Cinsel Yaşam İlk deneyiminizi kaç yaşınızda yaşadınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İlk deneyiminiz de kaç yaşındaydınız? İlk deneyiminizi kaç yaşınızda yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Bu nasil is. 14 15 yaainda cinsellik tadiyorlar. Bu neyin kafasi. Beni bulmadiar bi turlu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin yaş 42 daha tatmadın mı abi Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Tatmak degil boyleleri bulmaz beni diyorum. Hepsi trol bunarin. Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. 16 yaşımda 4 5 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübeniz öpüşme tarzı şeyler mi yoksa ilişki miydi Yorumla esmerHatun_Ece +1 yıl İlişkiydi. Öpüşme çok daha önceden olmuştu Yorumla Soran +1 yıl Onu hatırlıyor musunuz maşallahınız var 😂 Yorumla esmerHatun_Ece +1 yıl İlkler unutulmaz Yorumla Soran +1 yıl Tabiki unutulmaz ilkler her zaman iz bırakırlar bir yerlerde ama iyi veya kötü Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yaşamadım daha 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç acaba sormam da sakınca yoksa Yorumla ikizterazi +1 yıl 20, sevdiğim insanı bekliyorum. Yorumla Soran +1 yıl En güzelini yapıyorsun bende aynısını yapıyorum benimde yaş 20 ve hiçbir şey yaşamadım henüz gerçekten Yorumla
bbybear0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl henuz degil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli bence aceleye gerek yok Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 26 idim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Baya beklemişsiniz helal olsun Yorumla Occus +1 yıl daha çok beklerdim :d Yorumla Soran +1 yıl Evlendiniz mi:) Yorumla Occus +1 yıl yo Yorumla Soran +1 yıl Daha çok beklerdim dediniz ya biran öyle anladım yani aklıma o geldi cdmdx Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 15 yas 4 12 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorsunuz o kadar erken yaşta mı gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet :)) Yorumla Soran +1 yıl 15 yaşında öpüşme tarzı şeyleri mi yoksa ilerisi mi🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal seks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @siyahcorap sevgilimle ortak karardi canim istedi Yorumla Soran +1 yıl Anal seks ilkte can yakmadı mı ya fazlasıyla Yorumla siyahcorap +1 yıl aklıma birçok soru geliyorda sapık diyip engelleyeceksin diye soramıyorum :D Yorumla ancephalos +1 yıl şimdi kaç yaşındasın Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Saka mi bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gökhan52_Unye 24 Yorumla ancephalos +1 yıl güzelmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gökhan52_Unye bas gitya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 20 yasımda 1 5 Yorumla Soran +1 yıl şu an yaş kaç sormam da salınca yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübeniz ilişkiye girmek mi oldu öpüşme tarzı şeyler mi 20 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki Yorumla Soran +1 yıl Çok erken olmamış en azından Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaşamadım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaşınız kaç sormamda sakınca yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 Yorumla Soran +1 yıl Bence en güzelini yapıyorsun benimde yaş 20 bende daha hiçbir şey yaşamadım 15 yazan var ya 15 ne yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar kudurmuslar Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya nefsine hakim olamıyorlar Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 18 inde. 1 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. 17 yasinda 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 16,5 galiba 0 0 Yorumla
zeynepwqqs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 15 yaşında 0 1 Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Sakaci seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu nasil is. 14 15 yaainda cinsellik tadiyorlar. Bu neyin kafasi. Beni bulmadiar bi turlu
Senin yaş 42 daha tatmadın mı abi
Tatmak degil boyleleri bulmaz beni diyorum. Hepsi trol bunarin.
16 yaşımda
Tecrübeniz öpüşme tarzı şeyler mi yoksa ilişki miydi
İlişkiydi. Öpüşme çok daha önceden olmuştu
Onu hatırlıyor musunuz maşallahınız var 😂
İlkler unutulmaz
Tabiki unutulmaz ilkler her zaman iz bırakırlar bir yerlerde ama iyi veya kötü
18 / 19 gibi tam aklımda değil
Yaşamadım daha
Yaş kaç acaba sormam da sakınca yoksa
20, sevdiğim insanı bekliyorum.
En güzelini yapıyorsun bende aynısını yapıyorum benimde yaş 20 ve hiçbir şey yaşamadım henüz gerçekten
henuz degil
En güzeli bence aceleye gerek yok
26 idim
Baya beklemişsiniz helal olsun
daha çok beklerdim :d
Evlendiniz mi:)
yo
Daha çok beklerdim dediniz ya biran öyle anladım yani aklıma o geldi cdmdx
15 yas
Şaka yapıyorsunuz o kadar erken yaşta mı gerçekten
Evet :))
15 yaşında öpüşme tarzı şeyleri mi yoksa ilerisi mi🙄
Anal seks
@siyahcorap sevgilimle ortak karardi canim istedi
Anal seks ilkte can yakmadı mı ya fazlasıyla
aklıma birçok soru geliyorda sapık diyip engelleyeceksin diye soramıyorum :D
şimdi kaç yaşındasın
Saka mi bu
@Gökhan52_Unye 24
güzelmis
@Gökhan52_Unye bas gitya
20 yasımda
şu an yaş kaç sormam da salınca yoksa
25
Tecrübeniz ilişkiye girmek mi oldu öpüşme tarzı şeyler mi 20 yaşında
İlişki
Çok erken olmamış en azından
Yaşamadım
Yaşınız kaç sormamda sakınca yoksa
20
Bence en güzelini yapıyorsun benimde yaş 20 bende daha hiçbir şey yaşamadım 15 yazan var ya 15 ne yani
Onlar kudurmuslar
Aynen ya nefsine hakim olamıyorlar
Lise 1
16 ...
18 inde.
15 alman bir kızla
14 yaşımda
17 yasinda
16,5 galiba
15 yaşında
Sakaci seni