkeğine herşeyiyle teslim eder zaten. Erkekler hiç bir şey vermeden kadınlardan herşeyi almak istiyor tek sorun bu bence.
Fiziksel hazzın yanında bunlar yönetme ve sertlikle psikolojik olarak da haz veriyo
Başka türlü kafayı bastıramazsın çünkü
Kontrolun elinde olması için hemen geri cekilmesn diye sen peki bastırır misin elinle oral yapinca
Hakimiyet hissi. Sertligi seviyoruz.
Erkeklik duygusu geregi
çoğu izlediklerinden etkileniyor
p*rno öyle o yüzden
Ben bastan tutarim köklesin diye♥️♥️♥️
Reis anladı, reis şüphelendi 😂
İyi oluyor demekki 😜
Severler
Olabilir.
Napcan boş ver 😂
daha fazla zwvk versin diyr
Hükmetmek icin