Cinsel Yaşam Erkekler sadece oral ile boşalabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler sadece oral ile boşalabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gırtlağa kadar kökleyebiliyorsan, ağzından çıkartırken vakumlayarak çıkartabiliyorsan, hızlı dil darbeleri atabiliyorsan, topları emebiliyorsan boşaltırsın. 2 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ah ah iyi oral yapmak ve Türk kızı 😄iki imkansız şey emin ol çok denedinim valla bilmiyorsuniz siz bu isi 1 0 Yorumla
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Gerçekten iyiyse ve nereye dokunacagini bilen biriyse bosaltabilir ama tbi herkes öyle kolay boşalmak oral ile 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben o şekilde çok zor. Kadının çok yetenekli olması lazım. Normal seks sürem zaten en az 1 saat. Oralla 2 saat uğraşması lazım. O sabır kimde var? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet boşalır vaginanin yaptığını oral yaparak ekle git gel yaparak içine almadan oralla bosalabilir 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yani tabii bunun şekline göre değişir ama ben genelde bosalmam. Zaten çabuk boşalan bir insandan değilim. 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bosalabilir kadınlar da sadece oral ile boşalabiliyor 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet hemde ilişkiden daha fazla sperm çıkarak boşalırım 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cidden iyi ve seri yaparsan gırtlağa kadar da alabilirsen boşalmak zor değil. 1 0 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişiden kişiye o anki durumuna bağlı olarak değişir bence ama boşalabilir de tabi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bana uzun uzun yapsin boşalirim ve başka da bişey istemem hani 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Bazen oral daha haz verici olabiliyor fakat yapan işi bilmesi lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben geç boşalıyorumİyi ve uzun yorucu bir oral yapabilecek biri olmalı boşalmam için 1 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. evet gülüm boşalabiliriz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyiyse evetDişleme ama😀 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Sadece dil ve dudak kullanacağım. Ucuna ve tasaklara extra özen gostecegim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bşaldıüım olduDediğin gibi güzel vakumlarsan gelir agzına yuzune😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanımda olsaydın şu an olmaz mıydı Yorumla Soran +1 yıl Vakumlayabilecegimden emin değilim daha öncede denemedim hiç önerin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begensm glir msn? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke ben olsaydım sevgilin:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yönlendirirdim seni Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hemde nasılll! Immmhh :P 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. işi biliyosan olabilir 0 0 Yorumla
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl dilini iyi kullanıyorsa evet boşaltır 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hiç yapmadın galiba ki soruyorsun 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. boşalır 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmiyorum ben mesela 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Olabilir 0 1 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Gerçi kimin nasıl birinin yaptığı da önemli Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabii ki de 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gırtlağa kadar kökleyebiliyorsan, ağzından çıkartırken vakumlayarak çıkartabiliyorsan, hızlı dil darbeleri atabiliyorsan, topları emebiliyorsan boşaltırsın.
Ah ah iyi oral yapmak ve Türk kızı 😄iki imkansız şey emin ol çok denedinim valla bilmiyorsuniz siz bu isi
Gerçekten iyiyse ve nereye dokunacagini bilen biriyse bosaltabilir ama tbi herkes öyle kolay boşalmak oral ile
Ben o şekilde çok zor. Kadının çok yetenekli olması lazım. Normal seks sürem zaten en az 1 saat. Oralla 2 saat uğraşması lazım. O sabır kimde var?
Evet boşalır vaginanin yaptığını oral yaparak ekle git gel yaparak içine almadan oralla bosalabilir
Yani tabii bunun şekline göre değişir ama ben genelde bosalmam. Zaten çabuk boşalan bir insandan değilim.
Bosalabilir kadınlar da sadece oral ile boşalabiliyor
Evet hemde ilişkiden daha fazla sperm çıkarak boşalırım
Cidden iyi ve seri yaparsan gırtlağa kadar da alabilirsen boşalmak zor değil.
Kişiden kişiye o anki durumuna bağlı olarak değişir bence ama boşalabilir de tabi
Bana uzun uzun yapsin boşalirim ve başka da bişey istemem hani
Bazen oral daha haz verici olabiliyor fakat yapan işi bilmesi lazım
Sevişmek seksten daha mükemmel değilmi seks olmasada
çok doluysam dayanamayıp bosalırım ağzına patlarım
Ben geç boşalıyorum
İyi ve uzun yorucu bir oral yapabilecek biri olmalı boşalmam için
iyi oral demek deepthroat demek zaten 3. yü 4. yü öyle yaparım
evet gülüm boşalabiliriz
İşinde iyiyse neden olmasın
parmakların da desteğiyle evet!
İyiyse evet
Dişleme ama😀