Cinsel Yaşam Soğuk havalarda cinsel istek durumunuz nasıl oluyor? nemfo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 AZALIYOR MU ARTIYOR MU YOKSA DEĞİŞMİYOR MU?Sabah Ankara yine bildiğiniz gibi. Soğuk havalarda cinsel istek durumunuz nasıl oluyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben Akrep erkeğiyim. Hava sıcak veya soğuk fark etmez. Libido her zaman tavandadır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yüksek oluyor 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. gerçek ankaralı Ankara ayazında bile dik durabilendir 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Ben buuu Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sırf ısınmak için sevişcek durumdayım bu soğukta 🤣 0 2 Yorumla nemfo +1 yıl Ahahahahaha Yorumla umutymw +1 yıl Öyle cidden buz gibi hava ten tene değmesi lazım ısınmak için 😜 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yatağı ısıtacak biri varsa azalmazdı sanırım, ama kuru ayazda derdimiz mikimiz değil doğal olarak. 1 1 Yorumla nemfo +1 yıl Ahahaha ya djdjd Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Soğukta metabolizma yavaşlar. Ama yenilen gıdalar etkili burada 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. hayatta kalmak uğruna donmamak için seks olur vsdlşkfşlskd 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. dışarıda aklımıza gelmiyo eve geçip ısınınca artıyo uyuyan yılanı uyandırıyo sıcaklık 😂😂 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Ahahahahaha Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizin sıcaklığıniza bağlı havanın değil mutluluklar size 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Farketmez bana içimden gelsin o istek havaya bakmaz ama eş yok 0 4 Yorumla nemfo +1 yıl Püüğ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neee Yorumla nemfo +1 yıl Eşin yokmuş diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur elbet ileride Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hareket edin ısınırsınız 1 1 Yorumla nemfo +1 yıl Olur Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Soğuk pek değilde banyo işte soğuk durumlarında 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Hımmm Yorumla
Cicekhasan Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Değişen bir şey olmuyor 💕 0 2 Yorumla nemfo +1 yıl Tek değişmeyen senin karın galiba Yorumla Cicekhasan +1 yıl 😡🤪 Yorumla
Eternetiy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl O anki psikolojiye bağlı 0 4 Yorumla nemfo +1 yıl Peki Yorumla Eternetiy +1 yıl şu an durumun nasıl kötüsün sanırım adet günün geliyordur kesin Yorumla nemfo +1 yıl Az kaldıı djdkd Yorumla Eternetiy +1 yıl Hahaha kaç gün sonra o zaman sana yaklaşılmaz desene Yorumla
barisaydinn Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl azalma olmuyor uygun ortamu bulsun yeter 😂 0 3 Yorumla barisaydinn +1 yıl Sahlep tavsiyem bunarada Yorumla nemfo +1 yıl Sahlep severim tarçınlıı Yorumla barisaydinn +1 yıl Harikasınnn. Sahlep libidoyada etki eder Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu sitedekilerin her daim yüksek ne hikmetse 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Aseksüel insanlar bu sitede pek barınamaz bence djdjd Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl ısınmak için arttırıyoruz 0 6 Yorumla nemfo +1 yıl Djdjd değişik mantık Yorumla Ssmart +1 yıl senin? Yorumla nemfo +1 yıl Bana fark etmiyor Yorumla Ssmart +1 yıl hep yüksek mi hep düşük mü :) Yorumla nemfo +1 yıl Full time fkdldl yüksek Yorumla Ssmart +1 yıl hahahah en sevdiğim :) renkli mi bari monoton mu Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey olduğu yok 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Tamam Yorumla
hamzabzsn Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Düşüyor sanki sıcak havaya oranla 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Hımmm Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. bi kız azalıyo demişti. ilginç geldi bana 0 0 Yorumla
Solmez006035 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 4 Mevsim no-stop libidom yüksekliğim devam ediyor. 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ısınmak için iyi bir bahane bence :) 0 0 Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Aynı hep 0 2 Yorumla nemfo +1 yıl Tamam Yorumla stabecks +1 yıl Sende nasıl Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Artmıyo 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Tamam Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. azalıyor 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Hımmm Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Artıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaz kış devam 1 4 Yorumla Yagmurcini44 +1 yıl Alkış 👏 Yorumla Costantinnn +1 yıl Kısın nedense bndede az oluyor Yorumla nemfo +1 yıl İvett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Son hız devam 😂🤭 Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Farketmiyor aga 0 1 Yorumla nemfo +1 yıl Tamam Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Artar ısıtıyo 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aynı kalir 0 0 Yorumla
bayram_goktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl azalıyor 0 2 Yorumla nemfo +1 yıl Anladım Yorumla bayram_goktas +1 yıl soğukta büzülüyor :) küsüyor :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben Akrep erkeğiyim. Hava sıcak veya soğuk fark etmez. Libido her zaman tavandadır.
Yüksek oluyor
gerçek ankaralı Ankara ayazında bile dik durabilendir
Ben buuu
Sırf ısınmak için sevişcek durumdayım bu soğukta 🤣
Ahahahahaha
Öyle cidden buz gibi hava ten tene değmesi lazım ısınmak için 😜
Yatağı ısıtacak biri varsa azalmazdı sanırım, ama kuru ayazda derdimiz mikimiz değil doğal olarak.
Ahahaha ya djdjd
Soğukta metabolizma yavaşlar. Ama yenilen gıdalar etkili burada
hayatta kalmak uğruna donmamak için seks olur vsdlşkfşlskd
dışarıda aklımıza gelmiyo eve geçip ısınınca artıyo uyuyan yılanı uyandırıyo sıcaklık 😂😂
Ahahahahaha
Sizin sıcaklığıniza bağlı havanın değil mutluluklar size
İstek fazlada soğukta yaptık belim tutuldu ağrıyor
Yataktayım dikmiş halde soğuklarda daha çok oluyor.
Farketmez bana içimden gelsin o istek havaya bakmaz ama eş yok
Püüğ
Neee
Eşin yokmuş diye
Olur elbet ileride
Hareket edin ısınırsınız
Olur
kışın azalıyor yazın tavan
Anladım
Soğuk pek değilde banyo işte soğuk durumlarında
Hımmm
Değişen bir şey olmuyor 💕
Tek değişmeyen senin karın galiba
😡🤪
O anki psikolojiye bağlı
Peki
şu an durumun nasıl kötüsün sanırım adet günün geliyordur kesin
Az kaldıı djdkd
Hahaha kaç gün sonra o zaman sana yaklaşılmaz desene
azalma olmuyor uygun ortamu bulsun yeter 😂
Sahlep tavsiyem bunarada
Sahlep severim tarçınlıı
Harikasınnn. Sahlep libidoyada etki eder
Bu sitedekilerin her daim yüksek ne hikmetse
Aseksüel insanlar bu sitede pek barınamaz bence djdjd
ısınmak için arttırıyoruz
Djdjd değişik mantık
senin?
Bana fark etmiyor
hep yüksek mi hep düşük mü :)
Full time fkdldl yüksek
hahahah en sevdiğim :) renkli mi bari monoton mu
Hiç bir şey olduğu yok
Tamam
Düşüyor sanki sıcak havaya oranla
Hımmm
Aynı sadece duş almak zor oluyor
bi kız azalıyo demişti. ilginç geldi bana
Balta sapı gibi oluyor
Şokta doğu sevmiyor
Her zaman yüksektir havaya bağlı değil
Artar hele Ankara soğuğunda 🤭
Sorun yok azdırana her zaman hazırım
4 Mevsim no-stop libidom yüksekliğim devam ediyor.
ısınmak için iyi bir bahane bence :)
Aynı hep
Tamam
Sende nasıl
artıyor
Peki
Artmıyo
Tamam
azalıyor
Hımmm
Azalıyor tabiki penis içine kaçıyor 😒
Hep devam😂