Cinsel Yaşam Erkekler oralda niye erken boşalır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgilim buna normal diyor Erkekler oralda niye erken boşalır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ilk defa yapiyorsa evet zamanla duzene girebilir ya da erken bosalma sorunu vardir ki genelde olan bir durum 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Oralda bosaltan olmadi oyle yetenekli kadin yok bnce 0 0 Yorumla
Troiaan35 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sevgilin kafadan atıyo.. ben bazen hiç boşalmıyorum bile 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zevk noktalarına yoğunlaşırsan hemen boşalabilir 0 0 Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl sen çok iyisin demekki beni oralda boşalta bilen kadın olmadı şimdiye kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Partnerin cok mu heyecanli ondan dolayı olabilir kendini cok sıkıyor herhalde. Normalde hemen olmamasi lazım. Sen mi cok guzel yapıyorsun yoksa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok ya oralda cabuk bosalma olmaz senmi fazla iyisin acaba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
SistemKurbanı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Nekadar erken benim oralda ilişki öncesi denemede zor boşalıyorum 0 0 Yorumla
jastasalih Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Oral seks de penis başı emilince normal çünkü tüm sinir uclari orada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkekler her halükarda erken boşalır. 4 12 Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Tecrübe diyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 eh. Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Mesela kaç gibi bı tecrüben bahsediyoruz 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 çok olmak zorunda mı? Üç tane erkek görsen de yeterli. Cinsellik bilmeyen erkeklerle dolu bu ülke. Aşırı ergence hareketleri var. Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Haklısın tabi ki sadece sordum zaten erkekler olarak bencil bir seks anlayışımız var.(ben kendi adıma ne kadar bu konuya dikkat etsemde 😄) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 evet. Aşırı benciller. Seksten de anladıkları söylenemez. Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Peki sence yapısal bir şey mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 beceriksizler bence Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Türk erkeğine mi özgü yani Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Yazma şansn var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 evet, türk erkeği bayağı beceriksiz bilgisiz. Hayatlarında hiçbir şey görmemiş gibi davranıyorlar. Bunun tecrübeyle ilgisi yok. Tecrübesiz kadın da buna anlayabilir. Tecrübeli erkek bile tecrübesiz. Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Hmm aktif misin Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim baya uzun sürüyor 😂 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hissiyat daha yogun 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir o 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oral çabuk boşaltır kaç dakika sürüyor ki 0 0 Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Hiç oralı olma boş ver :D 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçinde kaç dakika kalabiliyor? 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ne kadar zaman? 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Haz mutluluk verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benımkıde erken bosalıo sebebıni anlamadm 4 1 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl her seferindemi Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne kadar erken 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. Alışmış çünkü sana. 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim 30 dk sürüyor 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Heyecan vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
ilk defa yapiyorsa evet zamanla duzene girebilir ya da erken bosalma sorunu vardir ki genelde olan bir durum
Oralda bosaltan olmadi oyle yetenekli kadin yok bnce
Sevgilin kafadan atıyo.. ben bazen hiç boşalmıyorum bile
Zevk noktalarına yoğunlaşırsan hemen boşalabilir
sen çok iyisin demekki beni oralda boşalta bilen kadın olmadı şimdiye kadar
Partnerin cok mu heyecanli ondan dolayı olabilir kendini cok sıkıyor herhalde. Normalde hemen olmamasi lazım. Sen mi cok guzel yapıyorsun yoksa
Yok ya oralda cabuk bosalma olmaz senmi fazla iyisin acaba
Bilmiyorum
Nekadar erken benim oralda ilişki öncesi denemede zor boşalıyorum
Oral seks de penis başı emilince normal çünkü tüm sinir uclari orada
Duygu ve düşünce yoğunluğundan dolayı
Erkekler her halükarda erken boşalır.
Tecrübe diyosun
@öylesinebirhesap0 eh.
Mesela kaç gibi bı tecrüben bahsediyoruz 😃
@öylesinebirhesap0 çok olmak zorunda mı? Üç tane erkek görsen de yeterli. Cinsellik bilmeyen erkeklerle dolu bu ülke. Aşırı ergence hareketleri var.
Haklısın tabi ki sadece sordum zaten erkekler olarak bencil bir seks anlayışımız var.(ben kendi adıma ne kadar bu konuya dikkat etsemde 😄)
@öylesinebirhesap0 evet. Aşırı benciller. Seksten de anladıkları söylenemez.
Peki sence yapısal bir şey mi
@öylesinebirhesap0 beceriksizler bence
Türk erkeğine mi özgü yani
Yazma şansn var mı
@öylesinebirhesap0 evet, türk erkeği bayağı beceriksiz bilgisiz. Hayatlarında hiçbir şey görmemiş gibi davranıyorlar. Bunun tecrübeyle ilgisi yok. Tecrübesiz kadın da buna anlayabilir. Tecrübeli erkek bile tecrübesiz.
Hmm aktif misin
Benim baya uzun sürüyor 😂
Çok iyi sakson var demek ki
o kadar çabuk boşalmak normal değil
Hissiyat daha yogun
Kişiye göre değişir o
Oral çabuk boşaltır kaç dakika sürüyor ki
Hiç oralı olma boş ver :D
İçinde kaç dakika kalabiliyor?
Ne yapsın garibim ilk defa başına geliyor dkdkdkdd
Ne kadar zaman?
Haz mutluluk verir