Cinsel Yaşam Erkekler kendine oral yapabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yüzünüz yetişebiliyor mu... yani Erkekler kendine oral yapabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Pipisi 1 metre civarı olanlar veya çok esnek olanlar yapabilir belki ama saçma olur 😂 gereksiz olur. Elinle ovuştur geç işte 😂 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. 😅😅😅 kimseye ihtiyacım yok derken bunu kastetmezsin 😅 yapan var ama 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı. bi kaç kaburga kemiğini aldrınca evet erişebiliyoruz. ya da çok uzun ve büyük olursa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 😅 Attırmada sorun yok uzun gidiyor ama dediğini hiç denemedim mümkün olduğunca başkaları oral yapıyor 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl O da ne ki kıvırıp kendine yerlestirenlerde var diyorlar:):):):)):) 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabi kız çevirip kendilerini😀😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O kadar esnek degilim ama farkli değişik bir fantezi hosuma gittin ya :) 1 0 Yorumla
Hayaletpaşa08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kendimize yeteceksek siz niye varsınız 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Koptumm 😂😂😂😂🤣 0 0 Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% 1 yıl İnanılmaz ama bi po*no filmde gördüm yapıyordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tabi cikarip yüzümüze vuruyoruz şak şaka 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yüzüne attırabiliyon mu peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yav yürü git akşam akşam 😂 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben uzun süre yaptım ama zor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Yok daha nelerr 0 0 Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. yok ebesinin a 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Pipisi 1 metre civarı olanlar veya çok esnek olanlar yapabilir belki ama saçma olur 😂 gereksiz olur. Elinle ovuştur geç işte 😂
😅😅😅 kimseye ihtiyacım yok derken bunu kastetmezsin 😅 yapan var ama
bi kaç kaburga kemiğini aldrınca evet erişebiliyoruz. ya da çok uzun ve büyük olursa
😅 Attırmada sorun yok uzun gidiyor ama dediğini hiç denemedim mümkün olduğunca başkaları oral yapıyor 😅😅
O da ne ki kıvırıp kendine yerlestirenlerde var diyorlar:):):):)):)
Tabi kız çevirip kendilerini😀😀
O kadar esnek degilim ama farkli değişik bir fantezi hosuma gittin ya :)
Yok daha neler
Kendimize yeteceksek siz niye varsınız
Koptumm 😂😂😂😂🤣
İnanılmaz ama bi po*no filmde gördüm yapıyordu
Deneyen kesin olmuştur ahaha çok güldüm
sen yapabiliyor mısun kendine fkfk
Tabi cikarip yüzümüze vuruyoruz şak şaka
Yüzüne attırabiliyon mu peki
Yav yürü git akşam akşam 😂
Yapanlar var , sen kendine yapabiliyor musun
ben uzun süre yaptım ama zor
Olmaz