Cinsel Yaşam Küçük memeyle seksi olmak mümkün değil mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Çok güzel yüz çok güzel saçlar çok güzel fizik ama memeler küçük o zaman seksi olunmaz mı Küçük memeyle seksi olmak mümkün değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ne alakası var ya kadını kadın yapan kıvrımlarıdır memeleri kucuk diye bir kadın yok sayılamaz eğer tüm hatları ile hakkını verıyor ise ki dediğin gibi yuz guzellıgıde uzerıne ek gelıyorsa o kadın gayet çekicidir ♥♥ 1 0 Yorumla
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Memeler küçükse kalça güzeldir. Bu oran hiç şaşmıyor jdjajd 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet 96 Yorumla Soran 1 yıl Harbiden Niye öyleyse Yorumla esmerkızz89 7 ay Memem büyük ama götüm yok. Neden böyle Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sadece bir bölge ile seksi olunmayacağı gibi yine aynı şekilde sadece bir bölge ile tersi de olmaz :) 0 0 Yorumla
Fişşekkız Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Mümkün bence kalçada seksilik için bir etkendir 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden olmasın sudyen takma uçları dikkat çeksin bak nasıl seksi olur 0 0 Yorumla
sonsuz_ask Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 82% 1 yıl Çok küçük düşünceli çok küçük beyinle başaramadığını küçük organlarda başarmak için uğraşmayın 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olunurrrr ama az bişey de olsa olsun 75 filan kabulüm 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Büyüklüğü önemli değildir küçüklüğü de insan mutlu olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl OlurSana talibim evlilik istiyorumBüyük meme hoş değil kiBana bir şans verir misin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Veririm kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun ve hangi şehir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 28 yaşındayımVe elazığda yaşıyorum4 yıllık üniversite mezunuyumVe tavuk fabrikasında çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kpps içinde ugraşıyorumSende kendini tanıtır mısınSeni tanımak istiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Elbette mümkün bazı şeyleri yaşamak en çok küçük olanla daha çok zevk verir kızada erkeğe de 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Cevap sahibi 1 yıl Onu yazmak çok uygun değil ki Dokunmak ilgilenmek avuçlamak hepsini ağzıma almaya çalışırcasına emmek kızada erkeğe de daha çok zevk verir
Hopidihippo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Olunur yav meme bulduk da büyüğü küçüğü kaldı sanki 1 0 Yorumla
RLine7 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl En seksi kadın onlar zaten İri memeli kadınlar felaket itici 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mümkün ama kıyafet de önemli. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla ErdalK 1 yıl Çekici kıyafetler seç. Yorumla ErdalK 1 yıl Askılö badi mesela... Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Küçük memelerle de seksi olunabilir. 0 0 Yorumla
Elsalvadorr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl Aksine küçük severse kişi ne yapacaksın 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Avuca sigiyorsa çok iyi 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ne kadar kücük ölcülerin nedir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kalça da küçükse 😬😬 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalça 96 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman Fazlasıyla seksisin Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Biraz büyük olsa tadından yenmez :D 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Deli misin tam tersi 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 577 cevap paylaştı. Olunmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 65 mi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 75 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç olsun isterdin Yorumla Soran 1 yıl 90 Yorumla Soran 1 yıl Çünkü alt tarafım geniş kalçam 96 memede 90 olsaydı tam 90 60 90 okurdum Yorumla Soran 1 yıl Olurdum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vayyy delirtirdinnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ne alakası var ya kadını kadın yapan kıvrımlarıdır memeleri kucuk diye bir kadın yok sayılamaz eğer tüm hatları ile hakkını verıyor ise ki dediğin gibi yuz guzellıgıde uzerıne ek gelıyorsa o kadın gayet çekicidir ♥♥
Memeler küçükse kalça güzeldir. Bu oran hiç şaşmıyor jdjajd
Evet 96
Harbiden Niye öyleyse
Memem büyük ama götüm yok. Neden böyle
sadece bir bölge ile seksi olunmayacağı gibi yine aynı şekilde sadece bir bölge ile tersi de olmaz :)
Mümkün bence kalçada seksilik için bir etkendir
Neden olmasın sudyen takma uçları dikkat çeksin bak nasıl seksi olur
Çok küçük düşünceli çok küçük beyinle başaramadığını küçük organlarda başarmak için uğraşmayın
Olunurrrr ama az bişey de olsa olsun 75 filan kabulüm
Büyüklüğü önemli değildir küçüklüğü de insan mutlu olur
Olur
Sana talibim evlilik istiyorum
Büyük meme hoş değil ki
Bana bir şans verir misin
Veririm kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun ve hangi şehir
28 yaşındayım
Ve elazığda yaşıyorum
4 yıllık üniversite mezunuyum
Ve tavuk fabrikasında çalışıyorum
Kpps içinde ugraşıyorum
Sende kendini tanıtır mısın
Seni tanımak istiyorum
Elbette mümkün bazı şeyleri yaşamak en çok küçük olanla daha çok zevk verir kızada erkeğe de
Niye
Onu yazmak çok uygun değil ki
Dokunmak ilgilenmek avuçlamak hepsini ağzıma almaya çalışırcasına emmek kızada erkeğe de daha çok zevk verir
Nefes alsin yeterler var sen hala Seksi olma pesindesin :)))
Olunur yav meme bulduk da büyüğü küçüğü kaldı sanki
En seksi kadın onlar zaten
İri memeli kadınlar felaket itici
Mümkün ama kıyafet de önemli.
Ne gibi
Çekici kıyafetler seç.
Askılö badi mesela...
Küçük memelerle de seksi olunabilir.
Aksine küçük severse kişi ne yapacaksın
Avuca sigiyorsa çok iyi
ne kadar kücük ölcülerin nedir
Alasi olursun inan bana