Cinsel Yaşam Aşırı soğuk bir ortamda seks yapar mısın? angaralıebe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Aşırı soğuk bir ortamda seks yapar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir söz var, "vereni cami avlusunda dikerler." diye. İş o noktaya gelince ne soğu dinler insan ne sıcak. 1 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl Çok doğru ya Yorumla
MehmettB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. beni yeterince harlandırdıysa partnerim o saatten sonra ortam sıcaklığının pek bi önemi yok 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Hımm Yorumla MehmettB 1 yıl hıhım Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seks yapmak bir yandan vücutu ısıtmak demektir ama aşırı soguk ortam da bir ise yaramaz belki normal soguk ortamda olabilir 0 0 Yorumla
Alper_79 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşırı soğukta kalkmaz seks doğası gereği rahat konforlu ortamı sever 0 0 Yorumla
TunaGokdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Yaparım. Sıcak nefeslerimizi boynumuzda hissederiz nefes nefese kalırız 0 0 Yorumla
Zaferrrrrr41 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yapmam vazife gibi olur sxx tadını ala ala her zerresinin tadına vararak keyfini çıkartarak olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Karlara yatıp yapmışlığım var tabi sonra 2 haftada anca iyileşebildim çok kötüydüm 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Ahahaha yazık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hatırlatma hsh Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sen niye hep böyle sorular soruyon 😂 0 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl Nolmuş aaa Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Canım çekince her yerde olabilir 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Doğru Yorumla bronze231 1 yıl O an ateş basar zaten Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Isınmak için iyi bir seçenek 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Demi demi Yorumla isimsizjargon 1 yıl Kesinlikle😊 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Dötümüz donar, olmaz. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evde yatakta yapmak iyi olur 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet soğuk ortamlar olduğu oldu 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet hatta yaptım bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Isınmak için güzel yöntem 2 1 Yorumla Fb90xx 1 yıl Kesinlikle ateşimizle yakabiliriz ortamı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapmıştım soğuk hava deposu 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Ayyy ee noldu sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç normal seks yani 30 dk Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha güzel olur öylesi havada.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Isınmak da bedavaya gelir, yapılır 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denemek lazım bir ara Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Enerjim var sonuçta üşümem 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Isınmak için yapılır 1 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Olur ısınırım 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir kez yaptım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tadı olmuyor vallla 0 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalmıyor Yorumla
blackholeinmymind Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Yok be 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayirrtttt 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Isınmak için 😂 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaparım isiniriz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bir söz var, "vereni cami avlusunda dikerler." diye. İş o noktaya gelince ne soğu dinler insan ne sıcak.
Çok doğru ya
beni yeterince harlandırdıysa partnerim o saatten sonra ortam sıcaklığının pek bi önemi yok
Hımm
hıhım
Seks yapmak bir yandan vücutu ısıtmak demektir ama aşırı soguk ortam da bir ise yaramaz belki normal soguk ortamda olabilir
Aşırı soğukta kalkmaz seks doğası gereği rahat konforlu ortamı sever
Yaparım. Sıcak nefeslerimizi boynumuzda hissederiz nefes nefese kalırız
Yapmam vazife gibi olur sxx tadını ala ala her zerresinin tadına vararak keyfini çıkartarak olmalı
Karlara yatıp yapmışlığım var tabi sonra 2 haftada anca iyileşebildim çok kötüydüm
Ahahaha yazık
Hatırlatma hsh
Sen niye hep böyle sorular soruyon 😂
Nolmuş aaa
Canım çekince her yerde olabilir
Doğru
O an ateş basar zaten
Isınmak için iyi bir seçenek
Demi demi
Kesinlikle😊
Dötümüz donar, olmaz.
Yapılır sürtünme olur ya da birleşme