Güncellemeler
1 yıl
isteklerden kasıt mesela ben onun penisini yalarken oda benim oramı yalamak istiyor ters oluyor yani
eskiden hepsine izin verirdim mutlu olurdu şu an onu durduruyorum çünkü bana göre saçma istekleri var ben hayır diyince oda sinirleniyor tamamen bırakıyor istediğine izin vermek istiyorum ama bir noktadan sonra utanıyorum napıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Adamı kendinden soğutursun bu seferde mutluluğu dışarıda aramaya başlar
aynen o yüzden çok korkuyorum bu sanırım benimle alakalı ona evet demeyi öğrenmeliyim
Evet sen pek istemesnde neyap et geri çevirme sende isteklerini dile getir canlılık gelirse belki sende istersin ama adamlar gruruna iniyor böyle durumlar ve ihtiyaçları daha çok oluyor
İyiki sivinger istemiyor bende büyük bişey sandım yap ölünmü
o ne anlatır mısınn
Başkası seninle seks yaparken eşinin sizi izlemesi böyle sapkın olanlar varda
oha
Ya sen gene eline sapkın deme ondanda vazgeçer daha kötüsü olmasın
69 iyi olur çift taraflı zevk alırsın karşılıklı ama sen istemiyorsun neye
Ne istiyor mesala ne isteye bilir ki hersey ortada aklıma farklı şeyler geliyor
Yapılmayacak şeyler mi istiyor ki?
69 rahatsız ediyormuş ayrı ayrı yapma taraftarı
Adamı kendinden soğut aynen böyle
Normal olaylar bu lar
Eksik kalırsa sıkıntı tabi bence
nasıl istekler
ne gibi istekler mesela
Ne istediğini söylersen ona göre yorum yaparım
Sanırım kadınların geneli böyle. :)
Çok uç istekler mi istiyor
ne istiyor ki
Sen de abartma bırak. yalasin
69 yapın ne güzel
Olamazmı
Ne istiyor
Islamda kocana her sey ver diyor
Neden peki
Neler istiyor
Neler istiyor kocanız
Başka neler var
Ne istiyor ki?
Ters ilişki hariç hayır dememen gerekiyor ama neden senin soğutma ama başkasına gider
He 69 diyorsun gayet doğal istek ya hiç oral yapma ya da bırak yapsın ne var bunda
of bana çok tuhaf geliyor ya her pozisyona evet ama bu hayır yani nasıl ikna edebilirim kendimi bu gidişle cinsellikten soğudu kendisi daha az istekli
Bunu konuşarak çözebilirsiniz sizi tam olarak rahatsız eden tarafı ne bunu belirlemeniz gerekiyor onun dışında farklı pozisyonları deneyebilirsiniz buna benzer ama daha farklı olan daha az rahatsız edici opsiyonlar şekiller olabilir birbirinize karşılıklı duygu aktararak soru çözebilirsiniz buranın çocuğunu değil tamamıyla konuşmak ve farklı denemeler çözümler üretmek sizi tam olarak neyin rahatsız ettiğinizi belirlemeniz lazım ben erkek olarak bu pozisyonu ben istemem ama isteyen varsa saygı duyarım ve dediğim gibi çözüm yollarını arayıp farklı yollarla aynı oranda zevki alabilirsiniz
Ne gibi saçma istekler mesela
Ne gibi istekleri var ki
O istegin nesi sacma ki ayni anda sen ona oral yapip oda sana yapacak
Mesela ne istiyor