kimileri kendisini eşine saklar, kimisi sevgilisiyle kaçamaklar yapar. toplum tarafından nikahsız ilişkiler kötü karşılanırken, bunlara çok takmayan insanlar da var. peki siz ne zaman ve neden ilk cinsel ilişkinizi yaşamaya karar verdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yıl19 yaşımda şu an 20 oldum o kişiyle ayrılalı 2 ay oldu yaptığıma pişman değilim ama ilerde evleneceğim insan bunu sorun edebilir diye de önlem alabilirim bilmiyorum
517 Yorumla
Soran1 yılbence evleneceğin insana karşı dürüst olursan çok problem olmaz, diğer türlü onu kandırmış olursun
Cevap sahibi1 yılKeyfime kandırmıyorum her doğru her yerde söylenmez
Soran1 yılher doğru her yer dedigin evlenecegin adam, bana gore hava hos
Cevap sahibi1 yılEvleneceğim adam olsun babam veya annem fark etmez. İnsanın kendinden bile sakladığı doğruları varken bu hiçbir şey
Soran1 yılsen bilirsin ben olsam benim için rahat etmez, vicdan meselesi
Cevap sahibi1 yılOlabilir hayatım her insan bir değil umarım karşıma bunu sorun etmeyecek biri gelirde böyle bi şeye basvurmam
Cevap sahibi1 yılBi kerede ben kandırayım nolcak
Cevap sahibi1 yılİyilik meleği değilim ne dürüstlüğü sanki kendisi çok dürüst olacak
Cevap sahibi1 yılOlursam güncelleme yaparım
En İyi Cevaplar
1 yılAllahtan yaşamadım ilkten kurtardılar sonra hep ben sezdim tuzakları Allaha şükürler olsun ki yoksa benim için büyük bir rezillik olurdu Allah korudu o aileden
30 Yorumla
1 yılEşim olması tercihimdir, günümüz çağında çok zor ama eşimin de öyle olmasını isterim. Nasibe nasıl gidersen öyle gelir:)
52 Yorumla
Soran1 yılumarım aradığını bulursun, çok zor geliyor dediğin gibi bu dönemde ama nasip kısmet
- 1 yıl
Olsun bu kadın olarak kendimle de alakalı ben sadece benden mesulüm karşı tarafta kendinden.
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlilik sonrasina sakliyorum sen peki
11 Yorumla
Soran1 yılben de aynı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKızların çok azı evlenmeden veriyor sonra kandırma peşine düşüyor pişman olup gerçek bu
01 Yorumla
Soran1 yılok
Gizli Üye(36-45)1 yıl17-18 yaşlarındaydım, Otel de çalışırken İsviçreli bir hatun vardı, sahilde beraber olmuştuk..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşamayı çok istiyorum arzuluyorum ama ben bulamıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılsevgilinle mi esinle mi yapmak isterdin yoksa herhangi biri mi
Cevap sahibi1 yılBen istediğini arzuladıgını göstern birisi
Gizli Üye(18-24)1 yıl18 yasimda, dogum gununde yasamistim. Calistigim otelden tanistigim turist bir kizla yapmistim
00 Yorumla
1 yılEşimle yaşamaktan yanayım ben
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnce senin yazman gerekir ama
515 Yorumla
Soran1 yılneyi
Cevap sahibi1 yılSorunun cevabını
Soran1 yılyasamadim ki
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman. Yaş kaç
Soran1 yıl21
Cevap sahibi1 yılNe zaman düşünüyorsun peki
Soran1 yılemin degilim o yuzden sordum soruyu
Cevap sahibi1 yılPişman olma da
- 1 yıl
kızlar evlenmeden yaşamayın ilerde evleneceğiniz de sıkıntı çıkar.. bu arada önemsizler inanmayın bakire olmayanlarla ilişki yaşadıklar için önmesiz derler iş ciddi binince ya bırakırlar ya da ayrılıp dirkt bakire ararlar.. hepsi yalan söylüyor. haberiniz olsun namusunu korkumayan iyi bir eş ve anne olmaz... sonrasında pişman olduğunda geri gelmeyecekler aklınızı çalıştırın üç kuruşluk adamları için kendinizi resil etmeyin..
Soran1 yıl@MastrClass bir tek kadınlarda problem oluyor zaten, erkekler gitsin istediğini yaşasın kadına gelince namusun kirlenir. böyle bir şey yapmaya karar versem eşim olmasını istediğim kişiden de saklamam zaten kararını da ona göre verir. biz de *rsp olalım bu yolda demiyoruz
- 1 yıl
dediğine katılıyoru ama inan ki her erkek yapıyor.. bende yapmayanlardanım.. yapanlar kendine saygısı olmayanlar maalsef namus iki tarf için gerekli sanma ki o kişiler düzgün evlilik oluyor Türkiye de boşanma oranlar 2 kat artmış durumda yıkık bir hayatları oluyor.. haberin olsun o ilişki yaşacagınız kişiler evlenecekleri zaman bakire kızla evlenecek... bakire olmayanlar da sevgili ayağına kullanılıcak hani *rsp olalım bu yolda demiyoruz- diğiyorsun ama ister istemez gelenler ona çevircekler gerçek bu.. kimse dokunmulmuş kadını anne yapmaz..
oluyor.. Yanlız şu bir gerçek gelen bellir süre senden faydalınıcak... evlilik düşündüğünde ya ailesinin bulduğu kızla evlenecek.. ya da kendi bakire bulup evlenecek.. olanda kızlar olacak.. yani kimse başkasının doknmuş kişiyi anne yapmaz...
Soran1 yıl@MastrClass annelikle alakasını çözemedim, her evlenen çocuk yapmak zorunda değil. ayrıca evleneceğim adamın bakir olduğunu ben nereden bilecegim o zaman da kabul edeceğim? belki beni kandıracak nasıl güvenecegim?
- 1 yıl
yani başkası dokunucakher yeri temas öpme vs. o kişiyle evlenilse okey de ayrıldığında sıkıntı ve başkasıyla evlendiğinde cocuk o bölgede süt içicek ben böyle bakıyorum ve miydem bulanıyor.. bir türlü erkek aynı olmadığını öğrenemediniz ya açıkca söyleyeblir sende ona göre hariket edersen.. ve güvenmiyorsan niye evleniyosun ki
Soran1 yıl@MastrClass ben de eşimin benden önce bir şey yaşamasından rahatsız olurum ama yaşadıysa ve çok sevdiysem bunu o kadar sıkıntı etmem, siz niye bu konuda bu kadar takıyorsunuz onu anlamıyorum. ne bileyim bir kız arkadaşı olmuştur bir şeyler yaşamıştır tamam ama bu durumda hiç değilse bilgi sahibi olmak isterim ben de ona göre bilgi veririm. tartışılcak bir durum yok ortada.
- 1 yıl
Ama genelde kadınlar da sorun olmuyor.. tabiki de rahatsızlık olabilir ama bizleri sizden daha çok rahatsız ediyor.. çünkü evlendiğin kişinin ona ait olsun ister. Şahsen bakir olduğu için hazmedemem yani o yüzden de tercih bakire olur.. burada da reel de hatta sokak röportajları da görüyorum sıkıntı yok evlenirim diyorlar ama bence bakire olmayanlarla ilişkilerini devam ettirmek için ayrildiginda ve evlenecekleri zaman bakire arıyorlar yani bundan rahatsızlık olurz.. yani röportaj bir tane kız önemlidir bakire diyor şahsen ben erkek olsaydı bakire okmayan kadınla evlenmezdim diyor
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamadım ve eşim dışında kimseyle yaşamam
50 Yorumla
1 yılÖnüme çıkanı affetmem
00 YorumlaEşimden başka kimseyle yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşamadım ama yasamk istiyorum
36 Yorumla- 1 yıl
Hımm kç yaşndsn
Cevap sahibi1 yıl22 sen
- 1 yıl
32
Cevap sahibi1 yılÖyle işte yaşamak istiyorum ama toplum vs frenliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl16 yaşındaydım. 😅
43 Yorumla
Soran1 yılbiraz erken olmuş sanki 😅
- 1 yıl
Olmuşa çare yok artık. 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılOrtaokuldayken karar verdim lisede yaptım
00 Yorumla20 yaşındaydım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamadım
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 18 de oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yıl10 yıl önce
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılYasamadım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl23 yaşında yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 yaşında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmadim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl18 yas
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hiç bir zaman
00 Yorumla
1 yılEşimle yaşarım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında