Ve arka kapının çok gıcırdadığını ve ön kapının kilit tutmadıgını çok yağlandığını?
Boşanır mısınız
Boşanır mısınız
Bakire bir erkek olarak bakire bir kız ile evlenmek istiyorum. Her şeyin ilkini beraber yaşayıp amatörce beraber ilişki yaşaya yaşaya tecrübe kazanalım istiyorum
Böyle durum olursa? Boşanır mısın
Cevap
6Cevap
Dürüst net dobra hatun olsun herşeyini anlatsın asla sorun olmaz
Ama namuslu ayağı takılıp bana vermiyor ve evlilikten sonra bunu ogreniyorsam
Evlilikten önce de bana vermeyip başkasına verdiğini ve daha fazlasını düşünürüm
Ve direk dava açarım bütün açılabilecek davaları
ben bakireyim hiç erkek arkadaşım olmadı. O da herkes dengini bulacağı için eşimin de böyle olmasını istediğim için böyle kaldım. Yanı herkes dengini bulacak bence kafasınıza çok takmamalısınız
Öyle olmuyor bu işler. Arkadaşım yıllarca bekledi bakire kızkn biri geldi baya seks geçmişi varmış. Evlendikten sonra haberimiz oldu. Kız üniversiteyi dışarıdan okuduğu için bilemedik.
Başka biri var kız biliyorum herkesle yattı ben dahil grup muhabbetleri oldu 6 kişi ile yaptı.
Dışarıdan çocuğun biriyle evlendi mülayim bi tip.
Başka biri var cidden yakışıklı arkadaşım. Yatmadığı kız yok net. Gitti bakire bi kızla evlendi köyden.
ne diyim şimdi napayım buna sende sor o zaman açıkça
Benim ki merak sadece.
Niye evlenmeden anlamicazmi onu bu nasıl soru lan
Seks yapamazsan anlamazsın. O yüzden gerdeği beklememek gerek yeni nesilde.
Yok seks yapmadan anlaşılıyor ki o
Knkam ne analcılar gördüm bakire kız gibi yürüyordu. Sekme yok bir şey yok. Geçen kızın birine arkadan girdim seke seke gittim oturamadı. 1 hafta sonra geldi düzgün yürüyor ama acıyor diyodu. Deliğe bakmadan zor. Benim arkadaşımda da öyle oldu. Kız memlekete vermiş yarısına söz vermiş arkadaşım evlendi. Dağılmış kız. Yanımızda şirin şirin takılıyordu.
Ama kusura bakma da aptal insan anlama onu aptallar kandirilir neden ben bakire olmadığını anlamak zor değilki neden bu kadar zora sokuyorsun onu çözemedim
burada kalkmış hava başka boş yere. Anlayamazsın. Hal tavır düzgün olduktan sonra hiç bir şey anlayamazsın. Gidip diktirse yine anlayamazsın. O yüzden doktorculık oynama. Düzgün anal yaptıysa orantılı zorlamadan o bile anlaşılmaz. Anlarım diye de hava basma.
Ayrıca bazı kızların genetik yapı gereği vajinası anal kısmı da sanki seks ustası gibi oluyor. orada bile yanılabilirsin. burada çok gördüm kızları anal kısmım sanki gondiklenmiş gibi diyeni. Vajinam yapısı bozuk diyeni. Vajinası hızlı bozulanı. Biri vardı bakire kızı bozdum 7-8 ayda 10 yıllık or. bu gibi oldu. Başka biri var 10 senelik kız daracık. Çok konuşma.
Kardes sen kimsin de bana akıl veriyorsun onu anlamadım seni her bku deneyimlemiş olabilrsin ama hala tanımadığın kişilere nasıl böyle on yargıda bukunyorsun ben anlarım diyorsam seçenekler var bildiğim pskilojik ve fiziksel olaylar var sen kalkmışsin bana anlayamazsın diyorsun ulan benim işim insan araştırmak sen kime ne konusuyon kız ben bakireyim diyince oluyormu o iş kızı her türlü teste sokmadan neden alayım pazardan elma mi alıyoruz hayirdir
İster diktrisin ister arka yolu ister ağzına alsin psikolojik olarak testlerde gecemezse zaten s. g derim geçerim sen kalkmişi. Bana doktroculuk oynuyorsun ulan benim doktorum kızın kaç kere skilldiğinin sayısını söylüyor sen ne kafa yaşiyon bu işleri ne kadar buyuttunuz lan kız yollu ise kendini belli eder zaten aptall insanlar anlamaz onu
@IF34RL3SSI abi cidden nasıl anlaşılır psikolojik olarak testler dedinde nasıl oluyor
Yav aynen psikoloji aynenhsjdj 😅 sanki bir akıllı sensin. Bu kızlar saf zaten direk olacak barta hipnoz falan yap sjdjjdkf
Kardes kızlar akıllı varlık olsaydı eve onlar bakardı parayı onlar kazanırdı o kadar akıllı varlık değiller senin hatan onları çok akıllı çok çakal görmen ama hiç bir erkegin eline su dokemezler
@MastrClass kardeş uzman var benim o hallediyor ben karişmiyorum bile sadece sohbet ediyorum öyle değerlendiriyorum eğitimden geçtim bunun için ozellikle
@masterclass boş ver bu nasıl bir tip biliyor musun hani ben anal yapmış ya da yapmamış kızı böyle bilirim muhabbeti yapan erkekler vardır ya , ben deliye bakar anlarım direk , ya da yürüyüşünden anlarım falan diyen tipler bu da öyle işte bir laf attı içinden çıkamadı.
Bak bu neye varıyor biliyor musun kesin bu bir tane erkeği gördüğünde o erkeğin kaç tane kızla kaç defa yaptığını falan da biliyordur 😅
Kankam sen çok takılma böyle psikoloji falan yok hani bazı kızların mobbing yaparsın çapraz sorgu yaparsın böyle bazı kızlar yer bunu , ama herkes de saf değil yani parmağında oynatır bunu haberi yok.
Kız saf zannediyor cin kızın biri çıkar çarpar bunu görür sjjdjd
S. g lan mall sen ne konuşuyon hala bana ahkam kesiyon bilmediğin boklari git arkadaşlarına anlat senin ne bk olduğundan banane ben kednimi bilrikm yaptığım icrwti bilirim senin ne bk oldugugn beni ilgilendirmez senin haddin değil bunları sorgulamak ben soruna cevap yazdım senden akıl alacak kadar da aptall değiliz çok şükür uzmanlarimiz bize yardımcı oluyor sen kızlar tarafından çok gondiklendin ondan acı cekmişsin belliki
Aynen aynen uzman sensin jsjdjdjdj En sen şimdi sayıyorsundur gelen gören kıza bu seks yaptı bu oral yaptı bu anal yaptı bu önden yaptı.
Dur kahve içeyim ;
Barista : ne alırsınız?
Sen : latte
Barista : Buyrun hazır.
Sen : teşekkürler.
Sen : mayasaya oturursun .
Arkadaşlar bu barista g. tten yemiş haberiniz olsun 🤣🤣🤣
Lan kardeş bak duzgunce anlatiyorum bizim sulaleye düzgün insan girer anlaşildimi biz kızın tüm dosyalarını alır gbtsini çıkarır teste sokar sülalesini araştırır ondan sonra alırız sen kalkmişsin bana gtü bklu baristanin macerasını anlatiyon sen hayrdir kardeş kendin namussuz isen başkaları damı öyle lan sen bulunduğun yerle kalmişsin dünya büyük o kadar insan var sen ne konuşuyon bukundugun bolgedeki kızlar grup yaptı gtten verdi ağzına aldı diye herkes mi öyle cahil herif S. g ya senin zihniyetin aklın buna esiecek kapasitede değil sen küçük dunyanda yaşıyorsun kendin gibi sanma herkesi
Mafia kız alırken nasıl aliyoea öyle düşün kardeş kızın o şekilde gelmesi canindan olmasıyla aynı olay sen kelime yapma boşuna yani
Az önce demedin mi bakınca anlıyorum diye sjjdjd ulan evlenmeden gider sorarsın kız nasıl iyi mi diye. Doktor varsa tanıdığın gider sorarsın abi sistemden bak bir şey bar mı diye.
Yok efendim ben bakarım ben anlarım psikolojik teste tutarım laf ebeliği yapma.
Yan yattın çamura battın hala top çeviriyorsun. Maden bakışta anlıyorsun niye çevrene bakıyorsun. Adam gibi de , knka doktorlara sorarım operasyon var mı yok mu vs. Bitti gitti. Çevreye sorarım bitti gitti.
Yok efendim ben bakarım ben anlarım.
Senin dediğine göre Barista muhabbeti doğru.
Kuzene koz isteyeceksin , kız istemeye gidiyorsun
Sen : kuzen bu kız patlak alma
Kuzen : tamamdır kuzen Eyv. Sayende patlak kızı almadık Eyv. 😅😅
Lan bakmak demek öyle mi demek lafı nerenden anliyon sen gözle bakılınca anlasirmi o
S. g ya senin zakana sokayım ben ahlaksız adama ne anlatiyonm sanki Çok yaşa git MK salagi
Ulan demedim mi yok bakarım konuşurum hallederim. Konulmasından belli olur.
Barista : 😭😭😭😭 müşteri g. tren yediğimi öğrendi bana psikoloji yaptı. Bir daha asla baristalık yapmicammm ülkeyi terkettmem lazım. 😭😭
Evet dedim sonrakileri söylememe izin vermeden hemen atladın hakaret etmeye başladın dengesiz herif
Efendi efendi konuşsaydin sana o cakkallarin nasıl tespit edileceğini söylerdim ama sen ergen gibi laf soktun anca
Aynen aynen
patlak kızı babası bile sevmiyor ben mii sevicem aq
Ayrılırsın yani
Bakire çok nadir kaldı. Artık az kullanılmış arayacaz
Evlensin be arka hırpalanmış. Ön de belli oluyor diyelim gitmiş. Boşanır mısın.
Sevmeden evlenmem. Sevdiysem her şekil kabul ederim
Eğer erkekte her boku yemişse ilahi adalet derim
Bakire arkadaşım vardı , yıllarca yapmadı. Sonra kızın biri ile evlendi kızın adı çıkmış üniversite de şehir dışında. Buna yorumun ne?
O zaman boşanıp dava açsın?
Boşanmadı
@gizli Üye: Sorunda burada aslında temiz yapmamış erkek maalesef ki bakireyim diğe kandırılıyor ya da diktirme oral vey anal vs maalesef hemcinslerinin bazlarında kafa yok onla bunla takılıyor sorsan moden diyecek savundukları o şeyi bile kendileri inanmıyor sadece bunu meşrulaştırmak için evleneceklerinde de doktor doktor geziliyor.. bu adalet olmuyor ve haklısızlık umarım doğru yolda olanları yanlış kişileri kazapından kurusun allah ve düzgün insanlarla karşılaştırsın
Amin kardeşim
Aslında böyle yapan kızlar kayıt altına alınıp evlilik öncesi erkek tarafı ile paylaşılmalı. 😅 sadece kocasına. Yoksa bu işin içinden çıkılmaz.
Buda absürt de neyse 😅
Ya bak bildiğim kızlar var ya altı kişilik gruba giren kız var bak altı kişi ulan Max üç kişiyi gördüm ön arka oral. Aq altı kişiyle nasıl gruba girebildin djdjfj
Bizim arkadaşlar derdi mesela böyle ulan inanmıyordum ulan bir gün gittim cidden altı kişiyle yattı kız ya altıncı bendim bu arada kddj
Ya bakın hani bu daha absürt bir şey . Ya arkadaşım diyor bak bu kız grupta hep grup yapıyor diyor , ulan arkadaş ulan bir kişiyle lan bari hadi orada erkek düşünsün ulan bir kişiyle yapmış ama neyse falan gibi bir düşünceye girebilsin ama lan sen üç kişiyle altı kişiyle nasıl gruba girebiliyorsun ya da bunu nasıl bir alışkanlık haline getiriyorsun bu nasıl bir kafadır jdjdjdjf
Ulan erkek tek başına gruba girse anca iki kızlı gruba girer .
Kadındaki bu nasıl bir yangındır nasıl dayanıyorsun
Sen m@l misin mk hem kendin grubun içindesin hem kızı yargılıyorsun bide 6. bendim diyorsun sen yapınca iyi de kız yapamaz mı
amin inşallah :)
Mesele o mu sence? Gerçekten mesele o mu? Ben 1 kişiyim 1. 6 kız 1 erkek grup yapmıyorum hssjjdjxn ben 10 defa yapsam 10 kızı yapmış olurum. ya da aynı kızı 10 defa.
O kız 10 defa yapsa 60 erkek yapar
Ben 3 posta atıp çekiliyorum buda 1 saat max.
Bu Da 1 saatten 10 kız da 10 saat yapar.
Ulan hadi grupta daha kısa sürüyor malum sıra var.
Her erkekle ayrı ayrı yapsa kız 6 saat yapar. 10 defa olsa 60 saat. Kdjdjdjfkf
Bu kız 1 hafta da 2 defa 6 kişi ile grup yaptı.
Senin kadına bakış noktan yanlış
Ayrılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?