Bizim kültür öyle bakire kızla evlilik olur ha o kız gizlemisse bakireyim derse ve bakire olmadığı gerdekte çıkarsa çok kötü olur sizde de öyle degil mi ben bile bakire olmayan kızı abime kardeşime almam iğrenç bişey bu bende bakireyim asla da bi heves uğruna vermem ben boyle gördüm böyle öğrendim böyle kalicak (sapıkça yazmayin kötü konuşurum demedi demeyin)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bakirelik önemlidir iki tarafta bakire olmalı bence
Bncede
Evlenip beraber öğrenmek gerekir asla zina yapmış biri olmayı veya biriyle olmayı istemem kullanılmış mal gibi
Ztn başımıza ne geliyorsa bu zina yapanlar yüzünden deprem virüs vs ahlaksizlar igreniyorum boylelerinden yanlış insanlar enkaz altında kaldı 😕
Evet çok haklısın dinsizlik güzel bir şeymiş gibi herkes islamdan uzaklaşıyor Allah’ta bela veriyor başımıza
Inslh biz kendimizi bilicez ben namaz kiliyorum çok şükür kötü huyum yok allahın yanına başı dik gidicem inslh yanlış anlamayın abi ama inslh sizde kendinizi korursunuz bu kötü dunyada
Bende ibadetlerime önem veriyorum mümkün mertebe hep seviyeli oluyorum helal olmayan her şey haram bizlere herkesle görüşüp gelemeyiz en iyisi helalinle evlenip mutlu bir yuva kurmak
Inslh allahim bana da size de herkeze nasip eder abi😊
Kalbin güzel zaten duanı ibadetini eksik etme en güzelini bulursun
Inslh abim hepimiz bulalım da kendimizi bilelim de değersiz insanlar birak yansin😂
Özele gelebilir misin sohbet edelim canım sıkılıyor 😂
Vala yeminle sarjim az 29 takip uyucam galiba yorgunum ama takip atarım ozele pek bakmiyorum ama yine de görürsem yazarım abi
Tamamdır beklerim inşallah
Bakirelik önemli değil. Kimsenin ruhu bakire değil bir kere. Kan gelmiş gelmemis ne yazar
Cahill iki damla kanla namus lumunolunuyor asıl namus içindeki karakterdee
Banane len bakire olup olmadığı, insan olsun insan. Sonra niye Türkiye gelişmiyor
Biz sorun etmesek bile aile böyle diyor ama bnce önemli kız illa ki namusuna bakmalı zevk için vermek bi ad var ona girer
E tamam sen verme, vermek isteyen verir. Bu arada verişmeyi savunmuyorum, ben de bakirim (kendi isteğimle)
Evlenince daha iyi bnce en temizi allah katında bile bu
allah için yapmadım bunu, inancım yok zaten. İlkin bir anlamı olsun diye.
Nasl anlamadim
neyini?
Allah için yapmadım bunu ne ve diğerlerini de anlamadim
napim
Iyi tm git
Daha "Allah için" kısmını anlamıyor. 🤣🤣 Ne mllar var. Ateiste desen anlar. Kesin akp seçmeni 🤣🤣🤣
Ben buna bakmıyorum açıkcası, kriterlerim arasında değil.
Benim için sorun yok zaten bakire kız kalmadı
Bizim tarafta cok
Ne tarafa
Doğu
Sen öyle san
Öyle ztn cnm😕
Bildiğim şeyler var
Olabilir ama benim etrafim çok şükür temiz
Etraf dediğin kaç kişi
Sulalem akrabalarim büyük bi çevre yani
Erkekler bakire mi peki
Evt onlar kıza gitse pis işler yapmış deriz biz ve çok şükür bizde bu asla olmadı aramızda ne. adde bağımlısı ne ickici ne eve geç gelen huysuz kimse yok hepsi ailesinin onayladığı kızla evlenip çocuğuyla yaşıyor
O zaman aileden bul evlen bırak bu siteyi mesela o kadar cinsellik var burada bozulmayasin
Sen kendini bozmazsan kimse bozamaz😉ben arada merak ettikleri mi soruyorum yoksa ozele pek bakmiyorum üç dört günde bir giriyorum
Zaten hep öyle olur ayda bir girilir can sıkıntısı olur ama Su yemek gibi ihtiyaç haline gelir site zamanla
Yok ya evlenince birakicam ben😂
Hehe çok duydum gerdek gecesi soru paylaşan gördüm
😂😂benim tek duam beş yıllık sevgilime kavuşmak aileler tanimiyo diye hyr diyor ama biz yapamıyoruz inslh bakalim
Haha😂😂 senin ki daha kötü ya sevgili de kayıp yoksa siteden mı buldun
Yok arkadas tanistirdi yanlis anlama burada temiz yok gibi😂
Sen Ace ile mu yıkandın yoksa 😂 arkadaşın bekar mı.
Arkadaşın sev vardı buda onun sevin akrabasiydi beni tanıştırdı temiziz biz maşallah bize😂😂
Tü tü tü 😂 maşallah size mis pak ne güzel 😂 sev sev vardı amasenin sev yok uste6😂
Var benim de bes yillik sevgilim😂
Platonik sevdalar işte😂
Burada özelden gelen ya. rklari seyret, fantezileri oku... Sonra miy miy miy 🤣🤣🤣. Hasnixktirbok
@SymrnaCityStyle :) hhahaa
Yok canım platonik değil
@SymrnaCityStyle ne demek o
kararsızlık var sanki canım
Yo nerden çıktı com iyiyiz maşallah bize😂
içime öyle geldi birden tam böyle iyi değilsin gibi :)
Iyiyim iyiyim çok şükür iyiyiz
sevgilin nerede şimdi
Az önce konustuk gece mesaiye kalmıştı şimdi uyuyor
keşke yanında olsaydım dedin mi :)
Gece 3 ten beri konustuk şimdi uyudu
ne konuştunuz gece boyu
Olucam ztn şu askerliği bi çıksın nikah kiycaz
Öyle normal askerliği yakın nasl olucak aileleri nasl ikna ederiz falan seni asla bırakmam bunu yapamıyorum dedi ki oyle de bes sene yani askerden gelsin kocam yapicam😊biz birbirimiziniz
5 sene çok uzun süre değil mi ya aieleirn de haberi yok..
Uzun mesele biz bu la arkadaş tanıştırdı ortak sonra buluşalım dedik misafir geldi balkondan bak dedi o gelene kadar misafir gitti kapinin önüne aldım sarildik annem geldi gördü cougu😂sonra gördü diye evlilige izin vermedi onun ailesi de illa kuzenin olucak diyor ama bu kuzenini istemiyor askerden gelince bakicz bi care
haha filmler gibi :) balkonun önündne geçti bak el salla falan sonra aileler istemesin kaçalım baya serüven var bu işte hayatım :)
Hiç deme allah yardımcımız olsun ne diyim😂
birde kavuşşma olmazsa ne olacak :) çocuk uzakta mı aynı yerde mi
Iki saat yol var aramızda kavuşma olucak oda bende eminiz kendimizde asla vazgeçmem oda vazgeçmiyor ztn ikimizde bitmicek
yan yana da değilsiniz sizin işiniz çok zor inan.. sevişme veya öpüşme oldu mu hiç yüzeysel
Yok
el ele tutuştunuz mu peki
Anlattım ya hikayeyi
Çıkamadım bi daha tek basima
özlemişsindir o zamn
Neyse çıkıyorum ben kendine iyi bak
yine gel ya da dm den musait olunca devam edelim
bakıre var mı :D
Doğu tarafta çok bu verenler yüzünden başımıza gelmeyen kalmıyor deprem virüs vs dünyayı zinaya çevirdiler ahlaksizlar😕
Belli bir yaş grubu için olur
Nasl yani
Yani 20li yaşlarda aranır ama 30lu yaşlarda çok sorun olmaz
Hm olabilir
Evet
Bakirelik boş iş takma kafaya
Azerbaycanda mı yaşıyorsun?
Eşin bir gün sonra ölünce diyeceksin ki ah artık beni hićbir erkek almaz, bakire deģilim, vah artık beni kimse almaz, yandım ben, ölene kadar seks yapamayacağım, yandım ben, vay bu başıma gelen😂😂😂😂😂😂
Bakirelik önemli deģil, heryerde ön tarafı koruyup anal seks, oral seks yapanlar var, öpüşenler var, erkekler anlayamaz kadınların ne yaptığını
Bakire şart bence bende
Bncede
Ben bakirim abi bu yaşıma kadar da elim karşı cinsten bir ele bile değmedi bırak bişey yaşamayı
En iyisi bu abi sen ahlakını koru 😊ailenin onayladığı kızla helallik ol çocuklarına iyi baba ol yeter yanlış anlama beni abi
İnşallah kardeşim ya duam seninle de inşallah hepimiz iyi birini buluruz
Inslh abim allahın izniyle😊
Allah razı olsun Allah a emanet ol emi
Sende abi allaha emanet😊
🙏🙏🙏🙋
Gizlemesin ömür boyu hayat bu ya, o iş biter
Olur